melts
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
melts
MemberSInu mõõtude juures pole nagu põletada midagi.Hakka korralikult jõutrenni tegema;kuigi üldjuhul rasvapõletus ja lihasmassi kasvatamine üheaegselt ei taha õnnestuda,aga sinu puhul küll;piisab,kui toitumise normi viid.
Su pekiprobleem paistab olevat tingitud eelkõige lihaste puudumisest;et miitte et sul toda pekki nii palju on.
Sügisest tekib aega ja siis kindel plaan ka hakata jõutrenni tegema ning kord nädalas ujumas käima
Praegu on nö “ettevalmistus” et ka hiljem paremaid tulemusi oleks.
melts
MemberKas treeningkava auto remondiks, või treeningkava garaazi kõndimiseks????Kuidagi terav tundus see lause.
“>Auto remont on ajutine töö ning trenni hakkan siis tegema, kui hakkan lihast kasvatama.
Selleks ajaks on kindlasti ka piisavalt aega mul sellejaoks.
Praegu liigun oma aja piires piisavalt, et rasvade põletamisele kaasa aidata.
melts
MemberSuits mul söögiisule eriti ei mõju ja minuarust pidid kohvi ja suits just ainevahetust kiirendama.
Olen märganud, et mu “rasvapõletus” on sarnane atkinsi dieediga.
Selle kohta olen lugenud et piim ja leib tuleb toidukavast välja jätta. On ka asi nii?
Võtsin teie nõu kuulda ja tänane hommikusöök koosnes omletist 3 munaga, sibulaga, seentega ning sinna juurde kurki ja tomatit ja klaas piima ning viil leiba.
Nüüd plaanis kana süüa ja õhtul kodujuust, jogurt,
melts
MemberNii tänane päev:
Ärkasin peale lõunat ja sõin 2 praemuna ja lõikasin pool rohelist sibulat sisse ja jõin piima peale. 1 viilu täisteraleiba sõin ka munakõrvale. Tass kohvi ka ilma piima ja suhkruta
Siis kõndisin ca. 3 kilti garaaži juurde, kus hakkasin autot tegema (hetkel parandan). Lihvisin ja värvisin jne.
Kõndisin tagasi koju. Kell oli 6. Sõin 150g sealihasülti äädikaga, 100g kodujuustu ja magustoiduks 200g kohupiimakreemi. Paar ploomi sõin ka.
Nüüd õhtuks plaanis süüa kodujuustu täisteraleivaga ja piimaga ning jogurtit.
Vett olen ka päevavältel 2-3l joonud.
Parandage mu nö. “kava” kui midagi valesti on.
Kas selline toitumisviis annab ka mingeid häid tulemusi mingi pikema aja vältel?
Plaan siis esialgu rasvapõletamine ja hiljem lihasmassi kasvatamine.
melts
MemberKui ma nii harva toitun, siis läheb mu keha talletamisrežiimile üle eksju?
Ma toitun harva ja kui nüüd rohkem sööma hakkan, siis ma ju võtan juurde ja rasvkate samuti suureneb, või ei?
Pmst on mul vaja aind polster maha saada, sest sikspäkki on käega tunda.
Ma pean siis hakkama rohkem sööma normaalsetes kogustes ning vältima süsivesikuid ja kõik korras?
melts
MemberPõhimõtteliselt pean ma sis hommikul ja lõunaajal sööma valgu ja rasvarikast toitu ja õhtul süsivesikuid?
Siis on asi korras?
Seda unustasin mainida, et töö nõuab palju liikumist ja asjade tõstimist ning kestab hommikust õhtuni
Et kui samamoodi jätkan ja hakkan sööma 3 korda päevas ilma näksimisteta on organismis kõik õige?
Seda tahaksin ka teada, et kuidas toitumine puhkepäevadel välja näeb, kui liikumist eriti pole. Süsivesikurikast toitu tarbin rohkem siis kui valgu-ja rasvarikast toitu?
On ka mingeid tabeleid kuskilt leida erinevate toitude ja nende ainete sisalduse kohta?
melts
MemberAga seletage mulle, kuidas ma 10 kilo olen kaotanud?
Ei ütleks, et lihased kadunud on, pigem rohkem esile tulnud.
Üritan nii, et söön vähem kaloreid kui tarbin ja sellega saan rasva ära.
Kahjuks pole jah aega trenniks, sest töö on füüsilise koormusega ja õhtuks sealt tulles olen suhteliselt väsinud
Mõtlen selle söögikava peale. Ehk keegi saaks mulle lihtsalt öelda, mida ma valesti teen ja lühikokkuvõtte “õigest toimumisviisist” öelda.
Ette tänades!
-
AutorPostitused