metanist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
metanist
MemberEi usu, et kulturistidel oleks lihtne läbi lüüa, eriti profisumos. Olen osalenud Eesti MV sumos, kehakaal kuni 115 ja peab ütlema, et isegi minu vabamaadleja kogemustest jäi väheseks. Eelised on neil, kes on harrastanud näiteks d?uudot, kus käib ka maadlus vööst. Üksi kehaosa peale jalataldade ei tohi maad puudutada, ka labajala asetamine küljele loetakse juba kaotuseks.Olulisel kohal on stardikiirus ja oma oskus kogu massi selles rakendada, rünnak toimub madalalt ja on suunatud alt diagonaalis üles.Paljast ja toorest jõust ei piisa …Aga kui mõni tõsisem kulturist saaks mõned kuud kasvõi amatööri tasemel nügida, śiis võib asja saada ehk küll. Ja nende (ka amatööride) trennid on päris karmid.Omal on võimalus reisida maikuus Jaapanisse ning samal ajal kestab seal üks tippturniir ning esialgsete kokkulepete kohaselt kohtun seal ka meie suurkuju Barutoga, pärast võin muljeid jagada
metanist
Memberjrx: l6ppudel6puks ikka huvitab inimesi rohkem, palju on max surutud yle-yldse. ple ealaski kuulnud, et kle palju surub -82 kg mees jne. Ja inimesed j2tke meelde, see pole ainult ilusate poiste foorum.aga see on tugevate meeste foorum mitu wilksi surud ja kui wilksi punnid ei meeldi siis mitu % oma kehakaaluga võrreldes surud???? kas kaks korda tuleb ära ei tule jah siis oled ju NÕRK
mind väga huvitab palju surub kutt kes kaalub 67 kg ah et 140 surus krt see ju üle 200% tegija
metanist
Memberolen 18+ ja kaal 82-83 vahel. Seega tahan täpselt teada, kas tuleb piir või mitte.tehke siis noorte jaoks -72.5, -82.5, 82.5+ ja juuniorite jaoks v6iks samamoodi, ainult veel yle 90 kiloste jaoks ka. Ja meeste(20+) jaoks v6iks siis yle 100 ka olla.
Jaa muidugi, nii tohutu eelarvega võistlus nagu see tuleb seal , teeme kindlasti kaalukategooriaid lausa iga kilo kaupa. Naised alates 40 kg 41, 42, 43 jne. kuni sajani välja. Noormeeste , juunioride ja meesega teema samuti. Kokku tuleb 10.000 kategooriat. Iga mees võistleb omas kategoorias, täpselt sellises palju ta kaalub ja tuleb Põlvamaa meistriks. Auhindadeks on igas katis võitjale mill krooni. Teine koht 700.000.- ja kolmas 400.000.- Kuna teisi ja kolmandaid kohti ei saa tulla siis peale võistlust paneme ülejäänud raha lihtsalt põlema ja tantsime sõbralikult käest kinni ümber tulekahju.
Pakun välja järgmised kaalud:
NAISED. Alla ja üle 50kg
Noored mehepojad kel vanust alla 18-ne. alla ja üle 70kg.
Mehed. Kuni 70kg, kuni 90kg, kuni 110kg ja üle selle. KÕIK.
Kuna surumisel on vabad reeglid, siis on seda ka kaalukategooriate puhul.
Kellele sobib võtab osa kellele mitte, vaatab pealt või istub kodus. Veelparem läheb Tallinnasse EKFL-i karikavõistlust vaatama.
marek kas see võistlus on korraldatud just 29 ndal mingisuguseks protesti märgiks???
