mike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mike
Memberolen 2 mobiiltelefoni leidnud. esimese sai omanik tagasi tänu sellele, et oli poe juurde kuulutuse pannud. teine sai tagastatud telefonist leitud Ema nimelisele isikule helistades.
mike
MemberPärast tulebki välja, et enamus rahvast ei taha sky plussi, aga pidev tümpsuraadio kägin oleks nagu vana traditsioon. Ise kuulaks ka hea meelega mingit agressiivsemat metalit (sepultura, pantera jms.). Kui saalis on pooled räpi pooldajad ja pooled metalli kuulajad sobiks hästi vana hea klassika Rage Against the Machine.
mike
Memberkuidas on võimalik, et kui sipelgas hakkab tennispalli peal kõndima, ei jõua ta kunagi lõppu välja. nüüd katsu sama asja kolmemõõtmelise ruumiga ette kujutada.
mike
Member@Mike: Selga treenides ärkab organism tõsiseks pingutuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Seljatrenn ja üks kõik mis muu lihase trenn (eriti siiski seljatrenn) on juba ise SUUR pingutus.maitse asi. minu arust ei ole vaja asjadele nii dogmaatiliselt läheneda. ise hoian seljaga praegu võrldlemisi tagasi, jalad seevastu tahavad kogu aeg täislaksu. triipsepsiga on sama lugu, tarvis tagasi hoida (on suhteliselt suur ja tugev). tuletan meelde, et ületreening ei pruugi arenguks õigem lahendus olla.
mike
MemberTere, kas te aitaksite mu lihasgrupid treeningus õieti paika panna, ma kardan et mul on valesti, olen niivisi juba paar kuud teinud.1.Päev:
Rind
Biitseps
Selg
2.päev:
Õlg
Triitseps
Jalad
Ette tänades
Mina teeks jälle niimoodi:
1.päev
rind
biitseps
triitseps
käsivars
2.päev
õlg
selg
jalad
kõht
selga ja jalga teeks koos seepärast, et esiteks ärkab seljaga organism üles tõsiseks pingutuseks, mis on jalgade trenn. Teiseks on samal päeval hea jõutõmmet teha.
Tegelikult ei tasu paaniliselt karta, et midagi kardinaalselt valesti teed (see käib lihasgruppide päevadesse jaotamise kohta, mitte sooritustehnika kohta). kuula oma keha, inimesed on erinevad.
mike
MemberPooled on Steven Tyleri nägu minuarust. Sai Aerosmithi kontserdil käidud, võib olla sellepärast tundub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mike
MemberSee enne ja pärast keemiat ei ole ka päris õige. Sest mehe eesmärk ju ongi kaalu langetada.Nimelt tal neerukahjustused ja kaalu vaja langetada, et sobiks uue neeru siirdamiseks.
Või midagi taolist.
Kui neerukahjustuse jutt õige on, siis oleks väga huvitav teada, millest see kahjustus küll tuli.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mike
MemberShawn Ray. Oli väike mees (170cm 105 kg) aga pistis 90-ndatel suurte monstrumitega kõvasti rinda. 94. ja 96. Mr. Olympial teine koht.
mike
Memberei taha julgustust, julgust on piisavalt
. ei taha seda läbi viia iga hinna eest, stiilis, et visati uksest välja tulen aknast tagasi. Tahaks asja teha nii, et kõigil osapooltele oleks see kohtumine meeldiv. seepärast huvitavad just konkreetsed arvamused, et aru saada, kuivõrd avatud inimesed on. Kas sellise info teada saamisel saadetakse kohe kuhugi ebameeldivasse kohta või on inimesed piisavalt avatud, et asja uurida.Inimesed on äärmiselt erinevad. Kaalu põhjalikult olemasolevat infot ja kavandatavaid samme.
mike
MemberKindel, et see mida sina teed, on kolmeks jaotatud kava!?kahtlustan küll, et on kolmeks jaotatud kava
E rind, biits, triits, käsivars
T jalg
K aeroobne
N selg, õlg
R rind, biits, triits, käsivars
L-P puhkus
E jalg
T selg, õlg
K aeroobne
N rind, biits, triits, käsivars
R jalg
L-P puhkus
E selg, õlg
T rind, biits, triits, käsivars
K aeroobne
N jalg
R selg, õlg
L-P puhkus
…ja sama asi uuesti
Mulle sobib väga hästi.
mike
MemberMina teen kolmeks jaotatud kava niimoodi: esmaspäev trenn, teisipäev trenn, kolmapäev aeroobne, neljapäev trenn, reede trenn, laupäev – pühapäev puhkus või midagi kerget, aga mitte kangi. Iga nädal tuleb siis ühte gruppi teha esmaspäeval ja reedel. Taastub ilusasti ära küll.
mike
Memberkrt ma teen samu harjutusi mis ronnigi, aga miks ma pole sama suur? noo ei saa aru, lihtsalt ei saa, mis ma valesti teen?Lasse Viren vastas küsimusele, et mis tema edu saladus järgmiselt : “Jookske sama palju aastaid ja läbige sama palju kilomeetreid kui minagi. Ilmselt ei võida te küll kunagi olümpiakulda aga saladuse saate teada.”
mike
MemberTalunik. Pean kitsefarmi ning kasvatan suhkrupeeti. Uue lauda ehitus veel pooleli, aga loodetavasti selle aasta juuli alguseks saame juba loomad sisse viia ning plaanis ka Hollandist uued tuttkõrv pikakarvalised keerdsarvsokud tõuarenduseks sisse tuua. Järgmisena plaan vana silomasin uue vastu vahetada ja hakata laiendama kitsepiima projekti, kus uuest õppeaastast saaksid kõik Põlvamaa lapsed lõunaks klaasi tasuta kitsepiima. Samuti plaan tootma hakata ka rasvata kitsepiimajogurtit kulturistidele, aga turu-uuringud selles suhtes veel käivad.Mis sa siin ikka uurid, tee valmis ja müüki. Võib olla kasulik lugemine, eriti pane tähele lõpus 2. punkti.
mike
MemberÕpetlik lugu võõrsõnadest.
Vana rets ja noor lamelauplane metsavaras istuvad kahekesti kongis. Noorem küsima: ” Mul sai omal ajal koolis vähe koolis käidud ja nüüd ei tea ma siiani mida tähendab “nüanss”. Kohtus oli ka kogu aeg nüanss ja nüanss. Sa tead, vä”. Vana rets sügab lõuga: “Nu znaju, davai võta püksid maha”. Noorem võtabki. Vana käänab kanni ja seletab ise kõigutamatu rahuga: “Nu vaata nüüd, minul on m*** p***es ja sinul on m*** p***es, aga siin on üks pisike nüanss…..”.
mike
MemberMina neid klippe ei vaadanud, niigi on vahel hirm, et mingi raskus liigese tagurpidi keerab. Kunagi kirjutati lehes ühest eesti poisist, kes minestas rinnalt surumise ajal ja sai kangiga otse vastu laupa. Imekombel jäi ellu, kuigi pärast nirises pikka aega ninast ajuvedelikku.
-
AutorPostitused