Skip to main content

mesikäpp

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 76 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Randmed #43615
    mesikäpp
    Member

no kui sul nad juba liigesest välja tuleva siis on asi päris hull, seal jah see ultra gel enam ei aita, kuid kasuta poksijate sidemeid need on hästi pikkad seo lihtsalt tugevalt kinni, kuid siin on üks mure su ranne jääb nõrgaks, eks külasta arsti äkki saab opiga midagi parandad. ma tean et kui jalgpalluritel hüpeliiges käib tihti välja siis operatsiooniga saab korda.

in reply to: max surumine #43614
    mesikäpp
    Member

raskusi ei olegi vaja muuta kui surud rinnalt kangi aeglaselt ülesse ja langetad aeglaselt alla . sellega saaavutad jõu ja vastupidavuse

see soovitus on vist artiklist võetud, neid ei tasu ka alati puht kullana võtta sest mingi aeg oli seal 8 nädalane käe kava ja selle lõpus oli mul käsi väiksem kui alguses, kõike ei saa üheselt võtta see mis mulle sobib ei pruugi sulle sobida nagu siin ALESANDRO ütles on talle 12 seerjat vaja et rind saaks täieliku koormuse. nii et proovi neid erinevaid varjante siis saad kõige paremini teada mis sulle sobib, minu trenni kaaslane tõusis rinnalt surumise raskus aastaga 50 kg ja seda selle kava järgi millega ma ise teen-

in reply to: mõnuained #43546
    mesikäpp
    Member

küsimus on juba selline et siin ei saagi teist vastust olla, kuna profid keedavad joogi vett mis siis veel mõnuainetest rääkida, tulemust ei tohiks tulla. Oleneb muidugi mis eesmärk on, kui pisike rinnalihas siis võib isegi mõnuaineid lubada!

in reply to: Omega 3 ja 6 rasvhapped #42414
    mesikäpp
    Member

omega 3 on kindlasti lõhes.

in reply to: max surumine #42326
    mesikäpp
    Member

Vähenda seerjas kordusi, mina teen 4-5 seerjat horisontaalis ja kordusi tee nii 8,6,4-6 ja viimase seerja panen sellise raskuse et ma jõuan ise 1-2 x ja siis keegi aitab veel 2x ja arengu üle ma ei virise.

in reply to: VIDEO – Surumise uus maailmarex 456kg #42324
    mesikäpp
    Member

Oota, mis ta lükkas jälle uue rekordi? <_<“> Hull vend midagi pole öelda!

in reply to: Õhtune toitumine #42273
    mesikäpp
    Member

Mina söön iga õhtu kodujuustu koos tuunikalaga ja tundub norm ainuke kehva asi on see et hommikul kui tõusen siis on kõht jube tühi.

in reply to: Sisemistele rinnalihastele kodus? #42256
    mesikäpp
    Member

Kui ikka raha klubi peale ei ole ,mis mõtte siis üldse elul on?

Sinu elumõte on küll madala profiiliga!

in reply to: ei kasva, vaid kahaneb #42248
    mesikäpp
    Member

Mul on ka käega selline probleem, kunagi oli siin mingi 8-nädala kava proovisin seda algul mõjus hästi tõmbas sendi või isegi kaks juurde kuid mida lähemale lõpule seda kehvemaks seis jäi ja lõpuks on asi selline et käsi on sama mis oli enne vaata et väiksemki. Ega see käsi ongi üks raske koht ja sellese tulekski suhtuda nii KUUPütles ära sellele eriti mõtle ja küll ta tuleb.

in reply to: Lamadessurumine #42201
    mesikäpp
    Member

Läbustate siin liiga palju(oma vigast teksti(nii sisult, kui kestalt) saaksite jutukas ka ajada).See selleks ja ärge ähvardagegi mind ära pakkida!

Olen 16, kaalun 70kg(koolis kaaluti just eile: ) ,kodus kaal näitas 65 ja tekkis juba kompleks). Surun 80-90, ei tea täpselt(ei ole proovinud rekordit).

Ajan lihaseid taga aga jõudu tuleb- vb tulen ka kunagi laamendama võistlustele(kes teab).

See postitus on näide tsiviliseeritud inimese läbustamisest!Võtke eeskuju

Tubli Dev, kriitika on edasiviiv jõud, pane samamoodi edasi! <_<“>

in reply to: rasvapõletaja nimega HERC (1100g) – Koelbel #42152
    mesikäpp
    Member

Ega ei ole mõtet eriti neid rasva põletajaid süüa ja kui sa proteiini söömisest lähed paksuks siis sa sööd valesti ja enamus rasvapõletajaid on selliseid mis ka lihase massi vähendavad. Tee trenni küll need lihasted ka välja tulevad ja ega atleedi nahk on siis õhuke kui ta võistlustele lähevad.

in reply to: Hiline treening…kuidas mõjub #42150
    mesikäpp
    Member

Minu trenni aeg on kella 18.00-20.00 ja väga hea tundub, olen paar korda enne lõunat ka proovinud kuid see ei sobinud, ju organism vajab ümber harjumist.

in reply to: Lamadessurumine #42122
    mesikäpp
    Member

Kükki teed sa küll oma keha kaalu kohta normaalselt!

in reply to: Sisemistele rinnalihastele kodus? #42121
    mesikäpp
    Member

Kui sa mõtled tahad kodus neid arendada siis vist üks paremadi harjutusi on see kui sa teed kitsalt käte kõverdusi.

in reply to: Jõutõstmine #42054
    mesikäpp
    Member

Ega siin suurt midagi ei oskagi soovitada kui seda las lihtsalt keskenub rohkem horisontaalselt surumisele, kangiga kükkile ja jõutõmbele hea oleks teha neid langevate kordustega seerjaid ja siis oleks hea pidada vihikut kuhu igakord peale trenni tõstetud raskus üleskirjutada sest tähtis oleks et raskus koguaeg nädalast nädalasse tõuseks, kas või kilo kaupa.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 76 total)