Mery
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mery
MemberEI oska öelda palju aga mõned kindlasti. Ma arvan, et selliseid inimesi oleks rohkem kellel on nö. väliselt ei ole midagi nii väga hullu viga ja tahaksid head vormi omada. Sest no mina kes ma pole 150+ kg ega ka suurepärases vormis tahaks sellist saadet, kus Eesti keskmist inimest aidatakse vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja informatsiooni võiks rohkem olla, mitte nii nagu see kord saates Kaalul on rohkem kui elu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga segane jutt aga loodan, et saite mõttest aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mery
MemberSuured tänud Archangel !

Mery
MemberSuured tänud teile
. Proovin ehk rohkem süüa, kuna nüüd kui mõtlema jäin on nüüd mul 1-2 trenni rohkem, peale seda tekkis see magusaisu.Mery
MemberNo õhtune pasta ja lõunane kartul, jahukastmega tuleks kindlasti millegi muuga asendada.
Pastat võiksid tarvitada päeva esimesel poolel ( täistera pasta). Minu meelest aitab väga palju ka see, kui jätad nisutooted välja. Eelista rukkileiba (100% rukist)
Hommikusöögiks võiksid eelistada kaerahelbeid nt. No õhtusöök võiksid süüa nt. kanafilee koos toorsalatiga või tee mingi aedvilja möks endale valmis.
Sa peaksid kogused ka kirja panma, kui tahad abi saada.
Mery
Member55 grammi
Member162 cm pikk ja rascaprotsent on 34%. Välimuse järgi ei tundu see nii suur. Aga olen kuulnud sisemisest rasvast.
Mery
MemberHommikupudru kaaluks tegin 55 grammi:).
Mery
MemberSelge. Ma homme siis vaatan järgi. Ja teen postituse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki siis keegi oskab vastata, kas võin teise toidukorra asendada supi või siis vahest praega
MemberNo, mina kaalun valminult sellepärast, et hommikuputru teen ma teistele pereliikmetele ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Mery
MemberToitumiskavas muutsin ainult teise toidukorra, kus oli 1 viil rukkileiba ja 2 muna.
Putru suudan vabalt 150 g ära süüa ( see valmis toidu kaal).
-
AutorPostitused