mell26
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mell26
MemberKuidas oled rämpstoidust loobunud, kui räägid et sööd vorstisaiu hommikuks, ja mingeid purgisuppe, mina ei näe küll, et oled rämpsust loobunud, igast purgisupid ja vorstisaiad sama rämps nagu purgerid. Kui Sul on võimalik valmistada purgisuppe, on ilmselgelt võimalik ka kala, liha, juurvilju jne valmistada… uuri natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loen su postitust ja tuleb välja et ma ikka asjadest valesti aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks peaks vast uurima jah neid asju tõsisemalt. iseensest pole nagu aru saand et purgisupp väga suur rämps toit oleks. ehtsad pu ja juurviljad sees ja kuna saab soojalt tarbitud ka siis ju maole teistpidi hea…külmalt sisse vehkida see purk oleks mõrvarlikmell26
MemberRämpstoit ja suured toidu kogused tuleks vist kohe ära unustada. Kui sõõd rohkem kui ära kulutad, siis see lähebki rasvaks..
rämpstoidust loobusin juba ammu. rämpstoiduna ostsin enamasti Burger Kingist BBQ eine. suured kogused on suur probleem minu juures. on päevi kus ei ole aega lõuna aeg sooja süüa teha siis söön mõned võileivad ja õhtul teen sooja toitu ja lahmin kõhu täis. viimased 2 kuud olen püüdnud neid koguseid ka vähendada. söön min koguse, et näljatunne ära läheks. samuti olen loobunud õllest. euroopas käies oli selle liig tarbimine juba täielik liig
mell26
MemberMilline näeb välja su igapäevane toitumine umbkaudselt? Usun, et see on esimene asi mis teada vaja, et üldse mingi vundament paika panna.
minu toitumine on ebastabiilne. hommikuti olen püüdnud süüa 1-2 vorsti saia(võid ma ei kasuta) peale joon tavalist pudeli vett. hommik algab enamasti kell 7-8 vahemikus. sõltub sellest mis kell liigutama on vaja hakata. lõuna on jäänud vahemikku 14.00-15.00 sel ajal tunnen nälga, siis valmistan poti suppi või makarone mõne salvesti purgi kastmega. toidu kõrvale ma vedelikku ei tarbi va hommikusöök. peale sööki joon umbes klaasitäie. õhtusääk tuleb siis umbes 19-20.00 vahel…ja siis söön tihti peale poti tühjaks et ei jääks hommikuks sinna potti hapnema. kui sööki valmistan siis supi kogus jääb 1 liitri juurde, makaronide puhul 250g(terve väike pakk) ja sinna peale valan siis 500g kastet(kõik mis purgis on)
-
AutorPostitused