mihelson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mihelson
Memberise kasutan no1-ni ja väga rahul kuid ei kujuta ette kuidas Whey Lemon mekiks.
järgmiseks võtan siis Whey Lemon-i
aga jah kuidas kellegile….
mihelson
Memberselge härrased!
võtan nõu kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihelson
Membervõib ka olla et treenid üle, lihas ei saa taastuda ja nii see valu hakkabki. Mul oli ka kunagi see sama jama ja arst soovitas siis natuke vabamalt seda trenni võtta.
mihelson
MemberProteiiniga ei suuda su keha taastuda, tuleb juua ka taastumisjooke, võib ka need 2 omavahel segada.
mihelson
MemberNäiteks, mina teen rinda teisipäeval ja neljapäeval, teisipäeviti on power sees kuid neljapäeval ei jaksa sama hästi teha. Kas siis viga on selles et ei jõua ära taastuda??
mihelson
Memberreval soodne ja hea asukoht.
mihelson
Membermul sama,et jalad jätan tihtipeale unarusse ja lükkan jalatrenni koguaeg edasi, aga viimaselajal olen suutnud end jalatrennile keskenduda.
mihelson
Membermina olen veega proteiini seganud, aga viimaselajal on no nii vastu hakanud et ei suuda veega enam juua, võtsin kasutusele mahla ja nüüd teine teema kohe.
mihelson
Memberprotein no 1 vahutab jube palju ja väga magus on ka, kleepekas täielik, aga tuleb juua sest ilu vajab ohvreid:)
mihelson
MemberEi suudaks küll neid mune sisse endale süüa, pikapeale hakkaks vastukarva
käima.
Lõppkokkuvõttes tuleks valgu pulbri ostmine odavam.
aga see ainult minu arvamus……..
mihelson
Membersoovitan koelbeli
mihelson
Memberkaalun 88 kg ja surun 110, endaga rahul
mihelson
Memberkeskmiselt 1.5-2 h Üle kahe kui juba minema hakkab siis pole enam soovitatav, see enda kurnamine juba (see minu arvamus)
mihelson
Membertänud soovituste eest.
mihelson
Memberrandmesidemeid saadaval aapteekidest ja ka spordipoodidest.
-
AutorPostitused