michelle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
michelle
Membervabandan, läks topelt kogematta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>michelle
Memberei usu nendesse.üks tuttav tegi kulutuse ja proovis ära, no kohe kuhugi ei kõlvanud. ma ikka tavalisse äraproovitud trennitegemisse usun.
michelle
Memberheh, vambolaga täitsa nõus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koristamine võiks toimuda küll kuidagi teistmoodi, ja päevasel ajal siis näiteks kui kedagi riietumas pole, peamiselt just paljalt pesemas.michelle
Membersama siin, ka teinud sellise kiire kaalukaotuse läbu ja täiesti reaalne on et külm hakkab…lisaks juurde et see oli 2 aastat tagasi ja minulgi on sellest siiani probleeme…
michelle
Memberma ka märganud olen et vähemalt viimane üsna aeglaselt pildi pele laeb.
michelle
Membermina teen iga kahe kuu taganu 2 nädalat puhkust. aga naisena ei ole mul ka mõtet liialt pingutada…
michelle
Membermuk õnnestus ja kohe esimese korraga kui proovisin. aga mul arvutis ei ole ka muid pilte peale enda omade…
michelle
Memberoletan et naistel miskid teised reeglid? kahjuks ma ei ole neist kuulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>michelle
Memberteen trenni lõpus, ja püüan arvuliselt võimalikult palju jõuda. aga kuna ma ise teoorias pisut nõrk, ei hakka täpsustama. siiani olen tulemustega rahul.
michelle
Memberma mõtlesin seda et kui tegin ainult 3 korda nädalas trenni ja tunni korraga, et siis suurendan päevade arvu. võibolla pingutan tõesti liiga, kuid kusagil 2 kuu tagant teen nädala pausi, vahel pikemalt. aga siiani pole üle pingutanud, et oleks märganud lihaste pinget, krampi või misiganes ületreenimine tekib, koju jõuan ka ilma raskusteta. kiiret pole mul kuhugi ju, aga kahjuks pole muöl siiani olnud kusagilt uurida kuidas ja mida täpselt teha tuleks, niisama teiste pealt vaadatud-õpitud.
michelle
Memberei ole eesmärk kaalus alla võtta või nn “vormi saada”, pigem tahan jõudu kasvatada ja kergel moel ka lihasekasvatust teha ja trenn ka heaks vaimseks puhkuseks. alustasin umbes 4 aastat tagasi, aga siis tuli paus sisse nii pooleteistaastane, ja nüüd olen pool aastat käinud. siiani pole kordagi üle pingutanud. mul vend pingutas ja enam jõusaali ei saa, rikkus õla ära. mingi süsteem on mul olemas trennil aga 3 korda nädalas ei suurendanud lõpuks jõudu, jäin ühele saavutatud tasemele ja mõtlesin et suurendan siis päevade arvu.
-
AutorPostitused