Micmoc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Micmoc
MemberReedeti tulla ei saa, nii et pühapäeviti oleksin mina kohal. Aga kas juba selle nädala pühapäev või siiski järgmisest nädalast nagu juttu oli?
märts 1, 2012 at 9:16 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #186705Micmoc
MemberTänu nendele uutele mikrofonidele oli saadet kohe palju mõnusam vaadata. Kiitus!
jaanuar 31, 2012 at 8:27 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #233194Micmoc
MemberKas kuskil on võimalik eelmisi osasid ka näha?
Micmoc
MemberMicmoc
MemberKuisul rohkem aega on ja viitsit natuke rohkem mõelda, ma soovitaks sul midagi sellist ehitada: http://www.vertimax.com/
Ise olen sellega(Vertimax V6 või V8 ma ei mäleta kumb see oli) treeninud ja mulle see masin väga meeldib, kui Eestisse tagasi tulen ja aega leian, võibolla isegi proovin teha selle.
Micmoc
MemberIsu tuleb, lükka närimiskumm suhu. Mind see aitab.
Micmoc
MemberKang on juba enne kõver ju kui ta selle kätte võtab.
Micmoc
MemberPoes on müügil erinevate raskustega sellised sidemed vms. Endal on mingid Kettler’i raskused, käivad krõpsuga ümber käe/jala, liiv on sees, teised on veel, seal on mingid plaadikesed sees.
Micmoc
MemberBatuut on v2ga hea, kuid mitte yle 20 min p2evas ja k6iki ohutusn6udeid j2rgides.Miks mitte üle 20 minuti päevas?
Micmoc
MemberNaha tüüp Erüteem (punetus) PäevitusI Alati tekib põletus Ei päevitu kunagi
II Alati tekib põletus Päevitub harva
III Põletus tekib harva Päevitub hästi
IV Põletust ei teki kunagi Päevitub väga hõlpsasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pakuks endale III, sest päike hakkab ilusti peale, aga unustan õigel ajal riided selga panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Micmoc
MemberOlen korra käinud, kuna enne kui Egiptuse reisi läksin. Soovitati, et minge, siis tugeva päikese käes ei põle ära. Mingit kasu sellest küll ei olnud, sest peale poolt tundi päevitamist olin ma üleni punane ja ülejäänud reisi pidin dressipluusiga käima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Micmoc
MemberLäätsed ikka naljalt silmast ära ei tule niisama, kui just keegi sulle näppe silma ei lükka ja ka siis ei pruugi need ära tulla.
Micmoc
MemberAlles tegid sarnase teema. Pole mõtet teha mitut teemat, küsi seal teises teemas, kui midagi arusaamatuks jäi.
mai 15, 2009 at 4:45 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #196407Micmoc
MemberOtt Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> +Micmoc
MemberAga millal Pärnus plaanis teha on?
-
AutorPostitused