mihkelvaino
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2014 at 11:53 e.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #371452
mihkelvaino
MemberEks ikka avan, see plaan on. On millest kirjutada ja mida teistega jagada. Eks ma siia kirjutan kuna siis on nö kuulajaskond suurem…
oktoober 1, 2014 at 11:37 e.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #371449mihkelvaino
MemberSeda saab siis öelda kui missioon completed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2014 at 11:10 e.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #371446mihkelvaino
MemberTänavu toimuvad IFBB ja NAC liiga EMV koos?
Hakkab pihta…
Ei toimu koos, pole kunagi toimunud ja ei toimu ka. Kui osaled 1 liigas siis ei saa teises liigas osaleda nii pea igalpool spordis. Ma saan aru inimeste huvi minu osalemise pärast, lööb teema kihama jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ma oskan öelda, dopingutestiga olen arvestanud, pikkus katti mahun sisse, grimm on juba olemas. Mis tehtud see tehtud, muuta ju ei saa nkn ) elame näeme, loodan et lisandub veel võistlejaid!
jaanuar 28, 2012 at 9:05 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #237717mihkelvaino
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihkelvaino
MemberMiks ei võiks teha? Algajatel soovitan kükke teha smithi kangiga. Lihtsam variant on siiski anda jalgadele koormust jalapressil või mõne muu trenazööriga. Olles ise treenerina töötanud siis nägin kui paljud tegelikult (just algajad) ei suuda teha korralikku kükki…
Lihasmassi ehitamine on aeganõudev tegevus kus mängivad rolli väga paljud asjad. Trenn,toitumine ja eesmärk kõigepealt paika siis tuleb hakata tegutsema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2011 at 1:04 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #287407mihkelvaino
MemberMuideks eile oli mul üks huvitav kuupäev täitus 18 aastat esimestest kulturismivõistlustest, mis toimusid 4.dets 1993a Narvas Energeetika saalis. Saavutasin 5 võistleja seas hinnatava 4.koha….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> edestades ka tol korral esmakordselt võistlenud ja hiljem ka meeste absoluudi võitnud Roman Polšini. Võistluskaal 66,5 kilo ja võistlen siis noorte kaalukategoorias -67,5kg. Tänaseks tehtud siis 90. võistlust, mis teeb aasta keskmiseks 5 võistlustDebüüdi tegemise linn on meil mõlemal sama hehe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihkelvaino
MemberKõige lihtsam ja odavam variant on dextro. Puuvilja võid ka peale trenni tarbida aga kui palju see sõltub juba sinu menüüst ja eesmärgist, sama asi dextro koguse puhul…
mihkelvaino
MemberTäitsa igavusest võtan ka sõna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Htri tarbides tegid sa tegelikult väga hea valiku, sest seal on sees kreatiin, beeta, glutamiin jne ja süsivesikud. Oleneb sinu toitumisest aga vajadusel oleks võinud sinna lisada süsivesikuid mis on hädavajalikud peale trenni.
Sellises hinnaklassis sa paremat toodet kahjuks ei saa, töödeldumad valgud mis imenduvad kiiremini on natuke teises hinnaklassis.
aprill 20, 2011 at 3:42 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #298433mihkelvaino
MemberOttTV jäädvustas ühe käega T-kangi tõmbed, video siis siin (paljud ei tea kuidas seda harjutust sooritada, siis nüüd saab mingigi pildi ette)
hall of fame

aprill 10, 2011 at 5:47 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #296720mihkelvaino
MemberRevalis on mingi paha jõud pühapäeviti w? Loodan, et sul käivad paranemis protsessid sama kiirelt kui minul…
aprill 9, 2011 at 4:45 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #296485mihkelvaino
MemberHea, et sa “õnnetusest” pilte ei pannud, ma siiski usun, et mõtled midagi välja…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 6:25 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #296077mihkelvaino
MemberOleks siis tehnika vastav, pole hullu, täna oli alles esimene tööpäev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Varsti on videod ja pildid parema kvaliteediga.aprill 5, 2011 at 6:07 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #296075mihkelvaino
MemberHuvitav, kas hr Savisaar oleks huvitatud personaaltreeningust?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga väike ülevaade täna toimunust,
Videod jäädvustas OttTV, päris hästi kõlab viimane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok..
Njaa, seda pean kommenteerima, et suur raskus on triitsepsile väga hästi mõjunud, kas pole?
aprill 4, 2011 at 5:54 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #295901mihkelvaino
MemberSelle nädala esimine tööpäev siis õhtus. Esmaspäevad on alati ühed kõige kiiremad tööpäevad, inimestel oleks justkui soov kõik nädala töö ühel päeval ära teha….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See nädal möödub minule suuresti võistluste organiseerimise tähe all, homme plaanis stsenaarium valmis kirjutada ja võistlejate meelespea laiali saata (traditsiooniline kiri, kus on kirjas kus, mis hakkab toimuma ja mida on vaja kaasa võtta – see aitab eriti neid kes võistlevad esimest korda). Lisaks õhtul veel võistlejate ülevaatus ja grimmisoovitused, kuidas peale kanda ja üldse kuidas viimasel nädalal enne võistlusis treenida ja süüa.
Täna tegime presentatsiooni Spartas, kohal oli GP täies rivistuses – rahvast oli Spartas palju, ka klubi juhataja Mart oli tagasi reisult ja hoidis toimuval silma peal – ma ei tundnud teda esiteks ära, sest polnud teda varem lühikeste juustega näinud….
Eks see vahetu töö võistluse osas algab reedel ja laupäeva hommikul kui sätime üles nii lava kui seame korda lavataguse. Kohtunikepaneeli eest hoolitseb Otsuse taat, lavataga peaks Miku poiss appi tulema ja muus osas loodetavasti saab Hiiglane oma väiksed käpad külge panna. Suur koormus langeb kindlasti ka noorperemehele Helarile, kuid iga kord on ta olnud oma ülesannete kõrgusel. Võistluste vaheetteastete eest hoolitseb GP.
Trenni osas tegin täna aeroobset 50 min ja venituse – jalad on meeletult valusad eilsest jalatrennist või äkki mõjus see Hiiglase 1 negatiivne kordus ka minu jalgadele…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna venitasin neid lahti, et taastumist kiirendada.Homsest algab jälle jõutsükkel eks paistab kas põhilistes baasharjutustes õnnestub raskust lisada.
Njaa, jalad ikka päris katki omadega, nii lihasvalu kui paar kohta muljuda saanud, täna olid rinna trennis raskused kohe ikka meeletult väiksemad. Eks täna nii mõnigi tuli küsima, et kuidas on …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tagant järgi mõtlesin, et sellist “tsirkust” ikka annab teha ..irwwwmärts 29, 2011 at 6:01 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #295165mihkelvaino
MemberVäga positiivne presentatsioon oli. Järgmine kuu uuesti, nagu ma aru sain?.
“> -
AutorPostitused