Skip to main content

Mikk4

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 48 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kes on kõige kollim ? #134977
    Mikk4
    Member

“Kolli” tiitli saab see kes 40 aasta pärast samasugune välja näeb!

in reply to: Jõuluturniir 2007 – Ennusta ja võida! #134976
    Mikk4
    Member

3

in reply to: Jalad #132996
    Mikk4
    Member

karm reaalsus on see et kui põlved ei kannata koormust, siis ei ole kahjuks võimalust jalgu treenida

in reply to: kas vastab tõele see… #132995
    Mikk4
    Member

MLS võib pisut kõrgem olla kui see mis saad kui 220 miinus vanus, aga see ei määra eriti midagi.

in reply to: haigus #132994
    Mikk4
    Member

katsu kindlasti täiesti terveks ravida, pooltõbisena trennidega alustades riskid sellega et südamelihaste põletik ja muud hädad võivad külge hakata.

in reply to: 5×5 kava #132024
    Mikk4
    Member

Pmst kui teen 3-4 nädalat 5×5 ja sinna otsa veel paar nädalat 3×3, mis sis edasi m6ni massikava a la 3×8-12?

in reply to: Sooviks konkreetsemaid vastuseid #132023
    Mikk4
    Member

15 minutit enne on soojendus ja 15 min pärast l6dvestus, aga t6esti mitte rasvap6letus(tglt siiski rasv p6leb aga vähe). Korralik aeroobne trenn on vähemalt tunni pikkune ja seda peaks tegema j6usaali välisel päeval muidu kui teha seda peale j6usaali, siis ei ole j6usaalist kasu, sest aeroobse käigus hakkab keha lihast l6hkuma. Parim viis rasvast vabaneda on 6ieti toituda ja treenida!

in reply to: 5×5 kava #131958
    Mikk4
    Member

ok see tähendab et lisaharjutusi teen näiteks tavalise 3×8-12. kuidas biitsepsiga on, kas püramiidi tegemine annaks rohkem kui 5×5?

in reply to: Sooviks konkreetsemaid vastuseid #131950
    Mikk4
    Member

juba loogiliselt võttes on korvpall enamjaolt anaeroobne tegevus pmst spurt spurdi otsa. aeroobseks treeninguks sobivad hästi sõudeergomeeter jalgratas ja kindlasti sörkjooks. Ajaliselt miinimum pikkus 1h. Ise olen kombineerinud et 30 min sõudeergomeeter ja 45 min ratas, peaks suht hea kombinatsioon olema.

in reply to: Küsimus hüppamise kohta #129588
    Mikk4
    Member

Või siis lihtsalt treenimatus. Oled varem ka hüpanud või alles alustasid?

mul oli juba põhikoolis nii et olin siis kõva kergejõustiku kutt, aga hüppenööriga hüppamises tegid suurimadki mökud mulle ära, kuna mul läksid lihased nii kangeks et ei kannatanud enam teha

in reply to: Küsimus hüppamise kohta #129555
    Mikk4
    Member

huvitav on see et jalad mul nõrgad ei ole aga kogu jalg läheb hüpates maru kangeks ja hakkab nagu krampi kiskuma, milles asi?

in reply to: Mõned küsimused #129553
    Mikk4
    Member

Ma teen jõukava praegu 5×5 süsteemis, aga see seeriate arv pole sugugi nii oluline, peaasi, et seal kuskil 2-5 vahel oleks.Peale trenni vajab keha süsivesikuid taastumiseks, kuna sa teed jõudu, siis võta peale trenni ka kohe süsivesikuid (ja valku).Enne trenni ei tee ka ilmselt paha, kuna kaalu sa ju ei jälgi?

seda küll et kaal pole enam tähtis, süsivesikuid siis võtta kuskil 1.5 tundi enne treeningut?

in reply to: Klassikaline tõstmine #128932
    Mikk4
    Member

Kas see “rinnale rebimine” lihtsalt üks osa tõukamisest ei ole?

minu arust ei ole sest tõukamisel tuleb kang ennem jalgadele võtta, aga võib-olla ma eksin

Mikk4
    Member

pakun 6.koht

in reply to: Kava(ala) vahetamine #127636
    Mikk4
    Member

kus sa selle murumetsa kava saad?

mm..ühes artiklis ta on kirjeldanud oma kava mingil elu hetkel:)

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 48 total)