Skip to main content

mikk48

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Vajan asjalikku nõu toitumisel ja treeningkaval #150668
    mikk48
    Member

Ei ole need jalad midagi nii kriipsud. Hetkel olen nendega rahul ja kui hakkavad käest minema, eks siis tuleb vaiksetviisi ka neid treenima hakata. Suurem probleem on ikkagi ülakeha. Kuna ma teen nädalas ikkagi 5-6 korda trenni , siis tundub, et peale trenni ei taasu lihased korralikult ära. Ilmselt peab peale trenni ikka pulbreid hakkama tarvitama. Kas õigem oleks peale trenni võtta valku ja süsivesikuid?

Või siis jääda ikkagi oma MIXi juurde( kohupiim,rosinad,jogurt, banaan ja muud puuviljad, piim)?

in reply to: Vajan asjalikku nõu toitumisel ja treeningkaval #150580
    mikk48
    Member

to hunter:

Kuna olen võitleja hingega, siis peale trenni lahkun alati surmväsinuna.

2x nädalas on kossutrenn ning enne seda teen 1h jõudu. ( rind,selg,kõht). Kuna need lihased ei mängi kossumängimisel erilist rolli. Nii saangi neid lihaseid enne kossutrenni korralikult treenida ja jõuan ka palli visata.

Praegune eesmärk on vormida ainult oma ülekeha ning saada lahti kõhul olevast väikesest rasvakihist ja sangadest. Olen mänginud kossu regulaarselt 15.a. ning jõusaalis käinud vahelduva eduga, kuid viimased 5 kuud jõudu korralikult teinud, siis näen, et rasvakihist kõhul ja sangadest saab lahti ainult õige toitumisega. on mul õigus? Ma teen trenni nädalas 5-6 korda. Pingutan palju ma pingutan trennis, kuid sangad ja rasvakiht kõhult ei taha absoluutselt kaduda:(…

Jalgade üle ei nurise ma üldse, kuna kossutrenn treenib neid niigi. Eesmärk ei ole lihasmassi kasvatada, vaid oma ülakeha rannahooajaks rohkem vormida.

Oma treeniingkava olen ma sellepärast sellise teinud, kuna see sobib mu tegemiste ja toimetustega kõige paremini. ON mul väga vale treeningkava?

TO Bulletproof: me võistkonnal pole treenerit. Seepärast üritangi abi saada spetsilistidelt siit saidilt,nii jõusaali- ja toitumisküsimuste poole pealt.

Kuna olen teinud rinnalt surumist kaldpingil, horisontaalis ja hantlite lennutamist( kokku ca 9-10 seeriat; 8-10x), kas võin vahelduseks ka püramiidi teha, kuna tundub ,et viimasel ajal pole surumises tulemusi väga juurde tulnud?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)