metanist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
metanist
Member183 cm 91 -92 kg ja 21a
metanist
MemberMA ARVAN ET TA M6TLES KANAMUNEAAAAAA
metanist
Memberüks peaks olema vasakul ja teine paremal ehk siis vasakpoolne ja parempoolne
metanist
Memberjalg tundub kuidagi selline no ma ei tea
metanist
Memberkaal 91+-2 laialt kukla taha teen 3-4×8
metanist
Memberma arvan et proovi kuidas ta trennile mõjubsaad kõige kindlamini teada
ise ei kasuta
metanist
Memberkõhulihaseid võid ikka teha egas see su kasvu kinni pane
aga ära päris raskuseid tõstma hakka see võib liigestele halvasti mõjuda
metanist
Memberei ma rohkem huvi pärast küsin ,et kui suur on kaos peale tüki ajalist pausi a muidu on plaanis jõusaali kõrvalt poksi hakata harrastama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>usu jõudu jääb sul alles küll, keegi ei tea seda praegu kui palju aga sa võid meile kahe aasta pärast öelda.
metanist
Memberkeegi helistamise voimalust ka pakub voi?ühesönaga variant 1 -kui jalad maas sis ikka pöhiline ikka rind ! pumbake kordki korralikult sis tunnete mis teete.
2-variant jalad sis öhus vastu seina,makujutan sellist pilti sis ikka Õlad!!!!
istudes kangiga kukla tagant siis äkki õlga ja triitsepsit ja ehk rinna ülemist osa???
ja kui käte peal oled siis äkki samu või?????
metanist
Memberkuidas rasva % arvutada
metanist
Memberlõuatõmbamisel töötavad lailihas ja biceps (õlg vist ka keegi ytles)
see et sa kodus enne trenni tegid ei loe kui sa just nendele lihastele ei teinud
soovitan plokil toimetada ja bicepsit treenida (muidugi kõiki lihaseid võiks treenida ) ja küll see lõuatõmbamine ka tuleb
ise jaksan 4 x 8-10 laialt kukla taha
kaal
92 ja 183cmmetanist
Membertee erinevalt paar kuud tee püramiidi siis max raskusega siis üllata lihast, pumpa nii kuis jaksad (mitte väga kaua nii paar korda)
üldjuhul tee trenni ja söö korralikult
metanist
MemberÜks väga loll küsimus veel, millele ei hakka uut teemat tegema.Nimelt kui ma saa toidust kohe mitte seda õiget kogust kätte (75 kg kaalun ja valku saan healjuhul 50 g ) ja ikka lihas kasvab, kas siis kui ma saaks kokku vajaliku valgukoguse, siis kasvaks lihas veel kõvasti paremini?
EDIT: natuke keeruliseks läks küsimus, aga ehk saavad kõik aru.
treenisin ise ka ilma pulbrita ja nii kolm neli aastat tulemused tulid aga teatud piirini ja ausalt öeldeshakkas nagu suts tervisele sest arvan et organism jäi nõrgaks ja olin isegi korra haiglas. aga hakkasin sööma kreatiini ja hiljem valku ja tulemused on poole aastaga tunduvalt paranenud kaalu juurde ka tulnud aga see on mu enda viga armastan süüa liiga hilja
metanist
Memberma ka ei ole kuulnud et mõõdetakse triitsepsit ikka käe jämedus öeldakse küll et kui suur biitseps on aga keegi teda ju eraldi ei mööda
metanist
Memberma vaatan pärast igat trenni korra peeglisse ja näen pidevalt arengut, sellest täitsa piisab (pildistamist pole vajalikuks pidanud)mõõdulindiga võib siis mässata, kui rätsepa juurde lähed!
sul peab hea mälu ja silmamõõt olema kui iga kord peale trenni on arengut märgata ma enda puhul seda küll ei märka
-
AutorPostitused