Skip to main content

Mikk-Alvar

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27914
    Mikk-Alvar
    Member

Ohoh, tundub, et nüüd saan mina Raido asemel kuulsaks! Kerstikene, Viljandis ei tulnud paljud välja, kas see tähendab, et kõik kartsid pika puuga saada? Ma ei oska midagi muud öelda, kui et kannatust sügiseks…

in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27907
    Mikk-Alvar
    Member

Iga inimese närvikaval on piirid. Tunnistan, et liialdasin veidi, kuid fakt, et Revalis Mandy Blanki kehaga naisi ei käi, on kahjuks tõsi. Selle viimase postituse kirjutamiseni viis mind asjaolu, et inimesed ei saa ikka aru treeneri funktsioonist. Treeneri ülesanne on anda nõu, mitte olla ise ala tipus. Asja kommenteerib naissoost isik, kel arvatavasti pole olnud juhust Raidot lähemalt silmitseda. Olen üritanud seda selgitada lugematutes eelnevates postitustes, kuid inimesed ei võta õppust. Nüüd siis viimaks läks ka mul kops üle maksa ja paraku sündis samasugune labasus, nagu kõik eelnevad Egle postitused. Tõepoolest, poleks vaja olnud…

in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27905
    Mikk-Alvar
    Member

Ma ütlesin, et ju ma käin siis valel ajal trennis. Minu sõber “treener” näeb, jah, kindlasti, kuna ta on seal päevad läbi tööl. Aga ma püüan ennast parandada. Väike risk muidugi on, kuna nii ilusad naised võivad mu silmad ära pimestada, siis koperdan hantli taha ning löön pea vastu mingit teravat äärt lõhki. Ahvatlev aga ohtlik!

in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27902
    Mikk-Alvar
    Member

Lootsin, et teema on end ammendanud, kuid tundub, et mul tuleb veel oma närve natuke rikkuda, kui lugesin su üllitist. Vasta nüüd puhtsüdamlikult, kas Raido on sulle halba nõu andnud või sulle metaani müünud, et tema kallal virised? Oled sa teda siis riietusruumis alasti näinud, et tead täpselt, kui paks ta tegelikult on ja kui palju tuleks maha võtta? Ja ma vähemalt loodan, et Eglel on moraalne õigus siin teisi mõnitada, olles ise figuurilt a la Mandy Blank või Lena Johannesen. Mnjah, polegi Revalis selliseid Egle-suguseid iludusi varem tähele pannud. Käin vist valel ajal trennis, et põhilised vaatamisväärsused nägemata jäävad.

in reply to: Söögiplaan?? #29270
    Mikk-Alvar
    Member

Treeningu koostamisel peab eelkõige lähtuma inimese kehatüübist ja treenituse astmest. Sama jutt käib ka toitumise kohta. Inimesed, ärge olge nii kitsid, pöörduge personaaltreenerite juurde, saate oma isikliku toitumisplaani ja treeningkava. Võite olla kindlad, et see tasub ennast ära!

in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27896
    Mikk-Alvar
    Member

Kahjuks muutuvad kommentaarid aina rumalamaks. Sm. SXXLSWSXXCLX tõestab seda värvikalt. Mis on ühist siin minu nooruse ja inimeste saamatusega? Sest seda, kui ei juleta inimesele näost näkku öelda, mida arvatakse, nimetan ma saamatuseks. Rääkige, on Raido kellelegi kunagi halba nõu andnud? On keegi ta käest metaani jmt. ostnud. Siin irisejad on nagu külamutid. Antud juhul pole mitte mul vaja areneda, vaid teil, kullakesed. Vaadake Andres Barabanovi postitust ja mõelge enda eksistentsi üle sügavalt järele! Kui teile mõni treener väga närvidele käib, minge ja rääkige klubijuhatajaga, mitte ärge vinguge siin. Mis te loodate, et kui anonüümselt mingi nupukesega maha saate, hakkavad asjad muutuma? Palun, minge ise ja õppige treeneriteks, kui praegune tase teid ei rahulda. Aga te ei lähe, sest ei viitsi, ei suuda, ei…jne. Ja sm. SXXLSjne, arvad, et lasteajakirjas oleks artiklid ATPst, riboosist jt omal kohal? Ma kardan, et kui sa neid loed, ei saa sa mitte mõhkugi aru. Inimene, mõtle enne kui lolli iba ajama hakkad.Ja kõige huvitavam on see, et sa ei ütle, kuidas ma oma kirjutisi paremaks saaksin muuta, et ka “täiskasvanud” neid lugeda saaksid. Lihtsalt kirjutad paar hädist rida mu maailmapildi kohta ja ütled, et mul on lapsik suhtumine. Loodan, et saad ise kah aru, kui ebakompetentne sa selliste asjade puhul sõna võtma oled. Kordan veelkord: kui see ei meeldi, mida pakutakse, üritage aidata või tehke ise paremini, mitte ärge irisege, nagu eided!

in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27890
    Mikk-Alvar
    Member

