merku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
merku
MemberMa ka eriti veepeal putru ei armasta. Teen vee ja piimaga pooleks. Ilma suhkru ja soolata. Toormarjadega. Ja läheb küll
merku
MemberBody Zone pirita rannahoones pandi kinni. Kas keegi teab ka, kas sinna tuleb midagi asemele. Kes selle üldse enadele sai? Ma midagi kuulsin, et laiendatakse… aga kas see ka tõsi on…
merku
MemberNo nii.. on siis juba 3 kuud möödas ja hetkel kaalun 63kg. Alustasin 68kg(keda huvitab võib eespool lugeda). Jälgisin soovitusi ja tundub, et neist oli kasu. Oma kehaga olen juba vägagi rahul, lihast on ka juurde tulnud ja tagumik on ilusti prink v.a KÕHT!!!
No ma ei tea kohe! Teen aeroobset küll ja kõhulihaseid ka. Ta on küll paremaks läinud aga ikkagi. Kusjuures peki all on “kuubikud” juba vägagi hästi tunda ja ülemised on isegi näha. Aga alumisi kattab ikka pekkikiht.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hakkasin siin paar nädalat tagasi shapingus käima ja treener mõõtis mind (rasvasisaldust) ja ta ütles, et mujal on kõi tip-top, rasva praktiliselt pole, ainuke koht on seljasangad ja kõht.Ostsin siis omale pulsikella ja kavatsen siis hakkata intensiivselt aeroobset tegema, lootes sellest kõhukesest
lahti saada!!! Mis siis on see kõige parem pulsivahemik kus rasv põleb intensiivsemalt???? Kusjuures enne mõõtsin pulsi manuaalselt ilma kellata, näpudega. Ja pregu pulsikellaga mõõtes, kõik täpselt sama, tempo sama ja kell näitab kõrgemat pulsi, nii 140-145, kui näpuga mõõtes nt 125-130???
kas kell võib ka valetada?Millised alad on kõige paremad just kõhtu arvestades?? Tean küll, et ühelt kohalt rasva põletada ei saa, aga siiski. Kas nt jooksmine oleks tõhusam kui rattasõit? Kuigi jooks mulle ei istu. Ise teen vaheldumisi crosstraineril, rattasõit, kepikõnd.
Olen palju kuulnud ja ka siit lugenud sellest “toidukile”-sse mässimisest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundub naljakas. Aga huvitav, kui enne trenni kõhu ümber panna, kas oleks ka kasu?merku
MemberOn ikka. Kuigi – crosstraineri kaloriarvuti ning pulsikella kaloriarvuti vahel on päris suured käärid (minu praktika järgi).et pulsikell on täpsem? peaks ka muretsema….
merku
MemberHuvitav, minu crosstrainer näitab, et 1tunnise väntamisega põletan ma u.600ckal. Kas see on reaalne?
merku
MemberEga ma ei loodagi et nädalaga. Olen juba üle 3 nädala intensiivselt trenni teinud ja rangelt toitumist jälginud aga tulemus siiani ainult 2kg ja 2 cm ümbermõõdust alla läinud.
Aga eks ma loodan ka liiga palju, vaatab mis järgnevad 3 nädalat toob.
merku
Member
ma ei tea, ehk tahan ma tulemusi liiga kiiresti. Aga kas tõesti siis nädalaajaga mitte mingit muutust.
Isver ma olen juba lootust kaotamas. Nimelt teen samamoodi trenni kui enne, ainult, et lihaseid treenin nüüd vähem, 4xnädalas. Jälgin hoolega toitumist, hakkasin isegi kõike kirja panema koguseid ja ainesisaldusi. Ja grammigi pole alla läinud ega sentimeetreid vähenenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Milles võiks küll asi olla….merku
MemberKorraldan siis veidi ümber, teen aeroobset igapäev ja lihaseid nt 4xnädalas, aga siis teen põhjalikumalt. Tulevikus plaanin ka jõusaali minna.
Igaljuhul aitäh kõikidele soovituste eest.
merku
MemberKaal langeb kiiresti, v6iks isegi madalama tempoga olla.Koguseid ei ole sa kyll 2ra toonud, kuid ilma nendeta v6ib ka aimata, et kaloraazh on sul v2ike. Jogurti v6iks asendada m6ne k6rgema toitev22rtusega toiduainega ja Kelloqs… ei ole toiduaine, mida ma naistele dieedi perioodiks soovitaks (puder!). 6htus88k v6iks olla asjalikum (n2it. tuunikala rohelise salatiga….tee ise salatikastmed).
Millegip2rast tundub mulle, et su lihastreeningus puudub vajalik intensiivsus (kaks, kolm korda n2dalas v6iks see asendada seda, mida sa teed tavaliselt). K2id sa j6usaalis?
Iga p2ev 2ra tee hantlitega yhtesid ja samu asju. Graatsiaketast sobib v2ndata kyll+kiirk6ndi.
Vastus ei saanud ammendav…kuid kysi edasi.
Kas arvate tõesti, et kiiresti? Ma tahaks isegi kiiremini tulemusi.
Putru hommikuti saaksin küll süüa, nagunii teen seda lapsele, aga teen ikka piimaga. Kas võib olla puder piimal keedetud või peaks ikka veel keetma?
Hantlid on mul 1,5 kg-sed ja 4kg-sed, teen vaheldumisi mõlemitega, ja igapäev jah, ainult samu harjutusi. Äkki oleks targem teha aeroobset trenni(crosstrainer, kiirkõnd) igapäev ja hantlitega nt 3x nädalas? Jõusaalis ma ei käi, teen kodus.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)