metanist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
metanist
MemberTegi kohe tuju paremaks. Hea nali ikka…triitsepsi mõõtmine
PS. Kui suur sul ülemine kõhulihas on ?
))))metanist
Membertereselline küsimus et millised on kiiresti ja millised aeglaselt iminduvad valgud 1sõnaga millistest toiduainetest milliseid saab
mehed aga mis te arvate sellistest asjadest nagu muna liha juust kohupiim pähklid
metanist
Memberkuidas on lood söömisega
organism hakkab rasvu põletama kui energiakulud on otsas mis päeval söödud
pakun et trenn on päris mahukas nädala kohta juurde polex nagu rohkem vaja arvan
aga söö hommikuti ja vähem õhtuti et energia saaks õhtuste toimetustega ära kulutatud
metanist
Member3 korda päevas. mitu korda päevas sa sööd???
ma ise võtan ainult 1x päevas kohe peale trenni ja püüan söögist võimalikult palju kätte saada ja praegu nagu ei kurda
metanist
Membermina isiklikult ei soovita kindlasti mitte samade raskustega trenni edasi teha
mine käi arsti juures saad suts professionaalset nõu
ja kui ka väike paus tuleb sisse ei ole sellest ju mingit erilist probleemi saad terveks treenid edasi niikaua jookse suusata käi ujumas
metanist
Memberkrt sa võiksid kohe mõne arsti käest küsida selline huvitav juhtum ma pole ka sellest midagi kuulnud
metanist
Membermetanist
MemberKuidas treenida kaela lihaseid??? Treenides Planet spordis näiteks??sry amazon ei taha küll antireklaami teha aga kysimus on kysimus ja vastus on vastus
metanist
MemberKuidas treenida kaela lihaseid??? Treenides Planet spordis näiteks??metanist
Membertulemusi surumisest on kuskil kirjas ka w…metanist
MemberKui aus olla, olen ma pikemat aega mõelnud juba, et prooviks võistelda.Ma muidu heidetega tegelen, aga isu on proovida, aga päris naljanumbriks ka sinna minna ei taha.
Mis oleks see nö. normaalne tulemus, et võiks võistelda.
19 aastane , kaalu 96 Kg.
metanist
Memberpraegu ise kaalun kas minna või mitte – no 140 ei suru küll ja olen vanem ka kui 16!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kuigi eesti meistrivõistlustel nägin küll kuidas 16 aastane saaremaa kutt alistas 120 kg ja 130 kg polnud kaugel – au sellele kuttile!
üldiselt jah jutumehi palju!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pole ju probleemi kui kutt ise ka 110 kg kaalub
november 25, 2005 at 4:26 p.l. in reply to: kas keegi teab millal paides surumis võistlused on #62985metanist
Member90 kg ja sooviks 120 lükata
kas paide võistlused on lahtised????
metanist
Memberväike paus tipust on hästi mõjunud
metanist
Memberkolmapäeva kava kus on selg ja biitseps
mõtled sa alaselga ja lailihast?
kui teed kolm harjutust alaseljale kolm vöi neli harjutust lailihasele
siis kolm või neli biitsepsile
ja siis veel kõhtu ka kui pikaks sul see trenn läheb?
ja reedene kava samuti
miks sa kõhtu teed iga päev aga teisi lihaseid ei tee kas kõht on teistsugune või
kui kava liiga pikaks ei lähe ( üle kahe, kahe poole tunni ) miks siis mitte ja kui suudad viimased harjutuse ikka täiega panna
pole küll kiivikas ega kalmus aga mu arvamus on selline
-
AutorPostitused