Mikk Raudsepp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mikk Raudsepp
MemberAI RSK TÄNA VÄÄNAN KÕIK KANGID JA KETTAD POOLEKS, AAARRGHHHH!!!
Mikk Raudsepp
MemberNiikaua kuni potis kõhutäis valmib panen mõned oma tegemistest mõned read kirja. Sain Otsuselt kava kätte ja esimene seljapäev on juba edukalt läbitud. Viska teemas on isegi jõutõmbest pilt ja puha. Mis muutus võrreldes tavalise treeninguga? Keha on jaotatud neljaks, kus keha tehakse ühe korra nädalas läbi. Alguses mõtlesime, et teeme 5 trenni nädalas, kuid alati on parem viia siise muudatusi vähehaaval. Ehk vaatame kuidas keha hetkel sellele reageerib ja hiljem saame teha uued muudatused ning näha nende muudatuste tagasisidet. Kavas on ka kaks erinevat nädalat ehk erinevus on selles, et teisel nädalal on osad harjutused muudetud ja superseeriatega. Tavaline harjutuste vaheline paus on 2min. Minupoolne muudatus kavas oli, et ma ei vaata pausi pikkus küki ja jõutõmbe puhul, sellega oli Otsus päri. Need harjutused jääks ikkagi sellisteks raskuse tagaajamise harjutusteks. Jaotus: Õlg, tric — selg, õlg, kõht — rind, bic — jalg, säär, kõht. Mahu osas on muudatused just seljas, õla külje osas ja jalas. Seljale on 5 (varem 4) harjutust+ trapets ehk maht kasvas (kõikides harjutustes 3 seeriat). See andis kohe tunda ja trenni lõpus tundsin kuidas jõuvarud hakkasid ammenduma. Õla osas muutus see, et külgmisele osale on 3 harjutust (varem 2) ning ette, taha 1 harjutus nagu varem. Õla päeval on ka triitseps lõpus, kus varem oli 2 harjutust aga nüüd 3. Jala osas toimus ka muudatus, kuna ma plaanin ikkagi klassikalises kulturismis võistelda ja selle jaoks on juba piisavalt jalga. Esiosale on 1 harjutus (varem 3). See võimaldab mul panna rohkem rõhku tagaosale ning võimaldab ka rohkem aeroobset teha, kuna selle taastumise osa saan ma nüüd kuskil mujal ära kasutada.
Leidsin vist järgmise vabakava loo ka:
Mikk Raudsepp
MemberVahelduseks ajutreeningut:
aprill 5, 2011 at 9:25 e.l. in reply to: Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad #295994Mikk Raudsepp
MemberJah loobus, kirjutas et klubivõistlustel ei tohi teha dopingukontrolli….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll maailm on julm tema vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk Raudsepp
Member230 oli peal?Jah
Mikk Raudsepp
MemberSee oli teine katse 230kg, kuid ikkagi jäi kahe nädala tagune mark kirja. Alguses mul küll ei olnud plaanis seda teha, kuna kell oli kuskil 12-ne ligi ja ma pole nii vara harjunud trenni tegema. Aga miks siis Mikk nii vara Revalisse ronis? Saime vanameister Otsusega kokku ning vahtasime mõtteid. Järgmine nädal paneb ta mulle täpse treeningplaani kokku, siis räägin juba lähemalt, kuidas ma keha ehitama hakkan. Muidugi nüüd on küsimus see, kas on mõtet siin ennem sõjaväge üle mõelda. Kuna mõttemõlgutuste suund liikus pikemate seeriate poole ja Siim ka jubedalt tahtis et ma kangile natuke raskust paneksin, siis oli see mõeldud, tehtud. Kuid muidugi oleks võinud vähemalt 4 kordust ära tulla ja eelmist rekordit lüüa, kuid mis sa teed, kui need jalad kui kepid alla on. Kuna ma madalamaid korduseid olen ainult viimasel ajal teinud siis olen täheldanud, et kordused hakkavad mingil teatud piiril robinal langema. Tänud Jannole video eest!
märts 25, 2011 at 9:22 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294602Mikk Raudsepp
MemberJõdsin ilusasti Tallinna. Töövestlusel käidud. Asun Angerja trammipeatuse lähedal. Mis kell ma sinna võiksin tulla?Annan enda numbri ka, et ära ei ehmuks kui võõras number helistab – 5576060.
Ära ehmu, kui sulle üks normees nüüd öösiti helistama hakkab.
Mikk Raudsepp
MemberPealehelt ei saa fitnestuubi minna, kui sinna peale klikata.
