Skip to main content

metanist

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 75 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Sumomaadlus #79285
    metanist
    Member

Ei usu, et kulturistidel oleks lihtne läbi lüüa, eriti profisumos. Olen osalenud Eesti MV sumos, kehakaal kuni 115 ja peab ütlema, et isegi minu vabamaadleja kogemustest jäi väheseks. Eelised on neil, kes on harrastanud näiteks d?uudot, kus käib ka maadlus vööst. Üksi kehaosa peale jalataldade ei tohi maad puudutada, ka labajala asetamine küljele loetakse juba kaotuseks.Olulisel kohal on stardikiirus ja oma oskus kogu massi selles rakendada, rünnak toimub madalalt ja on suunatud alt diagonaalis üles.Paljast ja toorest jõust ei piisa …Aga kui mõni tõsisem kulturist saaks mõned kuud kasvõi amatööri tasemel nügida, śiis võib asja saada ehk küll. Ja nende (ka amatööride) trennid on päris karmid.Omal on võimalus reisida maikuus Jaapanisse ning samal ajal kestab seal üks tippturniir ning esialgsete kokkulepete kohaselt kohtun seal ka meie suurkuju Barutoga, pärast võin muljeid jagada
    in reply to: Rinnalt surumise võistlus! #79236
    metanist
    Member

jrx: l6ppudel6puks ikka huvitab inimesi rohkem, palju on max surutud yle-yldse. ple ealaski kuulnud, et kle palju surub -82 kg mees jne. Ja inimesed j2tke meelde, see pole ainult ilusate poiste foorum.

aga see on tugevate meeste foorum mitu wilksi surud ja kui wilksi punnid ei meeldi siis mitu % oma kehakaaluga võrreldes surud???? kas kaks korda tuleb ära ei tule jah siis oled ju NÕRK

mind väga huvitab palju surub kutt kes kaalub 67 kg ah et 140 surus krt see ju üle 200% tegija

in reply to: Rinnalt surumise võistlus! #79235
    metanist
    Member

olen 18+ ja kaal 82-83 vahel. Seega tahan täpselt teada, kas tuleb piir või mitte.

tehke siis noorte jaoks -72.5, -82.5, 82.5+ ja juuniorite jaoks v6iks samamoodi, ainult veel yle 90 kiloste jaoks ka. Ja meeste(20+) jaoks v6iks siis yle 100 ka olla.

Jaa muidugi, nii tohutu eelarvega võistlus nagu see tuleb seal , teeme kindlasti kaalukategooriaid lausa iga kilo kaupa. Naised alates 40 kg 41, 42, 43 jne. kuni sajani välja. Noormeeste , juunioride ja meesega teema samuti. Kokku tuleb 10.000 kategooriat. Iga mees võistleb omas kategoorias, täpselt sellises palju ta kaalub ja tuleb Põlvamaa meistriks. Auhindadeks on igas katis võitjale mill krooni. Teine koht 700.000.- ja kolmas 400.000.- Kuna teisi ja kolmandaid kohti ei saa tulla siis peale võistlust paneme ülejäänud raha lihtsalt põlema ja tantsime sõbralikult käest kinni ümber tulekahju.

Pakun välja järgmised kaalud:

NAISED. Alla ja üle 50kg

Noored mehepojad kel vanust alla 18-ne. alla ja üle 70kg.

Mehed. Kuni 70kg, kuni 90kg, kuni 110kg ja üle selle. KÕIK.

Kuna surumisel on vabad reeglid, siis on seda ka kaalukategooriate puhul.

Kellele sobib võtab osa kellele mitte, vaatab pealt või istub kodus. Veelparem läheb Tallinnasse EKFL-i karikavõistlust vaatama.

marek kas see võistlus on korraldatud just 29 ndal mingisuguseks protesti märgiks???

in reply to: Kandiline lõug? #79233
    metanist
    Member

krt mul on lõua otsas habe ja kandilisemaks pole lõug treenimisega küll näinud

mul MÄLUMISLIHASED kuskil siin põse juures rohkem

in reply to: Milline on sinu soendus? #79232
    metanist
    Member

trenni algul kõik lihased ja liigesed

kaelaringid käteringid küünarnukiringid randmeringid puusaringid kui teen ülakeha siis põlveringe ja pöiaringe ei tee

enne harjutust kergema raskusega 2x 15 umbes

suurema lihasgrupi korral teen veel u 50% 1×12 70% 1x 10 ja siis annan minna

in reply to: Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha? #79229
    metanist
    Member

laialt kukla taha

1×8

1×6

1×5

rohkem praegu ei jaksa

kaal 93

in reply to: kes on kõige lollim #78777
    metanist
    Member

kuidas püramiidi harjutada

miks jõusaalis haigutatakse

Mis nime praegu pildimängus küsitakse??? või ei tea Te ise ka

Kas võib teha nii, et võtan puhkepäevadel

Palun öelge mulle kas suits teeb kasvule/treeningule väga palju halba ?

