Miin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Miin
Member…
Miin
Member…
Miin
Member…
Miin
MemberPeale treeningute lõpetamist minnakse rasva tavaliselt sellepärast et süüakse ikka sisse oma 4000-5000 kcal ja ära kulutatakse palju vähem , lihtne ja loogiline.Nii ta on, 99% juhtudel juurdevõtmise põhjus.
Miin
Member…
Miin
Member…
Miin
Member…
Miin
Member…
veebruar 1, 2005 at 4:39 p.l. in reply to: Anaeroobne ja aeroobne treening- mis on neil vahet #46874Miin
Member…
Miin
Member.-..
Miin
MemberKõik need reeglid on ju elementaarsed ja enamusele teada teistest foorumitest. Nädalavahetusel läks minuarvates veriseks asi teemal Tai Kane only ja ülejäänud purusid mitte soovitada. Mis sellest mõttest saanud on?
Miin
MemberAmazon võib minna praegu väga libedale teele. Loomulikult ei pea ma õigeks lubada varjatud reklaami tegemist teiste toodete müüjate poolt, aga igasugune keelamine tekitab automaatselt vastuseisu. Ma küll ei tea, kui suured turundusspetsialistid on teil tööl, kuid selles suunas, mis te praegu valite, ootavad teid paljud ebameeldivused. Te võite muutuda huvitavast suhtluskeskonnast ühe firma hääletoruks, kus varsti kõlab iga sõnavõtva spetsi lause nagu müügimehe loba, mida keegi tõsiselt ei võta.
Teie kõige suurem reklaam on siiani olnud Ott Kiivikase tulemused, igaüks, kes teda vaatab, usub tema nõuandeid. Kui lugeja saab kõrvale mingi anonüümse kommentaari, kus sama toodet maha tehakse ja mingit analoogi kiidetakse, siis ma ei usu, et see teda palju kõigutab. Pigem hakkab äratama kahtlust, kui palli koguaeg ühte väravasse taotakse. Soovin edu.
Miin
Member…
Miin
Member…
Miin
Member…
-
AutorPostitused