Skip to main content

metsa_kutsu

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Keha rasvaprotsendi alandamine #287436
    metsa_kutsu
    Member

Mulle tundub see rasvaprotsenti arvutav tööriist küll suhteliselt kahtlane, kuna minu mõõtmete juures andis mulle tulemuseks 17.4% kuigi masinaga mõõtes oli tulemus 8%. Mõõtsin kõik uuesti üle ja kõik klappis. Nii et äkki oleks kasulik kuskil muus kohas mõõta enne kui selle tulemuse pärast muretsema hakata?

Esimene postitus siin foorumis!

Olen mõõtmiseks mõlemat vahendit kasutanud – nii netikalkulaatorit kui õiget mõõtjat – tulemus on peaaegu sama. Õige mõõtja andiski 34.5%, netikalkulaator, millel viitasin, annab natuke rohkem – 35,8%.

Kas keha rasvaprotsendi arvutamiseks piisab tõesti ainult sellest, et meil on olemas inimese pikkus, kaelaümbermööt ja vööümbermõõt?

in reply to: Keha rasvaprotsendi alandamine #287433
    metsa_kutsu
    Member

Kehakaalu pärast ei muretse, aga kõrge rasvaprotsent teeb küll murelikuks. Päevane kaloraaž jääb 1800 – 2000 vahele.

Minul andis ka see netikalkulaator ligikaudu sama tulemuse, mis keha rasvaprotsendi mõõtja, aga huvitav oleks just teada, et mis põhimõttel see päris mõõtja ikkagi töötab. Olen netist selle kohta infot otsinud, aga pole kahjuks midagi leidnud.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)