Mikk Raudsepp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mikk Raudsepp
MemberKirbu ja Juck Norrise vahel võiks isegi paraleele tõmmata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?oktoober 28, 2008 at 10:39 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #170469Mikk Raudsepp
MemberGo go Farmi-Gabriel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk Raudsepp
MemberMa läheks Kettleri poodi ise kohale, kuna crosstrainerid võivad vahest väga ebamugavad olla, kui pole õigesti ehitatud.
Raleigh Cross 7i, 3950.- (Hobby Hall) Seda ma tean, käe osad liiguvad liiga kaugele ja natuke lühem inimene ei saagi neid üldse kasutada.
Mikk Raudsepp
MemberHuh, maha magasin. Kas sellest pannakse siia ka klipp?
oktoober 19, 2008 at 7:12 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #169505Mikk Raudsepp
MemberJeeei, Argo ruulib täna !
oktoober 19, 2008 at 3:07 p.l. in reply to: Nordic Championships Iceland 2008 – Pictures+Comments #169470Mikk Raudsepp
MemberEdu ja näitake mis puust Eesti karupojad tehtud on!
oktoober 12, 2008 at 8:59 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #168758Mikk Raudsepp
MemberJaksu talle tulevasteks saadeteks, et ikka oleks musklit Helenat tõsta. Ta peab vist hakkama iga tants Helenaga trenni tegema.
Mikk Raudsepp
MemberMa ootan seda juba tohutu põnevusega. Mu meel oleks rahul kui saaks selle kunstiteose ära vaadatud.
Mikk Raudsepp
MemberKui pank pankrotti läheb, siis ma ei saa ju enam laenu neile tagasi maksta.
Mikk Raudsepp
MemberEi juhtu midagi.
Mikk Raudsepp
MemberNendest turvadest, kes siin on vastanud saan ma aru. Aga seal videos taovad veel tükk aega enda lõbuks jalaga näkku, kuigi klient on tehtud kahjutuks.
Mikk Raudsepp
MemberGo go Natalia, palju õnne saavutuse puhul!
Mikk Raudsepp
MemberParem on kui sa treenid tervet keha.
Mikk Raudsepp
MemberMilleks see ajalehtedega täis toppimine hea on?Et jalanõu oma kuju säilitaks. Poest ostes on ka ju pabereid täis, et nad karbis lössi ei vajuks.
september 22, 2008 at 1:05 p.l. in reply to: Tippkulturistid ja lamades (varustuseta) surumine… #166594Mikk Raudsepp
MemberTegelikult läheb sinna alla natukene rammumehe võistlused. Seal tehakse palju asju max korduste peale. Kuigi treening on muidugi erinev millele keskendutakse.
AutorPostitused