Menthat
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Menthat
MemberSai vist tõesti natuke ahneks mindud selle kaalu langetamisega, kuna kahe nädalaga langes kaal 95lt 91 peale, siis tundus, et võiks lõputult samas tempos edasi panna ja eesmärk oleks kiirelt käes. Tänud nõuannete eest. Teen tõesti mõned puhkepäevad sisse ning jätkan madalama koormuse ja vaheldusrikkama treeninguga, kuna eile trenni tehes olid jalad ka juba üsna väsinud ja tsipa valusad.
Menthat
MemberProovisin ja pulsisagedus püsib ilusti alla 130. Kaal langeb ka päris hästi. Kuna kiirkõnd põlvi ära ei tambi, siis olen nädalas viis korda treeninud ca 45-60min korraga. Küsimus lihtsalt, et kas viis korda ei ole äkki liiga palju nädalas (muud trenni praegu ei tee)?
Menthat
MemberOlen GNLD-d kasutanud ja see on kvaliteetne. Kuid olen ka teisi apteegist ostetud toidulisandeid kasutanud ja leian, et kui GNLD on kvaliteediparemus, siis on see marginaalne ja kolmekordne hinnavahe on röövimine.
Lolli inimese, kes toidulisanditest midagi ei taipa, poolt on kolmekordse hinnavahe maksmine normaalne, sest kooliraha peab ju maksma.
Aga inimese, kes on põhialused endale tugevalt selgeks teinud, poolt GNLD marginaalse kvaliteediparemuse üleshaipimine ja sellega kolmekordse hinnavahe õigustamine on demagoogitsemine.
Menthat
MemberAjupesu on seal tõesti tasemel. Kolme klassikalise ajupesu etapiga muudetakse efektiivselt hoiakut “GNLD on liigkallis toode”. Koolituste kuulamise, kodukülastustel oma arvamuse väljaütlemise ja hiljem jüngritele seletamise teel muudetakse eelnev hoiak “GNLD kvaliteet on väärt oma hinda” hoiakuks.
GNLD tootearendus on minu arvates naerukoht, sama toodet müüakse aastaid ühesugusena. Vaadates ükskõik millist jaekaubanduse turgu, kus tootearendus on pidev (õlu, jogurt, pesupulber jne) võiks uskuda, et GNLD tooted sureksid letil müües 3-4 kuuga välja.
PS Futura küüslaugukapslite toime on sama, mis GNLD omadel ja nad on k o l m korda odavamad – vt link http://www.nycomed.ee/index.php?page=3,82
Menthat
MemberOlen võrrelnud GNLD C-vitamiini tablettide ainesisaldust Acerola omadega – täpselt sama. Olen mõlemat kasutanud – kvaliteedi vahet ei ole (hinnavahe kolm korda). Sama lugu küüslaaugu kapslitega (hinnavahe neli korda).
Sellised asjad panevad mõtlema, et äkki ikkagi on püramiidskeem ja äristrateegia “leidsin lolli” (ehk kui asja ei tunne arvatakse kallis asi olevat kvaliteetne), mida müügi poole pealt toetab teadlaste plejaadi jutt.
-
AutorPostitused