Hetkeline link:
href=”http://www.fitness.ee/fitnesstuub/vid/7/1″
Õige oleks:
Mikk Raudsepp
MemberOlgu sulle homseks väike stiimul ka tegin eile 221kg/5 , seega alla 222,5 ei ole mõtet jutule tulla ja eeldades, et sa kaalud ka 4-5 kilo hommikuse kaalu järgi rohkem, siis võiks numbrid olla 227,5 kgx5….Lihtsalt mõtteaineks enne magamaminekut…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis me seal ikka grammitame, teeme siis juba 230kg, sa ei ole homme kükkija?
//EDIT jätsin selle sõna vahele: …. väike stiimul ka tegin eile….
Mikk Raudsepp
MemberTere taas!
Ennem kui trenninumbrite juurde asun, räägin põgusalt üle üldplaani. Varem oli mu tsükkel üles ehitatud 4 nädala peale, kus kaks esimest olid kerged, kolmas raske ja neljas kõik suutlikuseni. Kuid vahel tundsin, et selle viimase nädala lõpus oli keha juba väsinud. Kui teha kolmapäeval raske tõmme siis andis see ikka reedeses kükkis tunda. Seetõttu jaotasin ka raske nädala kaheks. Nüüd näeb üldine plaan välja selline: esimene nädal kerge, teine kerge, kolmandal raske tõmme kolmapäeval, neljandal nädalal raske rind esmaspäeval ja raske kükk reedel. Selline jaotus laseb rasketest päevadest täiesti viimast võtta. Kui kergetel päevadel teen enamik harjutusi 4 seeriat, siis rasketel päevadel valitud harjutusi 3. Hetkel üritan ikka jõu poolt rohkem arendada.
Esmaspäevane raske rind:
Horisontaalselt rinnalt kangiga surumine: 110×8 120×6 140×7 (viimane tuhar pingilt lahti) | 5
Eelmine nädal: 100×10 120×8 120×8 120×8 | 4
Positiivse kaldega vaba rask trenaz surumine: 30×10 35×10 40×8 45×6 | 5
Eelmine nädal: 25×12 30×10 35×8 40×6 | 2,5
Trosside ristamine kummargil: 6×12 7×10 8×8 8×8 | 5
Eelmine nädal: Alt lendamine.
See nädal ei teinud ette lendamist, kuna tundsin, et eesõlg “kisub” ja ega jõutsükli ajal ei olegi vaja nendele erilist tähelepanu pöörata.
Ette lend plokil:
4×14 5×10 6×8 | 3,5
Kõrvale lend trenažööril: 50×10 55×10 60×10 75×10 | 5
http://www.fitness.ee/exercise_show.php?gr…y=35〈=1
Eelmine nädal: 45×10 45×8 50×8 | 3
Surumine rööbaspuu trenažööril: 120×10 140×10 190×8 | 5
http://www.fitness.ee/exercise_show.php?gr…y=16〈=1
Eelmine nädal: 100×12 120×10 140×8 | 3,5
Ploki alla surumine püramiid otsaga: 86×10 100×8 114×8 | 5
Eelmine nädal: Ühe käeva kummargil ploki alla surumine.
Osad harjutused on teised, kuna ma just vahelduse mõttes muutsin neid.
Ja lõppu 5 seeriat palvetamist.
Homme tuleb raske kükk, oi kurja…..
Mikk Raudsepp
Memberhttp://worldrps.com/how-to-beat-anyone-at-…-paper-scissors
Kunagi ammu lugesin selle kohta. Kõiki mänge saab minutitega ära õppida aga meistriks saadakse aastatega. Isegi sellise lihtsa asja taga on teooria kuidas ära kasutada inimese psühholoogiat. Tahaks selle koodi sortsu näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2011 at 4:50 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #293234Mikk Raudsepp
MemberTripp Saaremaale kevadises aprillis oleks ju tore, aga aprillis toimub niii-niiii palju sündmusi, et igat nädalavahetust kindlasti töölt vabaks ei saa…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära jama, võiks ju minna küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk Raudsepp
MemberVaata üle palju sul valku tuleb ühe keha kg kohta. Rohkem süsivesikuid ja vähem valku soovitaks mina.
Mikk Raudsepp
MemberMis aegadel revalis oled ?Hommikul pole sind kordagi veel näinud.Väga harva lähen hommikul trenni. Kuna olen koolipoiss ja isegi vabal päeval lähen tavaliselt peale 2-3 söögikorda.
Mikk Raudsepp
MemberKüsimus siis, et miks sa sääresirutused enne kükki teed, kas soojenduseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Sellel on kaks tahku, mina teen kergema raskusega ehk soojenduseks. Kuid võib ka raskemalt teha, kuid siis on selle taga teistsugune teooria. Väsitades ennem kükki jalgu ei pea nii palju kangile raskust panema samas saades maksimum pingutuse ning säilitades liigeseid.
-
AutorPostitused