melluke
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
melluke
Memberjaanuar 17, 2014 at 4:07 p.l. in reply to: Küsimus treenerite erialase koolituse, EKR tase 3 kohta 2014a. #357521melluke
MemberMinu teada ei saa tasemeeksamile registreerida ilma erialase kutsetunnistuseta.
melluke
MemberTahaks ise ka teada, millal lõpuks Tallinnasse tuleb.. ootan juba pikkisilmi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>melluke
MemberVäine pilt on tõesti kenaks muutunud, kuid ikka, eks ma tahan paremat, nagu me kõik.
MemberVõimalik. Eks ma ostan selle kaalu ära ja saan ise ka juba selgema pildi.
MemberJõud ei langenud.
Spartas selle masinaga.
MemberJaa, ma tean, et oleksin pidanud Marekule ka kirjutama, aga kuna ma ei ole oma koguseid hetkel üle mõõtnud (kaalu puudumise tõttu. Ostan selle kindlasti täna), ei hakanud ma teda kohe tülitama ka, kuna tal võibolla jääks ka asi segaseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen mitu korda erinevalt aegadel kehakoostist käinud mõõtmas.
MemberÜhesõnaga küsin nii, et mis põhjusel mul nii palju lihast kadus? Kas oleksin pidanud tarbima rohkem valku või võib seda mõjutada ka hommikul tühja kõhuga jooksmine. Tahaksn eelkõige ennetada rohkemat lihaskadu.
MemberMul on toitumiskava olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tellisin Marek Kalmuselt, kuid olen toidukoguseid veidi väiksemaks teinud, kui seal ettenähtud oli. Toitumine peaks ju korras olema, muidu poleks ka ainuüksi see treening ju nii kiiret rasva% langust põhjustanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”