Mikk Raudsepp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2009 at 4:20 p.l. in reply to: Balti Mat¨ kulturismis, fitnessis ja bodyfitnessis 2009 Kõik galeriid lisatud #196511
Mikk Raudsepp
MemberLoodame, et medalite raskusest on kõigil kaelad lookas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk Raudsepp
MemberMis erilisi toite seal pakutakse siis? Paar võileiba ja kohvilurr?Väheke salatipoissi kah aga mis teha. Ma panustan kriisile.
Mikk Raudsepp
MemberMeile tehakse eraldi laud ja siis käime rea kaupa söömas. Rääkida ei tohi, pudelid peavad olema läbipaistvad, šokolaad tükeldatud. Mul on karvane tunne, et ma ei saa seal vahepeal oma pudrumolli ligi.
aprill 20, 2009 at 2:15 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192188Mikk Raudsepp
MemberARNOLD, SINA EI OLE ÕIGUS! TAAVI 1KOHT!Loe Arnoldi postitusest esimesest kahest reast kaugemale?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk Raudsepp
MemberPalju õnne sünnipäevaks tantsulõvi!
Mikk Raudsepp
MemberFilmi olen näinud. Paljud inimesed usuvad sellesse, kuid ma arvan, et tegelikult inimesed muudavad ennast ja saavutavad selle tagajärjel oma soovid. Kuna nad mõtlevad sellele tihti ja püüdlevad selle poole rohkem. Need reegelid, et peab olema rõõmus, tänulik, heatahtlik jne, on omadused mis viivad elus edasi ja saavutad oma eesmaärgid. Need iseloomu omadused hakkavad tõmbama head ligi, mitte mõte uuest autost.
Mikk Raudsepp
MemberIndrek Otsus, treenerite treener.
Mikk Raudsepp
MemberTelkidesse ja öösel metsa kambaga karu jälgi ajama. Säästulaager missugune.
Mikk Raudsepp
MemberVenita ennem seeriat ära, kui sa oled juba seeria ära teinud siis on lihasrakk “pinges” ja tõmbab kohe sellesse asendisse tagasi peale venitamist.
Mikk Raudsepp
MemberOiii pagan… ei saa ikka head halvata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks?
Laboratooriumis tehtud katse ajurakkudega näitas, et kehas olev normaalne testosterooni tase on hea, aga kui seda on liiga palju, siis käivitub rakkude enesehävitamisprotsess.Mikk Raudsepp
MemberVäga töine jõusaal. Küllaldases valikus vabaraskuseid, masinaid jne. Eriti head on seal vabaraskustega trenazöörid. Rahvarohketel hetketel jätkub ruumi, kuna valik on lai. Saunad on 5+. Mida veel tahta?
Mikk Raudsepp
MemberKüpsetatud liha valgustruktuur peaks parem olema?
märts 28, 2009 at 9:48 p.l. in reply to: Reval – Spordi lahtised karikavõistlused kulturismis – ja fitnessis TULEMUSED #188884Mikk Raudsepp
MemberVäga asjalik võitlus oli klubi taseme kohta. Publikut oli tõesti nagu murdu, hea et ära mahtus. Mõni vist pidigi läbi uduse akna üritust kaema või kukile ronima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mehemürakatest: Mihklil oli näha, et mees on vaeva näinud ja selleks ürituseks ka ette valmistanud. Vorm oli täitsa vonks. Ilja jäi küll pehemeks, kuid minuarust olid tema proportsioonid väga head. Juunioritest peaks välja tooma veel kindlasti Maksimi, kellel triibutas täitsa korralikult. Mileedid: mind üllatas, et selle võistluse kohta oli latt päris kõrgele aetud. Keegi ei tulnud niisama lavale jalutama, vaid hoopistükis tuldi läikivaid medaleid koju viima. Arvestades seda, et kõik olid esimest korda laval ei saa midagi ette heita. Loodame ainult, et kõik said paar kartulikotitäit motivatsiooni ja näeme neid nägusid järgmine kord juba suuremal laval.märts 21, 2009 at 6:15 p.l. in reply to: Kas on olemas sellseid asja nagu looduslik “steroid” #187625Mikk Raudsepp
MemberSteroid kui ainerühm jah.
Mikk Raudsepp
MemberKas keegi suudab üles leida Kai Greene’i selleaastase AC vabakava video?Viimasel ajal on mehe kavad läinud nii atraktiivseks, et varjutab minu hinnangul isegi Melvin Anthony. Uskumatu, kui plastiline selline “koll” olla võib.
Siin on kõik top 3 koos LINK
-
AutorPostitused