mihkelvaino
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2014 at 2:11 e.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #372052
mihkelvaino
MemberThere is a gallery of junior and masters show // http://body.pictures.fi/kuvat/2014+Nordic+Fitness+Expo/NFE+Fitness+Cup/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thanks!
oktoober 13, 2014 at 8:48 p.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #372049mihkelvaino
MemberMa pole spetsialist aga võin öelda et raha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see eristabki nö amatööride ja prode võistlusi. Muidugi ma ei ole bikinidega 100% kursis, et kas igal showl on rahalised auhinnad võitjatele..mihkelvaino
Member13.10.2014
Päevad mööduvad väga kiirelt. Mõned päevad jäänud, siis minu jaoks vaieldamatult tippsündmus. Kõik mõtted on selle ümber, vb võtan jälle asja liiga tõsiselt aga mis teha selline ma olen. Kolmapäeval määrin ennast kokku dream tanniga, 1 purk vedeleb seda üle. Kasutan nö alusgrimmina, lisaks on veel soetatud valmis spetsiaalne pro tan alusgrimm. Seda kannan siis reede õhtul peale. Jan tana laupäeval enne lavale minekut. Ei hakka selle pärast nüüd nii palju pead vaevama, küll õnnestub see grimmimine ka.
Laadimine on teine teema millel natuke kirjutada tahan. Nimelt seekord mingit laadimist ei tee kuna ei näe sel nii väikse kaalunumbriga suurt mõtet. Töö peab olema eelnevalt tehtud (vorm saavutatud), eks see laadimine selline loterii ole, et kui õnnestub siis saab natuke kasu aga mitte nüüd nii palju et selle järgi näpud sügeleks (räägin siin klassikalisest kulturismist mitte pro tasemest). Muidugi see on minu arvamus ja nägemus. Eks meil siin eestikatel ka olnud suuri laadimismehi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea kuhu üks küll kadunud on, kel alati midagi lisada oli. Igati vahva kuju oli aga nüüd kadunud nagu tina tuhka, lubas ju meeste rannafitnessis sügisel välja tulla aga paistab et ei tule. 
Tänase 1 pildi pühendan Sargele. näe ka mulle meeldib jalgpalli mängida. Muidugi minu “mängimine” piirdus paari karistuslöögiga aga siiski. Eks kunagi sai 7 aastat mängitud, sellest see väike kirg sees on ka.
Teine pilt koerast, kolmas, neljas tänasest poseerimisest (retro stiil
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )oktoober 13, 2014 at 7:13 p.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #372045mihkelvaino
MemberIs there anywhere pictures from finnish juniors? I would like to see how one guy from my gym looked on stage
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?oktoober 13, 2014 at 7:10 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #372044mihkelvaino
MemberReedel tuleb teha korralik poseerimine, vähemalt mina teen!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sinul muidugi seda otsest vajadust ei ole kuna kogemust nagu oleks natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul kulgevad ka trennid neljapäevani, siis reedel vaid poseerimine nagu mainisin. Trennid teen seekord mõnusad varuga ja tundega. Mingeid tonne ei hakka liigutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Harjutused valin lemmikud, mida meeldib kõige rohkem teha ja raskus ja korduste intensiivsus kindlasti madal, et mida siin enam lõhkuda. mihkelvaino
MemberMõtted pühapäeva õhtul.
Just jõudsin koju õhtuselt aeroobse sessioonilt, 30min stepperit, 40 velol.. Natukegi liiga tugeva intensiivsusega sai minna antud. Hommikul sai tehtud triitseps-biitseps-poseerimine. Peale hommikust trenni mõtlesin, et puhkan õhtul, teen midagi lõõgastavat spa/ujula, loen aga no miski ei lasknud olla rahulikult ja sundis saali minema. Kuigi hommikune vormivaatlus ja kaalunumbrid olid paigas. See “sundimine” mis sundis saali minema, seda rahulolu, head enesetunnet mis sellest sai kaifin praegu kergelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikul sai pilates rulliga taastatud jalgu, nii nelipead kui kakspelihast. Reedesest jalatrennist jalad veel valusad, natuke abiks ikka. See rullimine on sama nagu ujulas on veemasaaz. Midagi aitab aga korralikku massööri see ikka ei asenda küll. Paraku jah, mina ja masaaz oleme veel väga vähe tuttavad. Aga küll jõuab, see on tegelikult hea, et tulevikus on 1 taastumiskäik veel varuks.