Inimesi on igasuguseid, kusjuures osad, kes pole tagaräägitavat oma silmaga näinudki, on siin internetis varjunimede all jube kõvad tegijad. Igatahes on teema muutunud mõttetuks ja ma isiklikult palun, et see ära lõpetataks. Inimesed, ärge selle teema alla enam mitte midagi kirjutage!!!

in reply to: OTILE #29097
    Mikk-Alvar
    Member

Ma pole küll Ott, aga vastan siiski. Kui oled kõigest 1-2 kg ülekaalus, pole sul rasvapõletajaid küll vaja. Kaalust saad lahti toidusedeli muutmisega. Lisa valgurikkaid toite, samas vähenda üldist kalorsust ning rasva söömist. Kindlasti lisa jõusaali juurde aeroobne töö (stepper vmt.) Rasvapõletaja on eelkõige tegevsportlastele, kes võistlusvormi jõudmiseks enam kui 10 kg maha peavad võtma. Sinu 1-2 kg on tegelikult õige treeningkava ja toitumise juures vähem kui kuu küsimus (kusjuures see toit, mida peaksid sööma, ei ole üldse mingi vastik maitsetu dieet, nagu paljud propageerivad). Ja selge on see, et kui oled oma ideaalkaalu saavutanud, tuleb seda ka hoida st. mitte enda magusavajadusele vaba voli anda. Ühesõnaga:minu meelest võiksid rasvapõletajale mõeldud raha eest endale järgmise kuu jõusaalikaardi lunastada :-) Täpsemalt saad toitumisest ja õigest treeningust aimu, kasutades personaaltreeneri teeneid (kui pead nõutavat summat liiga suureks, võin öelda, et see info, mida treenerilt saad, on tegelikult kõvasti alahinnatud). Usu mind!

in reply to: toitumine peale trenni #29152
    Mikk-Alvar
    Member

Soovitan sul vaadata jogurti pakil kirjas olevat valgusisaldust. See ei ole ühelgi jogurtil üle 5g 100g kohta, niisiis jogurt kõige paremini valguallikaks ei sobi.

Ise julgeks sulle soovitada glutamiinpeptiidjooki, mida Robocopis müüakse. Selles sisalduvad nii valgud, glutamiinpeptiidid(mis aitavad taastuda), kui ka magusained. Teine võimalus on muidugi Protein no1, mille üks shake annab juba umbes poole sinu päevasest valguvajadusest.

Muidugi, eks igaüks oma võimaluste piires (sinu võimalusi ma kahjuks ei tea), aga jogurt kindlasti valja ja midagi toekamat, näiteks rasvata kodujuust sisse, mille võid ka väheldase jogurtiga segada, et maitsvam oleks.

in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27869
    Mikk-Alvar
    Member

Aru ma ei saa, mida te vingute Raido kallal? Ta on treener, mitte kaalujälgija. Tema ülesandeks on inimeste treeningusse puutuvatele küsimustele vastata, mitte muretseda oma +20kg tagumiku pärast. Ja ma saaks aru, et siin irisejatel oleksid jõunäitajad Raidost suuremad aga muffigi, arvan ma. Ja mis siin arvuti taga vingumine aitab, minge öelge talle näost-näkku, mida tast arvate. Öeldakse, et sport teeb inimese otsekohesemaks ja ratsionaalsemaks, järelikult pole te mingid sportlased, vaid lõuapoolikud. Tehke rohkem trenni, võibolla siis olete liiga vasinud, et pärast arvuti taga mingeid idiootsusi kirjutada. Mu meelest võiks selle Raido-teema kinni panna.

in reply to: OTILE #28176
    Mikk-Alvar
    Member

Olen kindel, et magama jääd nagu kott, sest teadupärast on need esimesed unetunnid just kõige magusamad. Minul on isegi selline probleem, et ei taha kuidagi ärgata öösel. Nüüdseks on probleem lahendatud, kuna sain väga vastiku tirinaga äratuskella:-) Mina isiklikult joon valgusheiki u. 01.30, olles selleks ajaks maganud u. 1,5 tundi

in reply to: kurat ja põrgu #29007
    Mikk-Alvar
    Member

Lugesin kah artiklit. Kükke 180 kiloga, see tähendab seeriaid. Noh, raske uskuda, jalad peaksid siis tal ikka nagu pakud all olema.

in reply to: suveks suureks #28861
    Mikk-Alvar
    Member

Tegelikult on nii, et vähegi suurem mees ei suuda nii palju süüa, et päevane valguvajadus tavatoidust tuleb. Siinkohal tulevadki mängu valgusheigid, mis on ka tavatoidust palju kiirema imendumisvõimega. Tänu sellele on ta asendamatu peale trenni.

in reply to: toitumine #28824
    Mikk-Alvar
    Member

Kalorivajadus peale trenni sõltub inimesest. Kindlasti peale trenni võta valgujook ning peale seda umbes 1 tund söö midagi korralikumat.

in reply to: Mikk-Alvar #28819
    Mikk-Alvar
    Member

aga palun: shogun@hot.ee

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 48 total)