Skip to main content

miis

Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 61 through 73 (of 73 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Võitluskunstid #143851
    miis
    Member

Seda Kiai-masteri bull-shido klassikat on hea vaadata. Ehk Disabled saabki Aikit kasutades hakkama mõne johmase kraaklejaga, sest ega need vennikesed eriti peale joomise ja suitsu midagi ei tee.

in reply to: Võitluskunstid #143834
    miis
    Member

Disabled! Ära torgi sellise “parem-tapvam” teemaga – siin võib varsti minna jälle verbaarseks andmiseks. Traditsiooniliste võitluskunstide(TMA) mehed saavad siin kohe “molli” – näiteks MMA/BBJ-katelt. Eks erinevate TMA-de harrastajad arvavad ikka oma ala parimaks. Aga reaalses võistlussituatsioonis MMA-kaga nt. aikido-mees puhtalt oma tehnikaga jääks jänni ja tuleks nö. mixida e. teha MMA-d. Aga, kui inimene tahab harrastada TMA-alasid, siis lasku käia – ega see päris kasutu ka ei ole ja peaasi, et pätiks-vargaks-narkariks kätte ei lähe. Eks aikido-mehi on ilus mingitel demonstratsioonidel vaadata ja trennis efektseid liikumusi-heiteid harjutada v. karates kõrgeid jalalööke teha. Ise olen tegelenud erinevate eluetappide jooksul 5 erineva maadlus-löömis-väänamis alaga ja midagi ikka on saanud kõrva taha panna. Ja vajadusel on ka (ära)jooksuvorm hea.

in reply to: ARNOLD CLASSIC WEEKEND REPORT #143513
    miis
    Member

Selle nr.74 tüübi jalaveenid paistavad päris p..s olevat. Opile minek.

in reply to: Käesurumine. #142819
    miis
    Member

Nõuka-ajal ajal sai töötatud ühes populaarses joogikohas, mida põhiliselt külastasid mehed, väljaviskajana. Ja see kätesurumisvärk algas alati siis, kui mingi kvantum juba sees oli – ju siis isastel lõi välja loomariigile omane soov teisele isasele koht kätte näidata. Alko toob ju inimese loomuse esile. Ja, et asi edasi jamaks ei läheks, lõpetasin need spartakiaadid julmalt alati ära. Aga küünarliigesele ta kõige parem asi ei ole.

in reply to: Nibiru, kas tõesti planeet Maa hävitaja :S #142508
    miis
    Member

Ah, tegelt ma niisama jahusin siin – n.ö. lasin mõttel vabalt kulgeda.

in reply to: Nibiru, kas tõesti planeet Maa hävitaja :S #142505
    miis
    Member

EI OLE ufo-fänn, aga mina olen 100% kindel, et leidub planeete, kus eksisteerib mõistuslik elu. Aga ma ei saa aru, miks arvatakse, et UFO-d peavad olema pärit samasuguse eluvormiga planeedilt, nagu Maa. Võib olla nii, et seal elavad mõistusega olendid ei vaja hingamiseks hapnikku, ehk suudavad nad seda ise sünteesida ja ehk nad ei hingagi; ehk toituvad nad nt. kivimist; ehk neil ei olegi vereringe sellisel kujul, nagu meil jne.? Ehk on üldse astraalsed? Millegipärast on üldpilt inimesesarnase väliskujuga – 2 jalga ja kätt, pea, kael, keha. Võib-olla see mõistusega olend on hoopis mingi sültjas mass? Aga nad on olemas ja käivad ka siin külas. Juba asteekide raidkividel on lennuaparaatide kabiinide kujutisi. Ja maailmalõpp võib tulla täiesti ootamatult – inimkond ei suuda iial kontrollida kogu ilmaruumi.

in reply to: Mis on saanud tostja/kulturist Ain Paavost? #140295
    miis
    Member

Olin enne Otepää kanti kolimist 23 aastat, 2007 a. kevadeni, Aini naaber Lasnamäel,Kivila tn. ja käisime veel koos vist 1995 aastani samas jõusaalis “Kosmose” kino kõrval(Vana “Kalevi” raskejõustikusaal). Peale seda ta vahetevahel sattus “Flexerisse”, aga üldiselt ta enam ei tee sporti isegi mitte aktiivse rahvasportlase tasemel. Vahetevahel küll nägin teda jalgrattast väntamas Pirita kandis. Hiljuti tehti talle järjekordne õlaoperatsioon, ka põlved olevat kehvad – tõstespordi tagajärjed. Aga muidu näeb sportlik ja hea välja. Töötab Kuusankoski metallifirmas.

in reply to: Kulturistide provotseerimine #139445
    miis
    Member

Assa, teil käib siin juba päris kõva andmine ma vaatan. Ärge üksteist nüüd väga ära kortsutage, härrased (edited MEE poolt: “kuked” on sul laudas või kodus, siin käivad viisakad inimesed )! Päris naljakaks kisub juba, või hoopis vastupidi karmiks.

in reply to: Kulturistide provotseerimine #139276
    miis
    Member

Vaatan, et väga asjalik teema teil ka siin. Keegi on vist kompleksidega kimpus? Eilses lehes(vist “Postimees”) oli mingi Van Damme ja Seageli vaheline värk sees. Ja kommijate vahel käis selline andmine, et naera ribadeks.

in reply to: Suusamaratonid #138148
    miis
    Member

Veel annab hea “laksu” see, kui 4-5 päeva enne maratoni sõidad ennast tühjaks ja siis hakkad “tankima” süsivesikuid. Mina nt. nosisin pidevalt abikaasatehtud rosinatega kaerahelbeküpsiseid. Ja minek oli sõnaotseses mõttes nagu hobusel kaera peal.

miis
    Member

Oeh aktivist! Eks ma lähen jah trenni oma probladega, kui trenniaeg kätte jõuab.Kehva psüühhis sul vist. Ega sa üle treeninud ei ole või on näljutamiskuur käsil?

miis
    Member

Einoh, lihtsalt imestama paneb, mis sunnib mingit suvalist netis onajat (vabandust väljenduse eest, aga see tundus hetkel parim) kena noore naisterahva maailmatasemel sooritust nõnda kommenteerima? Oleks jalgpalli või kossuga tegemist, kas siis nii mölisetaks? Paistab, et mõnel ei ole kohe päev korda läinud, kui ei saa kuskil kellegi kohta s+++ti öelda.

Aktivist! Sul endal vist problad. Minu arust mölisesid ja s….ti ütlesid seal kommentaariumis ainult sina. Suht norm kommid olid ju.

in reply to: Suusatamine #130546
    miis
    Member

Need pulsinäitajad peaks vist sõltuma individuaalselt iga inimese nö. algpunktist – see on pulsist rahulikus olekus. Minul ei tule need eelpoolpakutud kusagilt. Hea vormi ajal on pulss rahulikus 37-38, mingil lebotamise perioodil 44-45.

Viewing 13 posts - 61 through 73 (of 73 total)