mihkelvaino
MemberMäletan mõni aasta tagasi, ta ütles et ei paku pinget klassikas võistelda, kuna oli kas euroopakatel vms 3nda koha saanud (parandage kui eksin). Et järgmine samm on kulturismi raskekaal. Mees tegi tööd selle nimel kõvasti, minu meelest aeg mis ta saalis viibis kokku oli ulmeline, kogu aeg oli fasti auto parklas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Öö trennid, eraldi kolumnid ajakirjas, spets videod jne. Aga noh kui asi aetakse nii suureks siis inimesed ilmselgelt ootavad teinekord enamat kui reaalsus on. Ei olnud nüüdki erand… Igatahes tubli, road to champion nagu ta kolumni nimi oli pidas vett!
Ei tea kas soome meistritiitliga asi piirdub või sõidab ta MMile ka…?
mihkelvaino
Memberoktoober 11, 2014 at 9:05 p.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #371949mihkelvaino
Memberoktoober 11, 2014 at 8:50 p.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #371947mihkelvaino
Memberoktoober 11, 2014 at 8:39 p.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #371945mihkelvaino
Membermihkelvaino
MemberKeelatud poos IFBB liigas, mille tegemisel peaks järgnema diskvalifikatsioon.
tean seda isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mihkelvaino
Membermihkelvaino
MemberPool päeva läbi, minul trennis käidud. Õhtul lähen teen veel kergelt seljale üht-teist, alaseljale sirutusi pukil, pulloverit jne.
Hommik algas 80minuti aeroobsega. 60 minutit velotrenazööril ja 20 minutit stepperil. Peale seda kergelt kõhtu ja poseerimine. Lõpuks saan öelda et vaba kava on paigas! Eks ta selline karutants tuleb aga siiski show saab hea olema seda garanteerin. Du hast on looks, see tõmbab kogu saali käima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kodukaal näitas 94,5 täna sellega olen väga rahul, eriti pärast poseerimist. Pilt oli selline nagu ootasin. Eks ma krutin nädala algul veidi nii pool kg veel seda alla et reede hommikul oleks 93,5 või isegi sutsu veel vähem! Minu jaoks on EMV kindlasti vormide vormi realiseerimine. Laadimist ma ei tee, kergelt annan kehale pruuni riisi, kaerahelbeid ja mett. See kolmik on olnud kogu aeg minu “sõber”. Laadimisel ei näe naturaalina mingit pointi, kuna olen katsetanud siin svdega mängimist… Nii palju luban et “klaasi täis” ei vala, selle all mõtlen lihaseglükogeeni.
Sellest ma küll ei saa aru kuidas siin osad mehed laevad ennast ulme kogustega aga noh las see olla. Igal ühel õigus seda teha mis tahab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õhtul lähen võimlen veel kuna on laupäev, saunapäev, saal tundub et on ka tühi täna sest pea kõik on võistlusi vaatamas.
Vabakava teen veel mõned korrad läbi et kindel oleks ja järgmisel nädalal “une pealt” see selge oleks.
Veel lisan mõned pildid, ärge selle “plazi” pildi peale pahaseks saage
oktoober 11, 2014 at 11:15 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #371884mihkelvaino
Memberrespect! olid ja oled mullegi eeskujuks, nüüd kus mul kulturismimaailma vaade ja ambitsioonid vähe teised kui olid siis tunnustan neid tulemusi veel rohkemgi. Esiteks üle 100 võistluse, kogu aeg olla vormis, hoida eemale emv tiitlist kõik eesti tipptegijad. Need on asjad mis tähendavad väga palju.
Tänu sinule näeb mind laval järgmine nvl, jh just see jäärapäisus, stabiilsus, et teen kasvõi 20 aastat aga teen ja hoian kogu aeg ühte joont! Kui te poleks seda poliitikat eestis ajama hakanud oleks minu võistlemised võisteldud sest nüüd ma lihtsalt ei saa teha teise koolkonna põhimõtete järgi teha, st saan aga siis lõpetan jälle ühes rahulikus kohas. Vot nii!
-
AutorPostitused