Skip to main content

Mihkelk6iv

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: jõutrenn hommikul.. #246037
    Mihkelk6iv
    Member

Hommikuse trenniga on nii, et kui suudad end sundida kaks nädalat ärkama vara ja lippad trenni, siis edaspidi hakkab keha juba enne ärkamist ette valmistama füüsiliseks tegevuseks…

Muidugi hommikujooks jms (aeroobne trenn) on igati soovitatav – nagu eelnevalt postitatud, siis päev läbi on selline TEHTUD! tunne =)

Hommikune jõusaal võib aga tõepoolest kurnavaks muututda ja päeval ei suuda suurt teha midagi – tõepoolest proovimise asi, arvan, et kui endal enesetunne hea, küll siis mõjub positiivselt ka…

Kogemusest saan öelda, et kui hommikul olen sörgi teinud, siis õhtune jõusaal on väga palju parem ja tööjuures olen maru reibas ka =)

Mihkel =)

in reply to: Hüppeliiges #246033
    Mihkelk6iv
    Member

Ma sain ka korvpalliga siukese vigastuse – ega ei ole ikke normaalne sport, kui pikalt pole teinud =)

2 nädalat oli langett ja 3 kips…

nüüd on kaks kuud möödas kipsist vabanemisest…

kuna mängin muidu jalgpalli ka, siis sinna pole veel julgenud minna, sest uuesti samale kohale haiget teha oleks lollus.

Taastumiseks soovitan esialgu jalale puhkust anda nädalakese. seejärel võiks juba jalutama ja võimlema hakata. kõige asjalikumad harjutused saab spordiarstilt. üldjuhul on hea ringe teha niipalju, kui jalg lubab…samuti soovitan täis veepudeli talla alla panna nii risti kui pikuti ning siis jalga peal kiigutada -sealjuures peab tähele panema, et jalg jällegi liialt venitust ei saaks.

pm suur viga ongi see, et hakatakse kohe venitama ja maksimumi jälle välja otsima lihase pikkusest. samas tohiks just teha vaid harjutusi, mis ei venita vaid lühendavad lihast – kokkutõmme (jõu trenn) – loomulikult VÄGA kergete raskustega ja praktiliselt staatilisi harjutusi – nii, et ei oleks äkilisi liigutusi ning jalg võimalikult vähe liiguks.

Mihkel =)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)