MikroToitaine
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
MikroToitaine
Memberhetkel vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> liha haamriga surnuks löödud no päris hea nali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Member125
mai 21, 2009 at 6:24 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197420MikroToitaine
Memberivo – 4
imre – 2
ott – 2
taavi -3
MikroToitaine
Membervb kotrollijad olid nii koledad ,et võttis ka kulturisti värisema
mai 19, 2009 at 6:19 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #197184MikroToitaine
Membervõi nimetage eesti ümber fitnessiks ja tehke katus peale ja igal pool müüakse kraami
mai 18, 2009 at 8:56 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #196859MikroToitaine
Memberoh juudas , täna peab siis eedenisse järgi minema all starsi sheikerile , fitnessi sheikerile , rohelisele fatburnerile , testerile ja kreatiinile
MikroToitaine
MemberTereTekkis küsimus miks ei soovitata low-fat dieeti kaalulangetuseks.Kui tarbida rohkelt valku,normaalselt süsikaid ja vähe rasva.Näiteks 20gr. päevas.Kuidas selline dieet tervisele ja kaalulangetusele mõjub ja miks seda ei soovitata.Otsingust ei leidnud midagi selle kohta.
kui ma õigesti tean siis keha vajab häid rasvu ,et toota hormoone mis põletavad rasvu ….
MikroToitaine
MemberVahel sai ikka käidud. Viimati märtsis. Aga homo ma kohe kindlasi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga märk on eesti naiste poolt küljes ,et muutud sinna poole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Member“Kompromissitult halav ”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see tõotab hea tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Membernagu nii need naised kes komenteerisid on valged nagu luiged , neile ei hakka päike peale ja *teist värvi* inimesed on nende jaoks imelikud ja nende seksuaalsus peaks ka kohe teine olema …
Pole ka kordagi sollis käinud aga plaan oli ja enam ei julge minna
tulevad veel pildistama ka kui meessoost isik käib solaariumis , Ei teadnudki ,et solaarium loodi ainult naistele -.-MikroToitaine
MemberAppi ,ega ta ei mõelnud nii ma usun, ma arvan et ta mõtles et elus tuleb kõike head proovida ja lõbutseda noorelt ära oma lõbustused.ja siis hiljem kahetsed vb ,et nii moodi lõbutsesid ??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hea on lai mõiste
aga alati võib aastas paar päeva vabalt võtta

MikroToitaine
Memberhahaa , pm kui päikest näed oled g*y , mida veel suudab inimese aju välja mõelda ??. Mida kosta naiste üle kes ainult solaariumis elaksid ?
MikroToitaine
Memberlas keegi filmib su harjutuse sooritust ja siis hiljem saad selle ülesse panna ja näidata , küll siis teadjad oskavad paremini öelda .
MikroToitaine
Membernagu ma ütlesin naljaga enda tüdrukule , kas suitsetamine või mina ja siis tuli , ennem jätan sinu maha kui suitsetamise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>päris jube asi ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga suitsetajatele see korda ei lähe kuna nad teavad ,et nad kahjustavad sellega enda tervist ja ütlevad ,et nende enda tervis , teevad mis tahavad .mai 13, 2009 at 7:33 p.l. in reply to: FitShop Tarbatu Paksu Poisi Ulmeline PILDIMÄNG! 13.mai 2009 Võistlus! #196122MikroToitaine
Memberheh saabki auhinna järgi minna ja ka enda maha unustatud kliendikaardi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused