Skip to main content

mesikäpp

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 76 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kui palju peavad olema vahed harjutustel? #40894
    mesikäpp
    Member

No kui sa tahad jõudu juurde saada siis peaksid suuremad vahed jätma kuid kui rohkem lihast kasvatada siis kuskil 1 min kuni 1 min 30 sek. Hea oleks kui teed vahest pikemad nii 2 min. ja siis jälle lühemad siis lihased ei harju ära.

in reply to: Rinna ülaosa #40873
    mesikäpp
    Member

Ma olen ka teinud seda varjanti et üks päev tugevalt ja teine nõrgalt, vahe oli selles, et üks päev tegin 5-10x serjas(tugev päev) ja teine päev 12-15x seerjas (nõrgal päeval) ja nõrgal päeval pöörasin ma tähelepanu rinna ülemisele osale no ja peab ütlema, et kasvas nii rinna ülemine osa kui ka jõud (raskel päeval). Paar nädalat tagasi venitasin 205kg rinnalt üles.Nii et Chron võid võid vabalt seda varjanti kasutada.

in reply to: mis arvate asjast? #40816
    mesikäpp
    Member

Kreatiini oleks hea võtta koos glükoosiga(siis vüi kas või veega võtta), sest kretiin vajab tegevuseks suhkrut, teine hea varjand on viinamarja mahlaga, sest glükoos on viinamarja suhkur.

Olen kuulnud et proteiini ja kreatiini ei ole soovitav võtta tsitrus mahladega(täpselt ei tea kuid see vist on seotud sellega et see viib kehast kaltsiumi välja).

in reply to: Paljuga jõutõmmet ja kükke kang turjal teete? #40814
    mesikäpp
    Member

Jõutõmmet teen 4- seerjat ja viimase seerja teen 180kg 6-8x(eks see natuke vähe on), kükke teen ka 4-seerjat ja viimase seerja teen 175kg 6-8x. Need on mu nõrgimad kohad sest mulle meeldi vahest jalgpalli mängid ja see viib arengu tagasi või siis pidurdab seda, kükke olen ka 195kg teinud mingi aeg. Kuid eks see jalgpall jääb varsti ära kehakaal on juba 105kg ja külatki raske on seal nende väikestega võidu joosta ning põlved hakkavad valutama.

in reply to: Kui palju magate päevas? #40813
    mesikäpp
    Member

Öösel magan kuskil 8-9 tundi, ning ma olen üks neist õnnelikest kes päeval ka ühe tunnise uinaku saab endale lubada ja nädala vahetus on lausa pidupäev selles suhtes siis tuleb ikka 12-13 ära. Jõutrenni teen 5x nädalas ning korra vähemalt mängin saali jalgpalli vahest 2x.

in reply to: Lamadessurumine #40812
    mesikäpp
    Member

Ma ei saa aru mis see käte asend siia putub, kui tulemus on olemas siis võib kirjutada.

in reply to: Vitamiinid #40797
    mesikäpp
    Member

Ei ole enne sellist asja kuulnud, kuid oleks väga hea kuuda kui mõni asjatundja kas siis kinnitaks või lükkaks ümber selle jutu.

in reply to: mis arvate asjast? #40796
    mesikäpp
    Member

Ma olen ühest ajakirjast lugenud et kõike tähtsam on söömine, siis trenni tegemine ning seejärel alles see kuidas sa teed. Nii et sel juhul pead endal kõik asjad üle vaatama, alustates siis menüüst ja lõpetades sellest kuidas teed.

Minu kogemuste järgi aitab kretiin, kuid ära jää ainult sellepeale lootma, kui manustad pead ka tugevamalt trenni tegema, muidu ei lähe õigesse kohta.

in reply to: mis arvate asjast? #40792
    mesikäpp
    Member

Kindlasti tasuks proovida, see annab ikka hea hoo uuesti sisse, nii jõus kui kasvus!

in reply to: Biitseps vs triitseps #40768
    mesikäpp
    Member

Jah eks see triitseps peab olema tugevam, siis jõuad ka suuri raskusi rinnalt tõsta ning eks õla tegemisel on see ka ainult hea kui see käe osa on tugev.

in reply to: Nimetage tooteid kus on kõige rohkem… #40738
    mesikäpp
    Member

kui võtta selle teooria järgi, sportlastel oleks kasulik süüa aeglaselt imenduvaid süsivesikuid (välja arvatud peale seda kui oled andud endast paljun näiteks peale jooksu võistlust, siis tuleks vastupidi just kiiresti imenduvaid), sest see ei tee paksuks, tuleks süüa tavalist müslid(mis ei ole röstitud),puuviljasid ja ma arvan,et tegelikult kui sa oled tõsine tegija siis oleks võibolla kasulik süüa toidulisandeid, sest seal on kõike süsivesikuid, valke ja muud vajalikku. Kui kõige tähsam on ikkagi valk(proteiin). Selle abil kasvab lihas.

in reply to: Kui kaua peaks treenima ühe kavaga ? #40731
    mesikäpp
    Member

Mina olen kuulnud,et algaja kava tehakse ikka mingi 4-6 kuud ja alles siis minakse edasi, kuigi eks siin mängib rolli treenija ise ka, ma mõtlen siin kohal seda kui kiiresti ta areneb. Pea asi et juba kõeluse küljes natuke liha ka oleks enne, kui edasi lähed.

in reply to: Küsimus tõstjatele! #40717
    mesikäpp
    Member

no jah ega seda küll et nii sama ei tule midagi, jõumees.

in reply to: Nimetage tooteid kus on kõige rohkem… #40716
    mesikäpp
    Member

söö kindlasti tuunikala selles on 100g peaaegu 30g valku ja see on peamine asi mida sa pead sööma, kui tahad kasvada, siis on veel lahja kohupiim(15g valku) seda võiks süüa rosinatega sest siis saad natuke süsivesikuid,heeringas on hea,ning oleks hea kui ühe söögi korraga sööks sa umbes 30g valke ja nii 5-6 korda päevas.

in reply to: Küsimus tõstjatele! #40713
    mesikäpp
    Member

Tuleb teha kangiga kükke ja jalapressi, need oleks põhi harjutused siis võid mõne harjutuse veel juurde võtta oma nägemise järgi ning tee nii et vere maitse suhu tuleks siis peaks kindlasti tulema.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 76 total)