Mikk Raudsepp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mikk Raudsepp
MemberEt project 120 kilo läheb käiku , jh?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Mikk Raudsepp
MemberTere!
Jah, seekord ei tulnud välja nii nagu pidi. Selge on see, et kiire kaalu languse korral algus tuleb paremini alla, kuid lõpp jooksis kinni, mis kinni. Kes ei tea, siis kui ma sõjaväest välja sain, oli mul 2 kuud aega ennast vormi ajada. Kaal küll suure punnimise peale vähenes, kuid vorm lihtsalt ei tulnud järgi.
Kaalugraafik siin:
Excel kogu infoga: SIIN
Ei saa endale ka kuskilt poolt noomitusi teha, sõin nii vähe kui oli võimalik ja tegin trenni nii palju kui oli võimalik. Kui oli vaja, siis läksin ka aeroobset kell 23-24 välja tegema, kuna päeval ei olnud selleks aega. Kaloraaž langes lõpus 800-1000 peale. Sellega toimus kaalulangus, kui ma tegin vähemalt 1h aeroobset 120 pulsi lähedale. Vahepeal tegingi silmad suureks, kui hommikul kaalule astudes olid kaalunumbrid mingi ime läbi hoopis tõusnud. Kuid eks ta teada ole, et keha ei ole loll ja hakkab ennast inimese rumaluste eest kaitsma. Tahtsin ka näha kuidas minu keha sellele reageerib. Kokkuvõtvalt võib öelda, et ettevalmistus perioodi alguses võib seda teha, et paksem vaalarasv pealt ära saada, kuid lõpp vajab vaikset lihvimist. Kuid samas õppisin siit seda, et selline treening sobib mulle. Väikeste pauside ja mõõduka raskuse valikuga treening. üritan ka nüüd hoida, teistel harjutustel tagasi, väljaarvatud mõned baasharjutused. Siin ka viga mida ma näen paljude treeningus, kus massiperioodil lastakse ennast lõdvaks, jäetakse treeningud ära, ei toituta õigesti jne. Kuid see on see aeg kus lihas areneb. Kaalulangetus periood on see aeg, kus tuleb ennast just jõusaalis tagas hoida. Kuna oli aeg kuna ma vajusin eelmistel ettevalmistustel ületreeningusse, kuid murdsin kõvasti rauda. Keha sattus veel suuremasse stressi ning kaal hakkab veel raskemini alla tulema. Veel ma ei tea kuna ma järgmine kord välja tulen, kuna see on vaja ennem enda peas 100% selgeks mõelda. Järgmine kuu aega teen mõnuga trenni ja ei mõtle võistlemise peale, lasen närvil selle koha pealt puhata ning vaatab mis mõtted tuuled toovad. Elame, näeme, võtan kogetust õppust ja las see jääb sinna paika, võtab jalad uuesti alla kuna on vaja uuesti hakata mäe tippu ronima ja kui tipp on vallitatud, siis juba järgmisena tähtede poole.
Muidugi oli mul endal ka kahtlusi, kas see ikka toimib ning kas sellest üritusest üldse asja saab, kuna kõik on nii poolik. Kuid samas ei saanud ma jätta kahtlustele ruumi, kui juba teha siis teha. Osad mehed tulid ütlema, et jutt oli “kõva”. Kuid mis ma pean siis mõtlema, et “ah vaatab äkki tuleb see vorm, äkki ei tule, äkki läheb kang üles, äkki ei lähe”. Arvan, et sellist suhtumist ei tohi olla, ei ole proovimist, kui teha siis juba teha.
oktoober 30, 2011 at 4:57 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315493Mikk Raudsepp
MemberMa tean, et mikker on vaja kaugemale viia, kvaliteet võiks parem olla, kuid lihtsalt ei ole selle jaoks tehnikat. Peate sellega leppima, mis on.
oktoober 30, 2011 at 12:25 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315776Mikk Raudsepp
Member5 minuti pärast on algus!
oktoober 30, 2011 at 11:46 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315785Mikk Raudsepp
MemberSurumise algusaeg lükati edasi 14:15 peale, et surujad saaksid enda mootorid soojaks ajada.
oktoober 30, 2011 at 9:24 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315860Mikk Raudsepp
MemberKäes on sõudmise aeg, minujaoks kõige rohkem pinget pakkuv ala.
oktoober 30, 2011 at 8:59 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315855Mikk Raudsepp
MemberMuutmise nuppu ei olegi, Rebasel oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga Rebane tegeleb asjaga ja paneb kohe video ka foorumisse.oktoober 30, 2011 at 8:39 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315874Mikk Raudsepp
MemberSiin on pop-ipi link: http://www.ustream.tv/channel-popup/lacertosus
Kus see muutmise nupp uues foorumis on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2011 at 8:35 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315893Mikk Raudsepp
MemberLIVE
http://www.ustream.tv/” style=”padding: 2px 0px 4px; width: 400px; background: #ffffff; display: block; color: #000000; font-weight: normal; font-size: 10px; text-decoration: underline; text-align: center;” target=”_blank”>Live Video streaming by UstreamKui on mingeid probleeme, siis andke aga teada. Üritasin küll paremaks teha, kuid torud ei vea paremat hetkel välja. Sound ei ole veel paigas, üritan seda tuunida vaheajal.
oktoober 29, 2011 at 7:42 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #316144Mikk Raudsepp
MemberMikk suured tänud sulle sa päästad päeva…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu poolt sulle šokolaad, nüüd saad süüa….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägisi söödavad paksuks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2011 at 7:33 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #316161Mikk Raudsepp
MemberHommikul kohe läheb tööle ka LIVE stream. Tuunisin seda veel parema kvaliteedi poole ja loodan, et ka arvutist vaatajad saavad üritusega kursis püsida.
oktoober 22, 2011 at 2:52 p.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318542Mikk Raudsepp
MemberTahaks juba Imre kati pilte näha.
oktoober 21, 2011 at 8:39 p.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318457Mikk Raudsepp
MemberKes särab kaalumisel, kes laval, tasemest on veel vara rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .oktoober 21, 2011 at 9:46 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318378Mikk Raudsepp
MemberVõistlustele minek ongi selline. Dieet on kaua kestnud, pead kaalukategooriasse sisse mahtuma, pigistad veel viimast välja. Eriti piin on minuarust veel mitme lennukipeatusega võistlustele sõita. Endal hing niidiga kaelas ja siis pakutakse lennukis sooja sööki, titt nutab seljataga jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2011 at 5:26 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317897Mikk Raudsepp
MemberSuured tugevad õnnitlused! Tahaks Olegi uut vabakava juba näha.
AutorPostitused