metanist
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
metanist
Membermõni mees võtab lausa tuld

” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>metanist
Memberbrasiilia
metanist
Membereestis on väikesed konnad kanad on konnadest suuremad
metanist
Memberkas keegi tulemusi ka ütleks
metanist
Memberdorianil on kõige parem sest tal on selja lihas mitte ainult lai vaid ka pikk mis teeb selja eriti massiivseks
colemanil on ainult lai. aga arnoldi seljast pole aru saada ta suht jamasti pildile jäänud
metanist
MemberÕnne ja muskleid
metanist
MemberEfektiivne millele?
arvan et sa soovid hoida vormi või rasva põletada?
See on seotud pulsiga
Pulsi sagedus peab olema teatud kõrgusel et rasva põletus oleks kõige efektiivsem, meestel ja naistel peaks olema see erinev(sry aga ma ei tea kui kõrge peab pulss olema ei mäleta) kindlasti on ta põlvedele kergem aga kuna kiirused on suuremad siis suts ehk ohtlikum kasuta kaitsmeid
laena endale pulsi kell ja uuri kui kõrge peab pulss olema ja naudi ilma ja rulli
metanist
Memberpõhi prioriteet on jõud ja siis ka mass
metanist
Memberale cog premium
vahest peale trenni ikka
ja nädalavahetusteti ikka ka
metanist
Membertekita endale aju!ja see kas mul on aju pole ültse teiste asi
Just sinusuguste pärast, metanist, ongi paljudel kodanikel kujunenud arusaam, et siis, kui mõistust jagati, olid kulturistid trennis. Sinu puhul on sinu aju kubatuur ilmselt pöördvõrdeline sinu lihasmassiga (kui sul sedagi on). Eelkõige näitab korrektne kirjakeel seda, mismoodi sa endasse suhtud. Kui sa iseennast ei austa, siis miks peaksid teised seda tegema?kas sa palun seletaksid mulle lahti kuidas näitab korrektne kirjakeel seda, missmoodi ma endasse suhtun?
ja see ka veel et räägi enda eest ma ei ole kulturist
metanist
MemberPT london väga hästi öeldud ja oldman ka mõned ei jaga ikka ültse matsu välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mul on plaan järgmisest nädalast hakata kreatiini tarbima eks siis vaatab kuidas mõjub ja eks ma anna teada
metanist
Memberkiire kutt küll
metanist
MemberPraadimisel ja üldse liha kuumutamisel laguneb glutamiin.mis me selle teadmisega peale hakkame, palun seleta lähemalt mis juhtub kui glutamiin laguneb ja kas ainult lihas on glutamiin
metanist
Membermina arvan et kui sa tahad jõudu siis tuleb kõigepealt öelda mis jõudu sa tahad kui sa tahad kõva rinnalt suruda siis pumpa aga surumist edasi aga kui sa tahad tugev olla siis peaksid suurt tähelepanu pöörama oma selja ja jala tugevusele mis tugevuse näitaja see rinnalt surumine on kus sa seda kasutaksid kui kaua sa oled trenni juba teinud soovitan sul 5×5 kava proovida(see on soovitus) sellega peaksid sa saama jõudu juurde küll kuid ole ettevaatlik oma saljaga kui selg nõrk siis ära igaksjuhuks 5×5 maksimaalselt rakenda eriti just tõmbe päeval
PS ei ole teiste asi kas ma kirjutan kirjavahekärkidega või ilma mis see teiste p####t nokib? seletage mulle ära
metanist
Memberhttp://www.fibofoto.de/images/renneq11.jpghttp://img100.imageshack.us/img100/8076/44pu.jpg
Ega seegi naine väike ei ole, esimene naine vist, kellel biits üle 50cm
aru küll ei saa kas on naine või on mees
“> -
AutorPostitused