mike
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2009 at 8:26 p.l. in reply to: lamades surumine kasutu neil kes jõudu taga ajavad??? #186197
mike
MemberEga keegi ei ole juhuslikult näinud, milliste raskustega treenib jõusaalis Marko Luhamaa.
Saladuskatte all võin öelda, et väga väikestega.
veebruar 24, 2009 at 3:51 p.l. in reply to: 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida #160575mike
Membermeenutan heldimusega, et mullegi on kunagi üks neiuke saalis külge löönud. asja ei saanud. ma ei võtnud vedu, kuna käisin juba oma praeguse abikaasaga. nüüd ei flirdi minuga enam keegi ja ma ise ka ei julge.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mike
Membermike
MemberMaailma kõige surmigavam asi on ideaalne asi. Minu naine on ideaalist kaugel, aga ikkagi meeldib mulle kõikidest maailma naistest kõige rohkem. Oleme esimesest õhtust peale koos (14 aastat, 2 last). Ideaalnaised ja -mehed kõditavad küll meeli, kuid jäävad alati ainult fantaasiaks. Kui inimesel veab, ilmub õige inimene mingil hetkel kusagilt ise välja. Need, kellel ei vea, ostivad ideaali elu lõpuni (mõni üksik leiab ka).
mike
MemberMul käib poeg (11a.) TKD trennis. mina olen aru saanud, et trennis harjutatakse käelöökide tehinkat ka, aga võistlustel saab punkte ainult jalalöökide eest ja jalalöögid peavad tulema külgedelt, mitte otse eest. põlve ja küünarnuki löökide jaoks peab vist siiski tai poksiga tegelema.
mike
MemberOma uue diiediprogrammi raames saadan õpetuse pitsa valmistamiseks. Seda retsepti ei ole mõtet kaalujälgijate lehelt otsida.Toiduained:
*hakkliha
*juust
*tomatipasta (naturaalne 2,5g süsiv./100g, sisaldab ohtralt lükopeeni ehk vähi! ravimit)
*kookoshelbed
*munad
*hapukoor
*või
*köögiviljad
*maitseained (karri, küüslauguhelbed)
Pitsapõhi: kookoshelbed ja munad segada ühtlaseks massiks.
Pitsakate: hakkliha kuumutada ettevaatlikult pannil. Lõpuks lisada maitseained, riivitud juust ja tomatipasta.
Valmistamine: pitsapõhi laotada eelnevalt võiga määritud savitaldrikule ja kõige peale pitsakate. 7-8 minutiks kuuma ahju. Seejärel viimistleda hapukoore ja meelepäraste köögiviljadega. Aega kulub max 15 min. Head isu!
suska palun kogused ka juurde. mina küll ei oska peast arvata, kuidas munade ja kookoshelveste vahekord võiks olla
mike
MemberMa usun, et kui saal on rahvast täis ja peaks vast isegi kogu saali valgustuse tööle saama. Võib-olla oleks kasulikum hoopis vett soojendada, siis on vähem probleeme salvestamisega (vesi ongi energia salvesti) ja igasugu automaatikaga (ühtlast pinget tuleb hoida). Samas jälle võivad mehaanilist energiat soojuseks muutvad seadmed kallimad olla. Analoogilistest projektidest meenub, et kusagil on ööklubi, kus tantsimise ajal tehakse põranda võnkumisest elektrit ning jaapanis (kui ma õieti mäletan) on mingis koolis selline süsteem, et lapsed saavad telekat vaadata siis, kui ise selleks veloergomeetriga elektrit väntavad.
mike
Memberma jõin ükskord lolli peaga 2 0,5 purki džinni mingi energiajoogiga ja südames hakkas torkima ilma mingi trennita. peale selle olen ühe korra energia jooki joonud, kui oli vaja väsinud peaga hiiumaalt tartusse sõita. kas mitte prantsusmaal ei keelatud energiajoogid pärast seda, kui mitu noorukit oli korvpallimängu ajal seda joonud ja ära lõppnud.
mike
Memberüldisemad põhimõtted, kuigi paktikas ei pruugi alati kehtida.
* Kui vastane pikem, siis püüad alla pugeda ja tõsta. Viib vastase tasakaalust välja, võimalik heita või eemale paisata
* Kui vastane lühem, üritad massiga alla suruda. sinu mass töötab vastase kahjuks.
* Kui oled pikali tõmmatud, ei ürita kohe tõusta, vaid liigud meetri edasi ja tõused siis.
* Kui vastasel on pikemad käed kui sul, vähendad distansi nii palju kui võimalik. Sirgete ladumisel oled kaotaja, haakide jagamisel võitja.
* Kui vastasel on lühemad käed, hoiad distansi, kasvõi taganemisega.
* Kui vastaseid on mitu, liigud pidevalt küljele, et kamp joonduks üksteise taha.
* Kui kamp on ringi võtnud, pead iga hinna eest ringist välja saama.
* Kamba rünnakul keskendud alati esimesena juhile. Kui juhtfiguur õnnestub maha võtta, läheb olukord sinu jaoks poole kergemaks.
* Hindad olukorda. Põgenemine pole häbiasi. 50 kilone narkar võib Nikolai Valujevi maha lasta.
* Kannad taskus mõnda enesekaitse vahendit. (Ise eelistan kasteeti, kuigi see on illegaalne. Kasteediga õnnestub vähemalt 2 kraaklejat maha võtta enne, kui nad arugi saavad. Praktikas pole siiski vaja läinud. Ühe vaevalt püsti seisva rullnoka vastu on kasteet palju, 4-se kamba vastu paras.)
mike
MemberVaata kaugushüppajaid siis.tundub et mr. ROtter’il on õnn kauni kaugushüppajaga koos elada. isegi imetleks kaaslanna 6packi aastaringi. respect, old man.
mike
Membertundub et uudis sai alguse Wikipediast, st. on kahtlane. soovitan teema maha võtta, kuni asjaolud selginevad.
mike
MemberEi ole just kõige targem oma lõustasid uhkelt veebi riputada. Kes turvadega juba hüppab on reeglina ise ka mingi jõugu liige. Arvata võib, et neil ženjadel pikka pidu ei ole, otsitakse üles ja lüüakse lombakaks.
mike
MemberKui jõusaalis Metalit lastaks , siis ma käiks päris kindlasti klapid peas trennis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõusaalis on ikka sky pluss peamiselt. sellegipoolest ei viitsi klappe pähe panna.
mike
Memberaga mina ainult ei kuula, vaid mängin ise ka metalit. trenni tegemise taustaks on kõige parem vana hea klassika Rage Against the Machine.
mike
MemberKui ma Itaalias jalgratast tahtsin rentida, kutsuti spetsiaalselt inglise keelt “oskav” neiuke, kellele ma ikkagi ei suutnud selgeks teha, mida tahan. Asi lahenes, kui 200 m kaugusel asuvasse hotelli jalutasime ja retseptsiooni näitsik juttu tõlkis. Itaallasega võrreldes on sakslased ikka hullud inglise keele hundid.
-
AutorPostitused