Mercy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Mercy
MemberPildil oleva neiu jalad kipuvad jah olema sinna võistlevate rulluisutajate/suusatajate omade kanti. Minu silmale ilusad.
Siin eelnevalt sõna võtnud neiule – treenitud, lihastes sääred ja reied on ilus vaatepilt. Pole midagi häirivamat, kui neiu kõrgetel kontsadel, kelle sääred on vaid labane ühtlane vorst. Ole oma jalgade üle uhke.
Või hei, lõpeta liikumine. Mõne ajaga lihasmass deterioreerub kindlasti. ;]
märts 1, 2009 at 2:13 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #70221Mercy
MemberEndal on üleelmine väljaanne riiulis istumas. Hind on veidi soolane selle materjali kohta ning on märgata mitmeid artikleid mis minusugustele madalalaubalistele tervisesportlastele veidi mõttetud. Üldiselt aga nagu ennegi on öeldud – hea, et olemas on. Laiendab veidigi eesti keelse tervisealase kirjanduse paletti poelettidel. Vast mõne osa ostab kunagi veel.
Mercy
MemberJep, Norma Helde teeb ka KGs, või vähemalt tegi, väga korralikke ujumistrenne. Omalt poolt soojalt soovitan, väga hea treener.
Mercy
MemberKaalust alla tahta võttev inimhing teeb päeva jooksul ~4 toidukorda ning vahepeal niisama midagi ei näri, ka mitte süsivesikuterikkaid puuvilju. :]
Mercy
MemberPeale selle, et toitumises on lünki, siis pärast 11 kg-st kaalukaotust suhteliselt lühikese aja jooksul võib olla sul ka see nn ‘kaaluplatoo’, kust kaal mõnda aega liikuda ei taha. Üldiselt loeb ju siiski mis peeglist vastu vaatab, mitte kaalu pealt.
Mercy
MemberDove’i Summer Glow on üldiselt minule siiani meeldinud sari. Ei jäta ebameeldivaid oranže triipe, jume tuleb ühtlaselt ja ajapikku ning on samuti hea niisutaja igapäevaseks kasutamiseks.
Mercy
MemberEsiteks küsiks, et millega sul seda rasvaprotsenti mõõdeti? Elektrilised mõõtjad on tuntud oma ebausaldatavuse poolest. Eesti mastaabis ainuke enam-vähem usaldusväärne variant on vist mõõta kaliibriga ning elektrilise mõõtjaga ning võtta nende ‘umbkaudne keskmine’, ilmselgelt väga teaduslik lähenemine. ;]
Üldiselt soovitaks vaadelda oma toidusedelit ning asjasse rahulikult suhtuda, koed lõigati ju julmalt lahti ning taastumine sellest võtabki kaua aega. Samuti leiad ehk abi perefoorumitest, kus on sellise taustaga inimesi rohkem.
Mercy
MemberOlen viimased paar päeva tunnetanud tavapärasest häiritumat südame tagumist. Eile öösel vaatlesin selle tulemusena lage tund aega une asemel, täna tööl annab südame puperdamine endast samuti tavapärasest tugevamalt endast teada. Varem sellist muret pole olnud.
Järgin siinsete treenerite poolt kokku pandud toitumis- ja trennikavasid. Olen normaalkaalus 20 aastane naissoo esindaja. Umbes 3-4 kuud tehti ka põhjalik terviseuuring, sealhulgas kardiogramm ja stressitest. Toidulisanditena kasutan vaid Arthrostopi ja Omega-3e lisandit. Perekonnas leidub südamerikete ajalugu mõlemal pool.
Hiljuti pole trennikoormus märkimisväärselt muutunud, mainida võiks vast ainult olukorra sunnil tantsutundide vahetumist ellipsi/ratraa sõtkumise vastu. Trenni teen 6 korda nädalas, 3 päva jõusaali, 3 aeroobset. Samuti olen vähemalt viimased paar päeva korralikult öösel magada saanud, kuigi eelnev nädal oli nagu vast paljudel tugeva pidutsemise tähe all veedetud.
Siit siis küsimus, et millest see häiriv südametegevus tingitud võiks olla ning mida selle vastu peale hakata?
Mercy
MemberÜks sealsetest kujudest on ka mu töökaaslane, vajadusel võin sulle kontaktid anda.
