mihelson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mihelson
MemberKui suudad selle kava järgi ise teha, siis anna aga minna!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihelson
MemberSegumahl näiteks tõrjub selle proteiini maitse ära.
Võid articuga ka proovida…….maitse asi
mihelson
MemberKui ristipinki teha siis hakkab natuke seljale.
ise olen teinud muidu keha täitsa pingil, siis on pea toestatud ja selga ei piina.
Seda harjutust soovitav oleks teha jah rinnapäeval.
mihelson
MemberEga eriti vahet ei ole kui õieti teed, proovi kuidas endala meeldib.
mihelson
MemberTreeningkavad on amazonis täitsa olemas, ainult otsimise vaev!
mihelson
MemberJaa, toitumine on sul korras.
Kui soov tõsiselt lihast kasvatama hakata ja tavatoidust ei saa vajalikku kätte, siis võid küll mõne toidulisandi kasuks otsustada.
Biolabi proteiini ei soovitaks sul osta, (halb maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mõju on väike) see oli ka minu esimestest proteiinidest, mille ma poole purgi pealt ära viskasin.Soovitaks siit amazonist Whey Lemon Super-it (hea ja tema koguse kohta odav), ka Proteiin No 1.-ni. Muidugi on paremiad ja kallimaid aga sina ise otsustad.
Ise olen söönud No 1.-ni ja nüüd siis proovisin Whey1-te sokolaadiga ja väga maitsev.
Loodan et oli natukenegi minust abi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihelson
MemberKui meeldib siis söö (normaalsetes kogustes loomulikult), ega midagi halba tee….
mihelson
Membereks ma teen siis vaheldumisi, et pool kuud kangiga ja pool kuud trossiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rööbaspuudelt polegi proovinud aga eks see tuleb ka ära proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mihelson
MemberEga toidulisandid odavad olegi. Mida kallimad seda paremad on!
mihelson
MemberOlen käinud jõusaalis juba poolteist aastat, aga tulemusi on vähe näha.Ega tulemused kiiresti tulegi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kannatus see kõige tähtsam sellisel spordialal!
(minu arvamus)
mihelson
MemberMinuarust on targem osta Whey1 või Whey3 seal juba kakao maitse olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan.
mihelson
Memberwhey1 ei vahuta ju palju, võrreldes NO 1-ga
mihelson
MemberPalju see trenn maksab ja mis varustust oma papi eest ostma peab??
mihelson
MemberJah, iga inimene võib küll erinev olla. Kuid lihaseid mida treenisite, toitaineid ja vett mis sinna organism kandis. Nende säilitamisek lihaskudedes on vaja regulaarset trenni. Kui ei siis pikapeale organism kannab lihasest jääke mida enam ei kasutata ja selle tulemusena muutub lihas loiuks ja nõrgaks.
mihelson
MemberIkka mingi protsent lihastest kaotab oma endise suuruse ja tugevuse, kui spordiga enam ei tegele.
-
AutorPostitused