Mikk Raudsepp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2012 at 7:29 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #118632
Mikk Raudsepp
Membermai 2, 2012 at 7:19 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #118648Mikk Raudsepp
MemberPaistab, et reportaazi lõhna siit ei paista kui 50 kb pilte ühekaupa ei suuda maha laadida…
mai 2, 2012 at 6:53 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #118666Mikk Raudsepp
MemberOleme ilusasti Santa Susannas kohal, sõit läks kähku, kuna ümberistumise aeg Münchenis oli vaid 40 min ja siis otse edasi Barcelonasse. Meil oldi ilusasti vastas ja koos meiega sõitis ka osa Venemaa koondisest, ca 1 tund ja 15min bussisõitu ja olime Barcelonast – Santa Susannas. Registreerisime ennast kohe ka hotelli ja elame 3 kesi ühes toas, meie jagame Mikuga (kirjutan Miku nime alt, sest koduarvutis olen enda alt juba sisse logitud) voodit….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea kedagi vähemalt öösel kaissu võtta…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega hetkel ei olegi midagi väga lisada, Mikul on tuled peal aga kedagi kodus ei ole, ketoosis täiega…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pits konjakit turgutamiseks ja elab vast järgmised 24 h üle. Endal on enesetunne ok – pilt on läinud veel teravamaks ja olen ka toiduga tagasi hoidnud, eile vaatasin üle võistlejate nimekirjad ja võistlen siiski -90kg, sest seal paistab et on ka seekord parajad vastased, paljud keda olen varem võitnud ja keda hea vormiga võin ka edestada, seega ei hakka -3 kilo tõmbama, sest ka hommikul enne trenni oli kaal 87,8kg. Võib – olla lähen natuke veel jalutan ja siis koti peale. Neti on suht aeglane ja ei ole kindel ,kuidas piltide mõttes õnnestub reportaazi teha.
Tervitused kõigile!
aprill 20, 2012 at 7:10 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #134548Mikk Raudsepp
MemberMikust ka pilte tuleb?
Mis uudistad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk Raudsepp
MemberAnnan endast vahepeal elumärku.
Kõige tähtsam enne: EXCEL
Kes ei tea, siis ma pean treeningpäevikut excelis, mahud, südamelöögid, kaal, treeningkavad. Eks ta viitsimise asi ole, eriti nüüd, kui ei treeningud ei ole enam mõnusad ja peab veel mingeid numbreid sisse toksima. Samas on hea teha muudatusi, baseerudes just nendele numbritele. Hea jälg tuleviku mõttes. Olen isegi mõelnud, et ah see ja teine asi jääb meelde, kuidas on tehtud. Kuid tutkitki, see peakolu neid asju täpselt meeles peab. Pluss seal saab graafikuid teha, mis annavad üldisema võrdleva pildi. Siia juurde veel see, et kui paljud ei oska täpselt ettevalmistust teha, siis miks mitte võtta selline asi aluseks, kus on põhimõtteliselt kõik kirjas.
Treeningust, vahepeal tõstsime kangitreeningu mahtu, jättes aeroobse poole samaks, 30min päevas. Mahu tõusuks oli 20%, kui ennem oli 89 seeriat neljases tsüklis, siis nüüd 111. Kordused 10-12. Sellist kava jälgisin 29.03 – 13.04 ehk kaks nädalat. Kuid tundsin, et kõrgemad kordused, suurem maht ja 1min pausid võtsid liiga läbi. 13.04 muutsime kordused 8-ste peale tagasi, jättes mahu samaks.
Pildis kava summa 29.03 – 13.04
Kava alates 13.04
Kuna kaalu on veel palju ja EM-iks pean olema 80kg, siis oli vaja tuure juurde panna. 12.04 tõstsime ka aeroobse mahtu, 1h iga päev. Ning treeningust enam vabasid päevi ei ole, võib-olla ainult pühapäeval peale võistlust tuleb, oleneb kuidas enesetunne on ja palju laval võimelda saab. Mõned päevad olen suutnud ka 1,5h välja punnitada. Täna hommikune kaalunumber oli veel 84,2kg, kui viimased 2kg veega minna, siis on veel jäänud 2,2kg minna. Kaks nädalat on aega ja 2kg ei kõla palju, kuid see on juba lõpp ning seda annab pigistada.
Vaatajatele laupäevaks elamusi ja võistlejatele vesi nahavahele!
Mikk Raudsepp
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pane või seina peale rippuma!aprill 7, 2012 at 2:10 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148430Mikk Raudsepp
Memberja peale seda tuleb autasustamine?
Jah
aprill 7, 2012 at 1:17 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148444Mikk Raudsepp
MemberPanin uuesti käima, oli vahepeal seisma jäänud.
aprill 7, 2012 at 11:40 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148507Mikk Raudsepp
MemberLas ta olla parem natuke piklikum, kui halvema pildi ja häälega. Pilt läks küll laiemaks, aga lihtsalt venitatud pikslite arvelt.
aprill 7, 2012 at 11:30 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148524Mikk Raudsepp
MemberMuutsin ära, kvaliteet läks sutsu alla, aga nüüd on proportsioonid korras.
aprill 7, 2012 at 11:20 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148552Mikk Raudsepp
MemberSee on kaamera analoogse väljundi viga, ta annab mulle sellise kentsaka resolutisooni ette.
aprill 7, 2012 at 10:42 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148655Mikk Raudsepp
Memberaprill 7, 2012 at 9:37 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148718Mikk Raudsepp
MemberStreamist hakkab kell 14:00 sisu tulema. Kuna ennem ei tehta laval midagi. Kuid võite muidugi akna lahti ära teha.
aprill 7, 2012 at 9:20 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148756Mikk Raudsepp
Memberaprill 3, 2012 at 3:09 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #88594Mikk Raudsepp
MemberEstaga on juba selles osas ära räägitud. Ainult oleks vaja juurde mikrofoni, mida saaks kuskile lava juurde vedada. Ma ei saa sellest aru, miks peab võistlust korraldama läbi foorumi postituste? Kõigil meilid, telefonid, MSN-id, facebookid olemas.
-
AutorPostitused