Mikk Raudsepp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mikk Raudsepp
Memberjuuli 17, 2012 at 10:09 e.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #319985Mikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberMikk Raudsepp
MemberTeen ikka vaikselt trenni kuid midagi on nagu puudu. See on see pürgimise tunne millegi poole. Kuna edasisi plaane veel ei ole, siis on ilma edasise eesmärgita imelik trenni teha. Mõnes mõttes on küll hea, et ei pea millegi peale mõtlema, vaid teen enda tavalist trenni, kuid see pole ikka see. Ei tea kas see on spordibakter mis hommikuse pudru sees on? Et kogu aeg peab millegagi võidu ajama, kas või enda varjuga.
Mõtlesin alguses hakata püüdma jõutõmbe 300kilogrammi. Selline korralik harju keskmine number, kõlbaks õlle kõrvale grillõhtul öelda küll kui küsitakse. Kuid ma kardan, et pean ennast pikemalt tagasi hoidma. Põlvi ja puusasid säästma. Tänagi peale ratta ringi tegin puusadele rulliga mudimist. Mul muidugi mingit spetsiaalset rulli ei ole, kuid saan käepäraste vahenditega asja aetud.
Teine idee oligi maha panna mingi eesmärk rattaga. Kuid seda on raske mõõta, vahel on kuskil inimesed ees, tuul jne.
Kui kellelgi on mingi huvitav spordipoolne idee, mis eesmärgi võiks püstitada, siis andke siin teada. Ootan huviga.
Mikk Raudsepp
MemberTore on sinust kuulda Miki, hea et ei ole ennast lõhki söönud…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa oled minuarust tüüpiline Eestlane, kes algul ei saa trenniga vedama ja pärast võistlusi söögiga pidama….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks varsti ravivõimleme Revalis koos.Teeme 200kg kukil ravivõimlemist?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii on sinuga koos trennid alati välja kukkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk Raudsepp
MemberKaks kuud hakkab EM-ist mööda saama ja alles nüüd hakkab mõnud trenni tunne tulema. Esmaspäeval oligi hea mõnud trenni teha. Trenn peaks ikkagi selline olema, et on tahtmine sinna minna, saad midagi selle käigus või lõpus tagasi. Kes raiub raskuseid, kes jookseb maratoni, kes täiendab enda liikumisevajadust peale pikka istumist kontoris. Kuhugi mul kiiret ei ole ja sellepärast ei ole veel hakanud mingit kindlat süsteemi tegema. Olen teinud ikka 3 kangitrenni nädalas, mõnusa intensiivsuse ja raskuse valikuga. Seda sellepärast, et keha on vaja kehal lasta pikemalt puhata. Ravida valukohti, mis on tekkinud ja siis juba sealt edasi minna. Pikemas perspektiivis on selline käitumisviis kasulikum. Mõttetu oleks hakata kohe “lahmima” ja 3 kuu pärast uuesti enda valukohti lappima hakata. Mis samas ei lase soovitud tulemusteni jõuda.
3 Päeva nädalas, suurtele lihastele 3 neljast või 4 kolmest harjutust. Väiksematele 2 kolmest pluss muud väiksemad hajutused juurde, kuid selline on üldplaan, millest olen lähtunud. Kergelt aeroobset, ei midagi kohustuslikku, rohkem enesetunde järgi.
Esmaspäevane trenn:
Horisontaalne surumine kangiga:
90×8 90×8 100×8 110×8 | 3,5
Postitiivne rinnalt surumine hantlitega:
38×8 40×8 40×8 42×8 | 3
Pec tec rinnale:
36×9 36×8 36×8 36×9 | 3,5
Lendamine kõrvale istudes trenažööril:
60×10 60×10 60×10 | 3
Küünarvarte kõverdused istudes hantlitega:
16×10 16×10 16×10 | 3
Küünarvarte kõverdused scott pingi trenažööril: