Mesku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mesku
MemberNeed igasugu impulssidega (kaal ja see käes hoitav asi) asjad ei anna küll reaalseid andmeid, kõigub päevalõikes rasvaprotsent 3-4%, see ei ole ju loogiline.Mõõda hommikuti, enne söömist jne. Kas siis ka andmed erinevad nii palju.
Mesku
MemberEga monohüdraat hästi ei lahustu küll, ikka jääb väike liiv põhja.Kas see tähendab seda, et “enne joomist loksutada”
Mesku
MemberSigu nuumatakse siis antakse täpselt ühtesama toitu koguaeg. Organism õpib järjest paremini omastama. Inimene äkki samasugune?
Mesku
MemberMesku
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4039
30g müüt ilmselt siint võetud.
Mesku
MemberKätepeal kõndimine oli jah väga lihtne – alustad nagu juba soovitati kätepeal seismisega(seina ääres siis, et üle ei kukuks). Aga eriti ei soovita seda jama harjutada. Minul keeras igatahes pea verevarustuse vms täiesti pe….e. Negatiivse kaldega surumist jne ei ole võimalik üldse teha – nägu läheb verd nii täis. Ja üldse jubedalt segab – nägu punane peas pidevalt, nägu higistab ka oluliselt rohkem, kui ennem…
Mesku
MemberVäga huvitavad õpetused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Windows ei lase ennast uninstallida, kui ta juba töötab olenemata kas safemodes või mitte.
Tegelikult käib asi nii, et viskad plaadi sisse ja teed arvutile restardi, kui biossist on 1st boot määratud cd rom siis otsib automaatselt esimese asjaja plaadilt booti – kui leiab, siis küsib kas tahate üldse bootida plaadilt, kui nõustute siis laeb plaadi pealt windowsi setupi üles, kus on juba kõik näha mis vaja teha (parandada või formatit teha kettale, ketta partatisoone luua ja kustutada…) Kui biossist 1st boodiks pole cd-rom määratud ja bootmanagegr ka mingi nupuga ette ei saa, siis tuleb see DEL või F1 (oleneb arvutist) nupuga biossi sisse ronida ja sealt boot priority järjekord paikka panna….
a lihtsam on kedagi külla kutsuda kes varem teind on.
Mesku
MemberMuidugi on vee sisaldus tähtis! Vett oleks hea juua koguaeg. Näed ka uriini järgi vee sisaldust.Kui ma olen tarbind vähe vett siis trennis jõuetus ja uni kogu aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need variandid mis pakkusid-loomulikult vesi parandab neid!Mida rohkem vett (söök, jook) tarbin seda rohkem soristan ka välja. Vee % on ikka hommikuks sama 53,x midagi. Alkot joon vähe, kohvi ei joo üldse, väga soolaseid toike ka ei söö omastarust jne… Keha ei võta vist rohkem vett vastu lihtsalt.
Mesku
MemberAndmed on ikka õieti sisestatud. Samas naise veesisaldust näitab üle 60%. Rohkemate inimeste peal pole testind.
A mind huvitab just see, kas vee sisaldus midagi head ka teeb, ntx parem valgusüntees, kiirem taastumine, võhma rohkem (jõuvastupidavus) …?
Ja kuidas seda parandada. Kreatiini tarbima või on mingeid looduslike vahendeid (teed…)?
Mesku
MemberMilline oleks kõige parem treening südamele, et parandada taastumisaega, alandada löökide arvu sörkides ja puhkeasendis(HRsit) jne. Ehk siis südand otseses mõttes suuremaks/tugevamaks kasvatada.
Milline pulsivahemik, treeningu kestvus…? Kindlad toiduained,-lisandid (l-karnitiin…)?
juuli 17, 2008 at 6:02 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #160720Mesku
MemberNiisiis rasvadieedi kasutajad.
Kas keegi on välja arvutand, kui palju moodustavad rasvad päevasest kogukaloraazist (mitu %)?
Grammides võite ka õelda rasva kaal(g) / valgu kaal (g) / süsivesiku kaal(g).
Mesku
MemberKoormustestist aeglaselt südamelöökide taastumise peale diagnoositi mul “südame ülekoormus”. Põhjuseks nõrk/treenimata süda.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4314
Mesku
MemberKäin aktiivselt jõusaalis (3 korda nädalas) Hetkel olen käinud kokku natuke alla 2 nädala.Lihtsalt jätka samas vaimus!
Mesku
MemberMõtlesin, et prooviks ka seda imeharjutust.
Kas silme eest peabki virvendama hakkama? Vererõhk hakkab ajusi ninast välja pressima u selline tunne on?
pühapäevasportlane olen muidu
Mesku
Membertänud Prussak, just seda ma üritanJustnimelt, väga paljudele inimestele on vaja juhti, kes ütleks mida ja milla tegema peab. Usklikud on kõige äärmuslikum ja parem näide, kes ise ei suuda üldse mõelda. Lihtsalt on vaja näpuga järge ajada kuidas elama peab.
imo
-
AutorPostitused