Mikk Raudsepp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 16, 2009 at 8:42 p.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213812
Mikk Raudsepp
MemberOnu Bonsuna ma jõin täna shake. Kas nüüd tuleb öösel kohupiimakoll?
Mikk Raudsepp
MemberFit massi mõlemad maitsed on head!
Mikk Raudsepp
MemberPalju õnne “grand old man”!
august 12, 2009 at 2:35 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212837Mikk Raudsepp
MemberBrasiilia võidab 7-0
Mikk Raudsepp
MemberKui jalg on kõverdatud ehk istudes lõtvub kaksik-sääremarjalihas ja töötad rohkem selle all paiknev lest-sääremarjalihas. Kui jalg on sirgelt siis töötavad mõlemad.
Mikk Raudsepp
MemberRohkem sportimisvõimalusi kui Võsul ? Ei kujuta kohe ettegi
“>Korvpallivälja, tenniseväljak, võrkpalliväljak, sai laenutada rattaid, uiske jne, piljard, pinks, parem jõusaal, parem ujumine….
Mikk Raudsepp
MemberVõsuga on siis lõplikult finito ? Mis selle Kääriku eelis on, hind ?Ilus loodus, lähedal asuv järv ja sada erinevat sportimisvõimalust.
juuli 31, 2009 at 1:07 p.l. in reply to: Mikk Raudsepa hetkevorm ja ettevalmistuse ülevaade EMV 2009 3 oktoober Salme keskuses – uuendatud 11.09. #210475Mikk Raudsepp
MemberRind on jah selline nagu ta on. Kuid ma olen sellega kõvasti vaeva näinud ja raskuseid peale surunud ning edasimineku on teinud seegi.
EDIT: Muhe oleks, kui kõik räägivad Raudsepp’ast ja Sõrmus’est aga hoopis tuleb kuskil kännu alt kolmas mees välja, kes medali kaela riputab
juuli 31, 2009 at 12:31 p.l. in reply to: Mikk Raudsepa hetkevorm ja ettevalmistuse ülevaade EMV 2009 3 oktoober Salme keskuses – uuendatud 11.09. #210470Mikk Raudsepp
MemberEks see valgus ole seal nagu ta on aga seda suurem üllatus tuleb laval. Uinutan vastaseid
Mikk Raudsepp
Member“Teadjatel” meestel jälle midagi arutada elu24-s.
Mikk Raudsepp
MemberEdu, et kolmas tulemata jääks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk Raudsepp
MemberPähkel on tõesti jämme!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk Raudsepp
MemberKõht ja seljasirutused.
Mikk Raudsepp
MemberKes üldse tulijad, minejad? Loodame, et sel aastal on ilmad muhedamad.
Mikk Raudsepp
MemberMa ei näegi Jokerit pildil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused