mesikäpp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mesikäpp
MemberHea oleks ikka iga paari tunni tagant süüa, nii et kui su koolis käid siis võta julgelt proteiini sheiker kaasa ja tee endale vahepeale üks jook.
mesikäpp
MemberNii kohe kindlasti ei saa et sa sööd selle vajaliku valgu koguse kahe korraga sest ega organis omandab korraga ainult teatud kogus valku umbes 30g korraga ja ülejäänud ta ei omanda see tähenda et see läheb raisku. Sa proovi ikka neid söögi kordi rohkem teha. Minu arust naised ei pea nii palju valgu oma keha kaalu kohta sööma, kuid loodan seda teemat komenteerivad ka veel teised. kui kaalust tahad alla võtta siis pead kindlasti aeroobst trenni tegam muidu üks päev avastad et oled liiga tugevsa keha saand ja siis on juba raskem, nii et kõigepealt võta nii palju maha kui sa tahad.
mesikäpp
Memberochii mul on üks küsimus kaua sa oled seda Ultrageli kasutanud ja kas kasu ka on sellest, sest asi on selles et mul endal ka väike mure nende liigestega?
mesikäpp
Memberega siis kõht ei kao ainult sellegaära et sa oma kõhtu pumpad, tuleb ikka muud ka teha sest kui su kõhule koguneb rasv siis see tähendab seda et sööd rohkem kui ära kulutad ja püüa vähem neid toite süüa kus süsivesikuid palju on, eriti saiakesed, sai jne. võid pane vähem leiva peale ja söö täisteraleiba see on kasulikum. Kuid see on kõik väike jutt toitumisest.
mesikäpp
MemberTihedamini on sellepärast parem, sest organism võtab söögi korrast nii palju kaloreid kui vaja ja kui sa oled söönud rohkem kui antud momendil vaja on siis need kalorid mida keha ei vajanud ladestuvad rasvkudesse. Sellepärast ongi tihedamini parem(kasulikum).
mesikäpp
MemberNo see oleks pikk jutt siia kirjutada kuid kui see asi sind huvitab siis vist oli viimases “TERVISPLUSS” -is on kirjutatud sellest pikkalt ja selgelt, seal on menüü ja treening kava, arikkel oli tehtud Gert Koovitiga(staaus clubi peatreener). Seal oli ka sama probleem ühel naisel nii et soovitan soojalt, seal seletab miks ning kuidas parem on.
mesikäpp
Memberma mõteln et kui sa tegeld ketta heitega siis miks sul sellest keha kaalust on vaja vabaneda, kui sul on probleeme väike kõhuga siis tööta see lihtsalt lihaseks ümber sest ega see tõstmine on natuke ikka su keha kaaluga ka seotud. mul endal oli nii et kui ma kaalusin 100 siis üle 190kg ei tahtnud mitte mina kui nüüd olen viis kilo juurde võtnud ja kohe tulemus paranes. ja ketta heites on ju ka massi vaja minu arust.
mesikäpp
MemberJah sooviks ka teada miks ta saast on, sest ise olen kasutanud ja tean paljusid kes kasutavad ja töötab!?
mesikäpp
MemberTuunikalas on 25g valku 100g kohta, siis söö heringat seal on ka seda valku normaalselt ning lisaks sellele on seal veel ka kreatiini.
mesikäpp
MemberKui sul on võimalik siis muretse endale viimane “TERVIS PLUS” ajakiri seal lahkas Gert Koovit just seda sama probleemi, seal oli ka naisterahvas kes muidu oli väga tugev spordi naine kuid tagumik ei tahtnud vormi minna, seal seletab pikemlt ja laiemalt seda probleemi, soovitan lugeda asjatundja kirjutatud!!
mesikäpp
MemberTahaks siia juurde öelda et see kolmas harjutus ei pea mitte kohe kindlasti olema HORISINTAALIS, sest kuna see on ikkagist venitus harjutus siis võib üks nädal ühte moodi ja teine teist moodi ja ikkakist ei saa olla neis kindlates harjutustes nii kinni, tähtis on et võtad harjutusest viimast ja kõik rinna osad saaks korraliku koormuse.
mina teen nii et paar kuud panen rohkem rõhku jõule (langeva kordusega seerjaid, kus viimane seerja teen 2-3x ja seerjaid teen 4-5 oleneb kuidas jõudu on) ja siis kuu aega teen nõrgemalt, kuid seda kõike teen ainult horisontaalset, muud harjutused püüan ikka 8-10x teha ja see mõju normaalselt ja bulloveri on ka hea teha see teeb rinnakorvi suuremaks.
mesikäpp
MemberEks üks probleem võib olla see et sulle lihtsalt ei sobi need harjutused mis sa teed ja teiseks on neid liiga palju, kolm või neli harjutust rinnale peaks aitama. Sa peaksid alustama kankiga horisontaalis surumisest see järel kald pingil kang või hantlitega surumine siis lendamine kas kald või horisondaal asendis ja viimasena tee näiteks bulloveri. Kuid arvesta et õige kava saad sa teha ise, endale mingi aja pärast siis kui sa õppid oma keha tundma.
Sa vaata vanu artikleid siit amazonist minu arust kas cutler või keegi seletas natuke seda rinna tegemis teooriat.
Minu teiseks hobiks on ka jalgpall, peab ütlema et mitte ei sobi need kaks asja omavahel kokku, mõnikord jooksed kaks mängu nädalas ja see annab kohe jõus ja keha kaalus natuke tunda. Eks kui keha kaal ei lase enam siis tuleb järgi jätta (jalgpall)praegast olen 105kg.
mesikäpp
MemberJah ega see proteiini söömine ei käi vanuse järgi, pigem ikka vajaduste järgi, seda on vaja süüa siis, kui söögist ei saa vajalikke valgu koguseid kätte, kuid nii noorelt ei ole su keha kaal ka veel nii suur et sa ei jõuaks neid toiduga sisse ajada.
Eka püüa veeö nii sama hakkama saada vüi nagu siin eespool juba öeldi siis kui tulemusi ei tule.
mesikäpp
MemberIse alustasin juba 14 aastaselt(1993a.), kui see oli kodus lõuatõmbed, kätekõverdused ja kõvasti biitsepsit. Esimene jõusaali kogemus oli 15 aastaselt, kuid see tegemine oli ikka täitsa mööda, sest selle ajal ei olnud selliseid asju nagu see lehekülg siin ja kõike sai tehud oma peaga ja valesti, kuid ega kõige tähtsam oli see et tegid. Siis tuli paar aastat vahe sisse nooruse ja raha probleemide pärast, kuid alustasni uuesti 2000 a. ja teen siiani, keha kaalu ma ei mäleta kuid 1997 a. lõpus kaalusin 85kg ja seda keha kaal säiöis mul kuni 2000 a. alguseni kuigi enamus lihased olid kadunud ja nüüd kaalun 105kg ning 20kg võiks veel juurde võtta, pikkus on 180cm. Eesmärk on järgmine aasta kevadel rammumehe võistlustele minna, sest atleetvõimlemine on minu jaoks liiga ränk, ma näen et rammumehes on võimalik rohkem saavutada.
Pulbreid olen kasutanud, esimene pulber oli 1997a. mingi kreatiini moodi asi, keegi tõi selle mulle ega ma see kord tegelikult ei teadnud mida ma tarbin, nüüd kasutan vene proteiine need on ka enam-vähem ja kreatiini kasutan ka vahest.
Kuid ise arvan et kasulikum oleks ikka need valgu kogused söökist saada.
mesikäpp
MemberEga lavalt või siis nii sama trennist higise kehaga polegi nii soovitav külma dussi alla mina, esiteks see ei pidanud lihastele hästi mõjuma ja teiseks külm duss häritab higi poore ja need tõmbuvad kokku ning see järel kui riidesse hakkad panema hakkab keha uuesti higisatama.
Maha peab jahtuma ikka vaikselt.
-
AutorPostitused