Mercy
MemberOot, milles küsimus üldse? Et Charlesi üllatab, et naistel lihastoonust üldse välja paistab? :] Ma usun, et müütide seas kasutati sõna ‘suur’ võrdlusena meeste lihaskasvuga. Ja kerge lihastoonusega jalad naistel on ainult positiivne nähtus.
Mercy
MemberKuigi osa sellest teismelisest hüsteeriast mis sinu poolt tuleb on veidi võõrastav, ei saa ma öelda, et ei teaks mida tunned. Olen samuti pärit väiksest kohast. 14-15 aastaselt kaalusin ‘parimal’ hetkel 82 kg oma 167 cm pikkuse juures, mis oli osaliselt tingitud seedimise aegluse tõttu (väikelapsena väga tõsised antibiootikumide kuurid), osaliselt laiskusest end liigutada ning osaliselt geneetilisest soodumusest – lähemas perekonnas alla 90 kg kaaluvat inimest ei leidu.
Kuna mul diagnoositi sellel ajal haigused, mis ei tohiks mind veel lähemad 30 aastat vähemalt kimbutada, ja arsti ainuke käsk oli hakata end pea igapäevaselt liigutama, siis hambad ristis sai samuti jõusaali mindud. Õnneks olen piisavalt tugeva natuuriga, et teiste naermist kas ignoreerisin teadlikult või ütlesin neile miskit teemakohalist vastu. Samuti hakkasin tennist mängima, kevad-suvel käisin sörkimas või jalutamas (suured koerad, kes 5-7 km ilusasti vastu peavad ;]) ja rattaga sõitma. Toitumist jätkasin suhteliselt teismelistele sobivatel radadel, ära jätsin magusa ja krõpsud-saiakesed.
Poolteist aastat hiljem kaalusin 66 kg.
Ma ei usu, et su koer nii nõrguke oleks, et kohe ära väsib. Võibolla on ka tema veidi liiga ümaraks muutunud aja jooksul? Hakka temaga iga õhtu jalutamas käima, alguses väiksemad ringid, et näha kuidas ta vastu peab, ning aja jooksul neid pikemaks muutes. Jõusaali koha pealt ära lase end morjendada. Kui teil seal mingitel aegadel ka treener leidub, siis mine kohale sellisel ajal ja palu abi ning õpetust, ega tühjast kohast ei oskaks seal keegi eriti midagi peale hakata. Narriate suu saab kinni panna järjepideva töö ning tulemustega. Ja nagu teisedki on öelnud – teed seda sa ju enda jaoks, miks sulle peaks korda minema pea võõraste inimeste sõnad, kes ilmselgelt ei ole ega kunagi saa su sõpradeks (keegi ei peaks tahtma selliseid sõpru). Mind narriti ka terve nooruse, kuna olen alati ümmargune olnud. Need mõnitajad jäid aga gümnaasiumi lõpuks kõik vait.
Loodan, et su elus on kedagi, kes sind toetab. Minul on ema selline, kes mind ärgitas, ärritas ja motiveeris edasi töötama.
Piisava pühendumusega on kõik tehtav. :]
Mercy
MemberMy resolution is to get healthier while still destroying myself with alcohol and drugs
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I second that. Tuuleveskite vastu pole mõtet võidelda.
Mercy
MemberKui küsida tohib milles tugevam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käe surumine, tõstmine, jne. Me muidugi vahekohtunikuga ja tulemuste arvestamist ei teinud kuid omavahelise arutelu tulemusel pärast väikseid katseid jõudsime vastavale arusaamale. :]
Üldiselt nõustuksin aktivisti poolt öelduga.
Mercy
Member*muigab*
Ei ole vaja end kohe kettasse keerata sellise infonäppe tõttu. Elasin kaua aega koos ühe pika noormehega, kellega kaaluvahe minu kasuks oli 10 kg. Võin vaikselt mainida, et olin temast jah veidi tugevam, aktiivsuselt olime sellel ajal võrdsed (loe: keskmisest laisemad). Selliseid olukordi muidugi eksisteerib, mis ei tee sellest kohe raudkindlat väidet. Üldiselt on füüsilise jõu kaalukauss siiski meeste poolele tugevalt kaldu ning ma usun, et naissoo esindajatel ei ole ka selle vastu midagi. :]
Mercy
Member32 harjutust, kava jaotatud 3ks, minimaalne settide arv 1 (kõhulihastel), maksimaalne 5.
-
AutorPostitused