metanist
Memberkrt mul on lõua otsas habe ja kandilisemaks pole lõug treenimisega küll näinud
mul MÄLUMISLIHASED kuskil siin põse juures rohkem
metanist
Membertrenni algul kõik lihased ja liigesed
kaelaringid käteringid küünarnukiringid randmeringid puusaringid kui teen ülakeha siis põlveringe ja pöiaringe ei tee
enne harjutust kergema raskusega 2x 15 umbes
suurema lihasgrupi korral teen veel u 50% 1×12 70% 1x 10 ja siis annan minna
metanist
Memberlaialt kukla taha
1×8
1×6
1×5
rohkem praegu ei jaksa
kaal 93
metanist
Memberkuidas püramiidi harjutadamiks jõusaalis haigutatakse
Mis nime praegu pildimängus küsitakse??? või ei tea Te ise ka
Kas võib teha nii, et võtan puhkepäevadel
Palun öelge mulle kas suits teeb kasvule/treeningule väga palju halba ?
ma ei viitsinud rohkem neid välja otsida aga nendega läks umbes 8 – 10 min
kas siin asjalikku rahvast ka käib või???
tehke alaealistele http://www.kidd-amazon.ee
unustasin
Selline labane asi, et mul olemasolev tõstevöö veidi suur mulle… ega see mingit hullu ei tee kui ma teen paar lisa auku, et pingumale tõmmata?
metanist
Memberrinnale teen 22 siis läheb nii ilusti punni järgmine päev teen veel 18 õlga ja kolmapä triitspsit siis on triitsepsile selline mõnus kerge koormus j ei teki ületreeningut
püüan rinda veel rohkem teha suvi ju tulemas
ostsin endale raamatu “kulturism kõigile” seal soovitati nii!!! soovitan teistelegi seda raamatut.

metanist
Member22
kesk läbi ja keskeri omandamisel
õpilane nagu arvata võib
metanist
Memberkui rohkem sööd kui kulutad siis lähed paksuks, muidugi seegi ju on kaalukasv
metanist
MemberPõltsamaa lahtistel 122,5 mis olid ma ei mäleta pool aastat tagasi ja nüüd viljandis 130 isiklik rekord + kükk 157.5 ja tõmme 175 kokku 462.5 isiklik rekord
aga olen 93- 95 kg ja 22
tõmbes jäi veel 5 kg varu ja kükis 2.5
metanist
MemberPalun püüdke mõista, sa ei saa kummi paela venitada ühest otsast, kui saad, siis tee edasi oma ülakõhtu.Ei ole võimalik treenida üla- või alakõhtu. See on puhta LOLLUS!
Sul on alakõhu peal lihtsalt priskem rasvapolster, kui sellest vabaned hakkab ka su müstiline alakõht arenema.
ps palun ajada vähem PASKA! Maire Aunaste annab arvatavasti ka siin mõnedest persoonidest asjalikemaid vastuseid.
ma arvan et alakõht areneb ka siis kui seal on ükskõik kui paks rasvapolster???
ehk seletad ka teistele lähemalt palun kuidas rasvapolstri vabanedes hakkab alakõht arenema mitte varem
metanist
Memberaga proovi rind õlg selg kael
jalg biitseps triitseps randmed
tegin kunagi nii aga trenn läheb pikaks sest kõhtu on vaja teha ja lõpus oled suht väsinud proovi 4x nädalas trenni teha ja need harjutused nelja päeva peale ära jagada
metanist
MemberTre…Uuest aastast hakkan tegema kava jaotatuna kahex,kuna ma esmaspäeval ei saa trenni päeva teha, on peale kooli teine kool siis kas nii võib teha ja andke hüva nõu kui ei sobi
Esmaspäev:puhkus
Teisipäev:Ülakeha
Kolmapäev:puhkus
Neljapäev:Alakeha
Reede:Puhkus
Laupäev:ülakeha
Pühapäev:Alakeha
JNE…
ülakeha õlg rind biitseps triitseps lailihas selg rannet kael
alakeha säär ja jalg
ma arvan et nii on trenn suts ebavõrdne üks päev jääb kuidagi liiga lühikeseks ma arvan
metanist
Memberkuidagi hästi keeruline on sul kava
proovi igale lihasele teha sama arv seeriaid nt kolm kuni neli ja kordusi suts vähem 4-8 nagu aru sain siis oli saavutada massi
AutorPostitused