Skip to main content

miisukene

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rasvaprotsent naisel #79712
    miisukene
    Member

Käin ka väh. 3korda nädalas trennis ja pyyan syya 5korda päevas ja minu rasvaprotsent 14,3. Ise olen kyll 160cm, kaal 49kg,aga ei tunne kyll,et tervis kannataks! Olen ka peale jõutrenni valgujooke joonud! Või on minu pikkuse juures rasva% norm?

in reply to: naised jõusaalis #75104
    miisukene
    Member

ma arvan,et ma ei hakka ka 2a pärast 60kg rinnalt suruma ja rääkimata 220 kg jalgadega…

in reply to: naised jõusaalis #75058
    miisukene
    Member

Ise ka täpselt ei mäleta,mis mul need raskused täpselt on,kuid käed,õlad orienteeruvalt 15-25kg, hantlitega ette kõrvale 3kilostega, seni olen teinud 2seeriat 15kordust aga tunnen,et peaks vist kordusi vähendama ja seeria lisama.

in reply to: uus arctic sport l-karnitiiniga 1000mg! #74731
    miisukene
    Member

minu jaoks oli alguses maitse liiga tugev,aga pikapeale harjus ära kah,kuigi võiks parem olla!

in reply to: Mis klubides käite? #73430
    miisukene
    Member

arctic

in reply to: Kohupiim #73423
    miisukene
    Member

mina segan petiga ära ja vahel tykeldan õuna sisse.

in reply to: toitumine #73006
    miisukene
    Member

igaljuhul mina söön veel 19-20 ajal vahel jääb veel 21 ajale aga olen suutnud õigete asjade söömisega ja trenniga juba 4kg alla saada.

in reply to: Toitumine #72785
    miisukene
    Member

mina saia asemel sööks teraleiba ja mahla asemel jooks teed või petti.

in reply to: toitumine #71005
    miisukene
    Member

maasikamoos annab muidugi palju kcal,aga minumeelest võix ikka lõunaajal syya kartulit,makarone või riisi.kuidagi yxluine menyy tundub mulle!

in reply to: Trenn&toitumine…kaalust alla #68458
    miisukene
    Member

No hommikusöök on kuskil 10ajal,oode nii 12ajal,siis lõuna u. 15-16.Siis trenn,koju jõuan tavaliselt 19ajal ja siis sööngi õhtust!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)