ma ei viitsinud rohkem neid välja otsida aga nendega läks umbes 8 – 10 min

kas siin asjalikku rahvast ka käib või???

tehke alaealistele http://www.kidd-amazon.ee

unustasin

Selline labane asi, et mul olemasolev tõstevöö veidi suur mulle… ega see mingit hullu ei tee kui ma teen paar lisa auku, et pingumale tõmmata?

in reply to: Seeriate arv? #78775
    metanist
    Member

rinnale teen 22 siis läheb nii ilusti punni järgmine päev teen veel 18 õlga ja kolmapä triitspsit siis on triitsepsile selline mõnus kerge koormus j ei teki ületreeningut

püüan rinda veel rohkem teha suvi ju tulemas

ostsin endale raamatu “kulturism kõigile” seal soovitati nii!!! soovitan teistelegi seda raamatut. :o

in reply to: Foorumlastest #78774
    metanist
    Member

22

kesk läbi ja keskeri omandamisel

õpilane nagu arvata võib

in reply to: kehakaal #78773
    metanist
    Member

kui rohkem sööd kui kulutad siis lähed paksuks, muidugi seegi ju on kaalukasv

in reply to: huvi pärast küsin:) #75000
    metanist
    Member

Põltsamaa lahtistel 122,5 mis olid ma ei mäleta pool aastat tagasi ja nüüd viljandis 130 isiklik rekord + kükk 157.5 ja tõmme 175 kokku 462.5 isiklik rekord

aga olen 93- 95 kg ja 22

tõmbes jäi veel 5 kg varu ja kükis 2.5

in reply to: Kõhulihased #66028
    metanist
    Member

Palun püüdke mõista, sa ei saa kummi paela venitada ühest otsast, kui saad, siis tee edasi oma ülakõhtu.

Ei ole võimalik treenida üla- või alakõhtu. See on puhta LOLLUS!

Sul on alakõhu peal lihtsalt priskem rasvapolster, kui sellest vabaned hakkab ka su müstiline alakõht arenema.

ps palun ajada vähem PASKA! Maire Aunaste annab arvatavasti ka siin mõnedest persoonidest asjalikemaid vastuseid.

ma arvan et alakõht areneb ka siis kui seal on ükskõik kui paks rasvapolster???

ehk seletad ka teistele lähemalt palun kuidas rasvapolstri vabanedes hakkab alakõht arenema mitte varem

in reply to: Kava jaotatuna kahex #64992
    metanist
    Member

aga proovi rind õlg selg kael

jalg biitseps triitseps randmed

tegin kunagi nii aga trenn läheb pikaks sest kõhtu on vaja teha ja lõpus oled suht väsinud proovi 4x nädalas trenni teha ja need harjutused nelja päeva peale ära jagada

in reply to: Kava jaotatuna kahex #64989
    metanist
    Member

Tre…

Uuest aastast hakkan tegema kava jaotatuna kahex,kuna ma esmaspäeval ei saa trenni päeva teha, on peale kooli teine kool siis kas nii võib teha ja andke hüva nõu kui ei sobi

Esmaspäev:puhkus

Teisipäev:Ülakeha

Kolmapäev:puhkus

Neljapäev:Alakeha

Reede:Puhkus

Laupäev:ülakeha

Pühapäev:Alakeha

JNE…

ülakeha õlg rind biitseps triitseps lailihas selg rannet kael

alakeha säär ja jalg

ma arvan et nii on trenn suts ebavõrdne üks päev jääb kuidagi liiga lühikeseks ma arvan

in reply to: Massikava #64876
    metanist
    Member

kuidagi hästi keeruline on sul kava

proovi igale lihasele teha sama arv seeriaid nt kolm kuni neli ja kordusi suts vähem 4-8 nagu aru sain siis oli saavutada massi

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 75 total)