Mers
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mers
MemberNu ei käi see asi nii, et miski vend tahab saada, hõikab selle foorumis välja ja (fitnessi)naised kohe jooksevad….natuke vaeva võiks kah ikka enne näha
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niisama ei saa midagi.
NB! Mina ei ole enam saadaval. Jõusaal juba mõjus mulle

Tahad sa sellest rääkida?
Mers
MemberKeemia on kohe kindalsti õige seos, sest muidu ei toimuks kehas keemilisi reaktsioone. Kuid keemia ei pea alati halvas mõttes olema
Mers
MemberSellepärast mõeldi välja kombineeritud trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mers
Membermmmmmm
Mers
Member2a teinud tugevalt jõutrenni ilma aeroobseta ja nüüd vastupidavus alla igale poole arvestust
??:”>
Mers
MemberÄkki mõtleks jooga peale?
Saad kehaga rohkem sõbraks ja väldid vigastusi.
Mina igatahes mõtlen jooga peale ja mitte ainult.
Mers
Memberma ei teadnudki, et nii tugevad mehed nutavad…
Arvasin, et rohkem naiste ala
Mers
Memberou mai gaad
Mers
MemberViimased kuu aega ei jõua üldse enam trenni teha.Kõik tundub nii raske.Hommikusest jooksust ka midagi välja ei tule.Ei saa maast lahti.Ja kui saangi jooksma,siis olen terve päev zombi.Söön normaalselt.Puhkasin u 1,5 nädalat aga ikka sama jamaMagan u 8 tundi ööpaäevas.Milles probleem?
Mers
MemberTeismoodi huvitav.
Mulle meeldib
Mers
MemberSuur tänu sulle, Kiisumiisu!
Loodan, et peatselt ehk kohtume!
Mers
MemberIlus. Huvitav, kas loomulikul teel saadud?
Ülevalt lugedes mainiti steroide. Kuid sellegipoolest super ju.
Isegi steroididega peab pingutama ju, ega?
Mers
MemberMa soovitaksin sul enda hommikusöögi kogust suurendada, lõuna ka võtta piisavalt suur, aga õhtusöögiks ainult valgulisi toitaineid.
Kui toitumine on paigas, siis harjub ka keha sellest endale piisavalt energiat võtma.
Ma mäletan, kui mina alustasin, siis mul ei olnud üldse alguses söögiisu. Alles pärast kui juba aasta oli möödas, siis vahepeal kasvas söögiisu tohutult. Nüüd õnneks kõik korras.
Soovin sulle jaksu ja jõudud! Tubli, et oled otsustanud trenni intensiivselt tegema!
Mers
MemberAsi on lihtsalt sinu söömises. Õpi Taltsutama oma isu ning siis saad jälle hakata võtma neid tablette.
Ära nii kurvasta!
mõtle, kui oleks tulnud juurde 20 kg ja veel laps ka.
Mers
MemberTänan! Minu eesmärk on aga talvehooajaks suusavõistlusteks valmistuda… Nii et raskelt rasvas ma pole aga ainult suve jooksul on tekkinud kõht, millest tuleb lahti saada.
Sulle ka edu! Väga tubli oled!
AutorPostitused