Mikk Raudsepp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mikk Raudsepp
MemberInimestel on eksiarvamus, et jõusaalis on kõik “Kiivikad”. Ärge muretsege, teiesuguseid võhikuid jätkub igasse jõusaali.
Mikk Raudsepp
Memberma olen tavaliselt trennis kohe kirja pannud raskused jne. a kas sa toksid kodus siis exceli tabelisse arvud ümber või jätad meelde? kuidagi topelt töö tundub lihtsalt. tahaks su metoodikat teadaPrindid selle tühja tabeli välja ja täidad trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma ise kasutasin ka vahepeal seda tehnikat.Mikk Raudsepp
MemberPalju õnne sünnipäevaks käpapoiss!
detsember 15, 2009 at 5:35 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242699Mikk Raudsepp
MemberMinu kommentaar võib jääda ühekülgseks, kuna puudub selline võistluskogemus nagu Imrel. Et ma ei saa seda võrrelda teiste võistlustega, mis oli Madridis parem või halvem. Üldmulje oli tegelikult täitsa meeldiv. Alates sellest, et me saabusime tegelikult päev varem oli meil ilusti üks mees vastu saadetud ja saime ilusti autoga hotelli ette. Muidu oleks pidanud seal kell 12 öösel vaatama kus ja kuidas. Raskendavaks asjaoluks oleks kindlasti olnud, et väga väga vähesed kohalikud said inglise keelest aru. Vahepeal ütlesid küll neile, et “I don’t understand spanish” aga see neid ei peatanud ja nagu veskid vuristasid oma hispaania keelt edasi. Hotelli poole pealt ei ole midagi nuriseda, täitsa kena oli teine. Poolas oli muidugi söömine parem, kuid selle koha peal võiks ka tegelikult rahule jääda, nälga ei jäänud. Transport võistluspaigale oli ka hea, bussid läksid pooletunniste vahedega ja vahepeal läks isegi kaks bussi. Võistluse lõpus tulid väikeste vahedega kolm bussi, mis pandi niimoodi täis, et kõik said istuma. Ainuke koht kus võiks kõige rohkem kulmu kortsutada oli võistluspaik, lava taga oli üks väike WC, kindlasti oleks võinud olla soem. Põrandad olid väga külmad, lava taga oli ainult mingi puust väike lava, kus kannatas olla palja jalu. Pumpamiseks ei olnud ühtegi vahendit. Terve kamba peale oli ainult üks peegel. Muidugi oleks võinud ka lava valgustus natuke parem olla, kuigi hullu ei olnud. Finaali päeval tehti ka see 20 min mõttetu paus. See tehti peale -170cm kategooria kohustuslike poose, kuna neil oli seal 3 hispaanlast. Ning eks nad tahtsid väikest puhkust ennem vabakavasid. See on ebaaus teiste, järgmiste võistlejate suhes, kes olid juba pumbanud ja pidid otsast peale alustama ning veel nende suhtes, kes olid hakanud juba grimmi peale sättima. Kui paus lõppes, olid 2 kohtuniku kuskile ära kadunud ja siis hakati neid taga ajama. Rivis seismine oli nagu kooliaegadel sööklas, nügimine käis nii mis jube. Kohtunik kamandas teisele joonele aga kõik treenerid, abistajad karjusid võistlejatele, et astu ette poole ja nii ta käis. Üks astus ühele ette, siis teine teisele ja jälle oldi esimese joone lähedal. Kuid eks kõik taha kohtunikele silma jääda ja ennast nähtavaks teha. Muidugi minu kõrval seisis Peru võistleja, kes hoidis vaba poosi ajal käsi hästi laiai nagu lennuk, kuigi ega minu koht seal muutunud ei oleks. Enda poole pealt lisaks veel, et tõesti meeste klass on ikka midagi muud, seal on see mis tuleb aastatega. Lihasekuju, need sügavad jooned, lihaskiu jooned jne. Ma võin ennast kuivikuks tõmmata väga hea tahtmise juures, kuid ma ei saaks ikkagi sellist tulemust. Eks ma arenen aastatega ja lähen annan neile mingi aja pärast kõvema lahingu.
Kas sul on siis lootust tagantjärele oma kohta veel parandada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah.
