mesikäpp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mesikäpp
Membermina teen 5x jõutrenni ja ühekorra proovin nädalas jalgpalli mängida muidugi eriti lihtne see pole, ma mõtlen just jalgpalli 107kg mängida.
mesikäpp
Membereks sa lihtsalt hakkad enda keha õieti hoidama, ja kui rind on kõuhust eespool siis on efekt ju kohe nähe ja vastupidi ka
mesikäpp
MemberVahest on mul tunne et ma olen satunud eesti keele filoloogide foorumisse, mitte aga sportlaste. Kallid foorumis osalejad meie eesmärk ei ole üksteise kallal norida vaid hoopis aidata üksteisteisel küsimusi lahendada mis tekkivad sporti tehes, nii et lõpetage see targutamine!!!!!!!! Ja üks parimaid on Status Club aga vist ka kõige kallim.
mesikäpp
MemberVäga hea on viinamarja mahlaga juua eriti veel siis kui sa kreatiini kasutad.
mesikäpp
Memberkui palju see niro tech üldse maksab ja mis see kas proteiin, kreatiin, glütamiin??
mesikäpp
Memberrekord on 110 kg rohkem oma keha kaalust.
mesikäpp
Memberõlg ja biitseps tahavad tihedamalt kava vahetust kui selg, jalg ning rind seda vist nii tihti ei vaja.
mesikäpp
Memberistudes ja selja toega olen 120 3x teinud kuid nüüd enam nii väga pole taha teinud, rohkem olen ette teinud, ja peale nede jutude mis siin lugesin praegast vist ei tee ka eriti muidu eest saab 90 5-6x (selja toega) tehtud.
mesikäpp
Membersellest kuulen küll esimest korda,mõtetu asi tarvita ikka tai kanehuvitav, Hernes kui sa ei ole sellest asjast enne kuulnud kust sa siis tead et see mõtetu on? Ise olen seda söönud ja kui raha vähe on siis kõlbab küll, maitse on hea.
mesikäpp
Membermis asi see NOX on, kui palju see maksab ning palju seda sööma või siis imeme peab? Algajad peaks tõesti alustama neist lahjemadest asjadest, nagu eelpool mainiti.
mesikäpp
Memberrind oli jurakal normaalne kud jalga nagu poleks olnudki ja ega need käed ak eriti suured ei olnud, KUID RIND OLI VÕIMAS!!!
mesikäpp
Memberma teen kaks erinevat harjutust ja mõlemas nii palj seerjaid kui pakju jõuan ning kindlati vahetan neid harjutusi siis pidi hea olema.
mesikäpp
Memberselge siis!
mesikäpp
Memberultra gel ja arthryl on ka rohud mis sisaldavad glükosamiini.
mesikäpp
Memberüks rohi mida võiks tarvitada on Arthtyl, kuid seda saab ainult retsepti alusel. ma ise kasutan seda päris hea on ja mine kindlasti arsti juurde, sest ega kui sa tegeled tõsiselt aerutamisega siis varsti sa ei aeruta ka enam ja seda vist ei taha. Huvitav kui sa tegeled tõsiselt aerutamisega miks siis su treener pole veel midagi öelnud või sind kuhugi suunanud?
-
AutorPostitused