mihkelvaino
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 2, 2011 at 12:52 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #285118
mihkelvaino
MemberKuna loen siin palju teiste tegemistest, siis usun, et ka minu tegemised pakuvad kindlale seltskonnale huvi. Loomulikult on oodatud siia teema alla igasugune arutelu, kommentaarid jne. Ja loomulikult kui keegi soovib võib siit edaspidi võtta ideid ja mõtteid kuidas ise kevadeks vormi saada ehk siis valmistubki koos minuga. Kindlasti toon ära oma toitumise ja treeningud, seega loodan et see pakub lugejatele huvi.Mina kuulun ka sinna seltskonda, kellele sinu tegemised huvi pakuvad. Mingi korraliku treening video võiksid ka valmis nikerdada.
mihkelvaino
MemberSee oli õige otsus Jay Cutleri poolt. Selline arreteerimine rikub karjääri kindlasti. Kindlasti osad teadavad, mis juhtus Hidetada Yamagishiga… Kui ei tea siis vaadake
mihkelvaino
Member!
mihkelvaino
MemberMuideks veel teadmiseks kõigile, et Jay Cutler on ka see nädalavahetus Rootsis Gothenburgis. Loodan, et teda ei arreteerita. Plakati järgi peaks “The Shadow” King Dorian Yates ka kohal olema. Vaadake, kes vähegi Rootsi/Soome keelt oskavad saavad infot siit : http://www.gymgrossisten.com/
mihkelvaino
MemberKusjuures Kirp on ülbe täiega! Eile oli mees jõusaalis, mängis Edvardiga kaarte ja irvitas, et las Mihkel teeb ise jalga! Mina seda asja nii ei jätaks! Selles suhtes, et verd tahaks näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda poleks arvata osanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihkelvaino
Memberosad videod lavatagusest tegevusest…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihkelvaino
MemberKirp, ma olen natuke pettunud, kus kadusid???? Pidime jalga tegema ju …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõik kadusid nii kähku ära sealt, pesemast tulim oli pm plats puhas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis värk nende poseerimis pükstega on? tahaks nagu ära maksta aga jah polnd kellele maksta.
mihkelvaino
MemberPraegune plaan on EMV aga kui jumal korralikult leiba annab siis miks mitte EKV ja Reval Cup kevadel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis ma enam pehme ei ole, seda ma luban
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihkelvaino
MemberMihkel korralik kükivorm sul, enda eesmärgiks on teha enne järgmist mahavõtmist 220×5 (kehakaaluga 92-93kg)Nagu meil jutt septembris jäi, siis varsti kui pealinna satun teeme selle jalatrenni koos ära…
mihkelvaino
MemberKirp sa andsid mulle krdi hea idee!
Ma võtan trenni asjad kaasa, vaatab ehk saab ideest midagi enamat… Tõmba vöö tugevalt peale, pane põlvesidemed valmis, ma näitan kuidas Mispo stiilis jalgu treenitakse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mihkel
mihkelvaino
MemberVorm on küll väga super! Edu võistlustel
mihkelvaino
Membermihkelvaino
Membermihkelvaino
Memberteen ka ennustuse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1.Rene Poljakov
2.Kaido Leesmann
3.Raigo Kuusnõmm
4.Alex-Edward Raus
5.Aimar Kuusnõmm
6.Margus Silbaum
loodetavasti homme Pärnus näeb, katsun kohal olla koos oma kisakooriga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihkelvaino
Memberawesome!!! 2011 Arnold saab huvitav olema, kuna 2010 NY pro võitja siis Roelly ja 2009 NY pro võitja Evan Centopani saavad kokku. Lisaks veel teised tipud. Team MD: Branch Warren, Dennis Wolf, Victor Martinez, Roelly Winklaar ja Evan Centopani. Phil Heath hetke seisuga ei võistle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ma arvan, et ta muudab meelt hiljem….AutorPostitused