Veel lisaks, et see oli esimene võistlus, kus ma medalit ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.detsember 13, 2009 at 12:59 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242079Mikk Raudsepp
Member30 sekundit tagasi hüüti, et Eesti mees nimega Imre Vähi sai 6nda koha.
detsember 13, 2009 at 12:25 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242073Mikk Raudsepp
Member“Vajalik” paus lõppes ja aetakse kohtunike taga, kes on kuskile rändama läinud. -170cm vabakavad peaks nüüd tulema ja siis näeme mis vägitükke Imre korda saadab.
Imre ettevalmistusi tegemas:
http://img13.imageshack.us/img13/2909/dsc0337wz.jpg
Väiksed poosid:
http://img686.imageshack.us/img686/9776/dsc0340.jpg
Sellise asjaga laevad ennast vastased:
http://img13.imageshack.us/img13/5940/dsc0350s.jpg
BBBÖÖÖÖÖÖ:
detsember 13, 2009 at 10:40 e.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242046Mikk Raudsepp
MemberLõpuks said nad paraadiga alustatud. Sellele järgneb üks pikk kõne ja siis alustatakse laksimisega. Naise, mehed fitness ning siis vaatamae silmad, suud pärani lahti meie Imret.
detsember 13, 2009 at 9:14 e.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242016Mikk Raudsepp
MemberNonii, hotellis on netis kuidas ta on aga siin võistluspaigal on tasuta WIFI täitsa olemas ja saame otse kõike edasi kanda. Hotelli toas peab veel iga arvuti eest eraldi maksma, millele soovid Interneti juhet taha panna, sellepärast ka minu kesine sõnavõtt. Hetkel lasti meid sisse ja hakatakse vaikselt sättima. Ennem kui me Vähipoissi näeme läheb vast üks 2 tundi aega. Vähk ise on oma hetke seisuga rahul ning möllab kuskil lavataga ringi. Toome teieni peagi uued uudised, mis on soojad kui kuldpruunid ahjusoojad saiad. Mina ise üritan lavatagust meeleole jäädvustada, kui mind sinna lastakse.
detsember 10, 2009 at 12:47 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #241248Mikk Raudsepp
MemberNüüd ongi jäänud ainult viimased kodinad kokku lüüa ja varsti peabki lennujaama poole oma sammud seadma. Täna hommikul näitas kaal 82,6, see on soola välja võtmata. Ning plaanis ei olegi soola piirama hakata. Arvatavasti annab see parema pumbatuse ja tunde laval. Imre poiss näeb täitsa kobe välja, triibud jooksevad nii mis jube.
detsember 9, 2009 at 4:08 p.l. in reply to: MIS JUHTUB KUI TRENNI EI TEE JA KASUTAN TOIDULISANDEID JNE? #241043Mikk Raudsepp
MemberSaad aasta pärast Mr.Olümpiale minna.
Mikk Raudsepp
MemberVaata, et oma rebaseonu kavalused edasi annad, palju õnne!
Mikk Raudsepp
MemberSiinkohal pöördun kõigi huviliste poole palvega enne natuke mõelda kui midagi avalikult kirjutama hakata, sest ilmselt suur osa siinsetest kommentaaridest läheb kohe ajakirjanike toidulauale. Kulturism on huvitav spordiala ja sellega tegelevad fanaatikud. Iga inimese enda asi, kui kaugele ja milliste vahenditega tahab jõuda, aga kindlasti tasub jälgida reegleid. Olge sallivamad teiste suhtes!Rahu!
Ma ei saa üldse aru miks peaks üks leht tsiteerima mingit suvalist kasutajat, kes on teinud 3 posti. Samahästi võiks nad oma tarkade kommentaatorite ütlustest kõik uudised kokku klopsida.
Mikk Raudsepp
MemberMõni võiks tõesti suu kinni hoida, siis näeks targem välja. Internet on ikka üks kuradima lahe asi.
november 27, 2009 at 1:23 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #237371Mikk Raudsepp
MemberEile näitasid numbrid 83,6kg. Kui mind mõõdetakse 177cm nagu Poolas siis pean kaaluma 83kg. Ennem Poola võistlusi kodus, kui sool ei olnud veel väljas oli madalaim kaal 82,8kg. Vahepealsega liha ära ei ole kadunud ja üritan sama hea välja näha. Jube kui pikaks ikka seekord dieet veninud on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ahvatluseks toodi eile 6kg piparkooki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, jube.november 22, 2009 at 11:50 e.l. in reply to: Noorte sisehooaja Rammumehevõsitlus, Gorsa Gymis #236194Mikk Raudsepp
MemberHetkel ei saa öelda, mu ajamasinal on kumm tühi :S
-
AutorPostitused