Mesku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mesku
MemberTerves kehas terve vaim, nagu Vägivaldur ja aktivist juba rääkisid.
Naiste endi jaoks on väljanägemine nii tähtis, et 99,9% paksukestest on kompleksidega ja enda peale tigedad, et ei suuda ennast sundida treenima ega söömist taltsutada. Selletõttu sisemine ilu saab väga kõvasti kannatada, nendega on raske rääkida, naljad tõlgendatakse norimiseks, solvutakse täiesti suvaliste lausete ja kommentaaride peale.
Kindlasti variant 2 on kõige rohkem tunnustust vääriv keha tüüp. Ja variant 3, kui see saavutatakse enda eest hoolitsemisega on naine ikkagi miu meelest väga tubli, et ei lase ennast rämedalt rasva minna.
Kiitus kõigile treenivatele naistele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mesku
MemberMitu kilo see särk tema eest ära tõstab?
On tõesti kole ja steroide ääreni täis tuubitud mees.
Mesku
Member1 kord oleks siis umbes 33gr valku ja 15 gr rasva.
Kes ei julge nii palju munakollaseid süüa, võib need asendada valgetega.
Miks ma munakollast ei peaks julgema süüa nii palju, mis munakollane teeb siis???ma pole kursis!!
Liiga rasvased on, aga selle eest head rasvad.
Mesku
MemberMina segasin kokku ise müsli ja see maitseb paremini kui poemüsli ja ma tunnen end seda süües ka paremini:jrxi kilo müslit (kogused väga ligikaudsed):
350 g tavalisi kaerahelbeid
350 g suht “musti” neljaviljahelbeid
75 g mandleid
50 g rosinaid
75 g kuivatatud õunu
100 g linaseemneid
Tundub päris hea, aga kas kaerahelbed ja neljaviljahebed lähevad toorelt sisse või peab neid rõstima ennem ?
Mesku
Membermix see linaseemne õli hommikuti kasulik on?
Mesku
Membertalje ~200cm->~95cmPäris hämmastav saavutus! See tõestab vist seda et kõik on võimalik, usku ja järjepidavust on “ainult” vaja.
Ise lootsin trenniga õlleka ja sangad maha saada, nüüd hakka või uskuma, et kunagi näen oma kõhulihaseid ka veel
Mesku
MemberBonus #4: Program Tracker Software
Siint tuli mõte küsida kuidas te oma treeningpäevikut peate? Ise hakkasin paberi peale kirja panema treeningkava juurde, et ei peaks mõtlema mis raskustega eelmine kord sai harjutust sooritatud ja mitmenda korduse juures tuli suutlikuse piir, et saaks jälgida arengut. Kuu ajaga on juba enamus paberid ära kadunud.
Äkki keegi kasutab või oskab õelda mõnda sarnast programmi (soovitavalt vabavara) ?
Mesku
MemberPT London, kas sa “text services and input language” alt oled proovin eestikeelset klahvi lisada? mul ka läpakal ingliskeelne klahv peale joonistatud, aga lisades eestikeelse klahvi toimib kõik nii nagu peab, mõningad nupud küll ei kattu aga peale väikest otsimist leiab kõik vajaliku üles ja saab ilusti eestikeeles kõik ära kirjutatud
Mesku
Member40 minutit on see aeg kus testotserooni ja kasvuhormoonide tase on nii madalaks läinud et baasharjutusi ei soovitata teha. 60 minuti pärast on juba tase piisavalt madal et raskeid harjutusi vältida, 80 minuti pärast hakkab kataboolsesse seisundisse langema keha.
kükogeen on ikka glükogeen tuli väike kirja viga. Kui ma ei eksi rängalt siis see peaks olema polüsahhariidid mida saadakse süsivesikutest ja salvestatakse maksas ja antakse glükoosina vähehaaval vastavalt vajadusele jälle vereringesse, mis toidab lihaseid ja muid organeid ?
Mesku
MemberProteiini ikka võiks juua ju. Proteiini sheigi paned kohe peale trenni riietusruumis sisse. Ja trenni aeg juua mingit spordi jooki (artic, isostar,võib ka ise teha süsivesikute joogi mahla ja veega 1:3/2:3 oli vist …) , sest algaja maks ja veri ei suuda piisavas koguses klükogeeni? salvestada, et kogu trenni aeg reibas püsida. Trenni peaks saama 40 minutiga valmis. Ma ise ka algaja ja niimoodi tundub täitsa hea olemine, ilma süsivesikute joogita läksid kõrvad lukku ja väsimus ja tüdimus tuli väga ruttu peale.
Toidu lisast tunduvalt tähtsam on muidugi tavatoidu korda seadmine, nüüd tundub juba 6x päevas söömine väga normaalne.
edu
Mesku
MemberTänan vastuste eest.
Ei ma tippkulturist muidugi ei old ja ühtegi toidulisandit pole varem kasutand. Lihtsalt meeldis jõusaalis käia, siis tulid koolilõpetamised, sõjavägi, tööle minek, oma elu … teate isegi… pold nagu aega. Tegelikult saab kõikke kui tahta.
Mesku
Member11h nädas trenni väga aupaklik summa peaks mainima.
Väga suure tõenäosusega sa võtaksid jõusaalis hoopiski alla mitte ei läheks veel suuremaks ja tugevamaks. Naiste puhul suurt ja puhast lihast saavutada on vist pea võimatu? Tipp kulturistid (naised) sõõvad või süstivad meeshormoone, et lihas kasvaks… mustad karvad kasvavad, vuntsid, hääl läheb tumedaks… kõik naiselik kaob.
Ma küll pole asjatundja, aga kui sa just (raskejõustiku) tippsportlaseks ei kavatse saada siis valgupulbri asemel soovitaks sul süüa hoopis l-karnitiini.
Ja au ja kiitust 43kg kaaluvale naisterahvale, kui ta on u 160 pikk siis on see vägagi normaalne kaal, kui 170 siis jääb juba väheks, mida ei saa aga õelda enam 80kg kohta.
AutorPostitused