MikroToitaine
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 12, 2013 at 7:15 e.l. in reply to: 45. EMV kulturismis ja fitnessis. Järelkaja, pildid, videod! #351212
MikroToitaine
Memberhärrad ja prouad täna ka grimmiga üle ei pingutaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MikroToitaine
Memberavastasin, et olen nii paksuks läinud, et isegi hamburgeri söömine võtab higistama.
uue hooga saab trennis käidud nüüd, sest homme kell 11.00 on kooli lõpetamine xD
MikroToitaine
Memberlauri helistas, et 16.00 on kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberoleks tahtnud ka ühispildil olla kuid võiustlus nagu ta läks päris õhtusse ja juba 18.30 pidin viljandi poole liikuma hakkama, oli aint kusagil 30 minutit aega, samuti jäi mul üle jan tana võistlusgrimmi ja koorijat, et kes võistlevad karikavõistlustel saab vähemalt 1 kihi endale veel peale tõmmata sellega.
MikroToitaine
Memberkurjam alles avastasin ,et postitatud -.- homme 16.00 olen kohal.
MikroToitaine
Membertagasi sisi reval cupilt:D mis oskan öelda:D ULME
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda oli teada, et vastu pole väga panna ag see, et siim kelner tuli kogu võistluse absoluutseks võitjaks oli küll päris hämmastav:D mees kaalus ka 90kg ligidal. Head ja vead tuleb ära parandada ja loodab, et järgmistel võistlustel ei hakka vabakavaga kiirustama.märts 30, 2012 at 4:32 p.l. in reply to: IV Reval Cup – Tallinna LMV kulturismis ja fitnessis: tulemused, galerii, järelkaja #171636MikroToitaine
Memberegas keegi homme juhuslikult kusagil 16.30-16.45 ajavahemikus reval spordist balti jaama poole sõida ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või veel parem, ehk Tartu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Memberküsiks üle, et kuidas mul grimmiga lood, kuna võistlen juba sellel NV reval cupil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MikroToitaine
Member15.00 nii vara küll ei jõua -.-
MikroToitaine
Memberendal mul nüüd jama lugu, tekkinud metsik köha… üritan sellest lahti saada, kuna vabakava suht võimatu esitleda, sest köhahood nii pidevad, et segavad kõik ära …
märts 23, 2012 at 3:09 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #158945MikroToitaine
MemberNimi ja perekonnanimi: Kert Uppin
Vanus: 19
Algaja või edasijõudnud: edasijõudnud
Kategooria: juuniorid -80kg
Spordiklubi:PlanetSport Tartu
märts 15, 2012 at 9:28 e.l. in reply to: IV Reval Cup – Tallinna LMV kulturismis ja fitnessis: tulemused, galerii, järelkaja #169935MikroToitaine
Memberaega on veel
Memberbodypumpi ei tule aga poseerimises olen kohal
Memberviimane käik läheb nüüd sisse, iga päev kogu keha läbi ja aeroobse koormuse tõstmine (:
märts 3, 2012 at 10:14 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #183970MikroToitaine
Memberkunas viimane päev on registreerida end võistlustele ? ning kas võistlus on grimmiga ikka?
-
AutorPostitused