meinuuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
meinuuu
Memberkas suitsetamine mõjutab kuidagi lihaste arengut, no nt, kas see piirab lihaste kasvamise kiirust vms ?
meinuuu
MemberTead, tee parem pilti. Sellist asja tahaks näha.ma teen homme, peale trenni !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>meinuuu
Memberja kui valgus paistab ühelt poolt siis võib ka tunduda et üks tiss suurem vmsasi pole valguses. katsudes on kahh erinevust väga hästi aru saada, üks on korralik, teine on mingi suht lame :S et kas ma äkki peaksin tegema siis väiksemale rinnalihasele natukene aega suurema raskusega ja rohkem ? või loksub asi ise mingi aja peale paika ? ma teen muidu kahel Trenazöril rinnalihast, üks on see kus tuleb tõmmata külgedelt enda ette (istudes) ja teine on see trossiga ristitõmme
äkki ma peaksin nagu ristitõmbel tegema väiksemale rinnalihasele suurema raskusega ?
meinuuu
Membermeinuuu
MemberParaku näitavad metoodiliselt usaldusväärsete uuringute andmed, et karnitiini manustamine toidulisandina ei suurenda selle ühendi sisaldust inimese skeletilihases. Teadaolevalt suurim karnitiini doos, mida kõnealustes uuringutes on kasutatud, on 6g päevas, ja seda on vaatlusalustele manustatud 14 päeva vältel. Arvestades fakte, mis on teada karnitiini lihasrakku transportimise biokeemilise mehhanismi kohta, on väga vähe tõenäoline, et lihase karnitiinisisaldust õnnestuks tõsta veelgi suuremate dooside kasutamisega või manustamise perioodi pikendamisega. Eelneva taustal ei ole üllatav, et senised inimestel teostatud uuringud ei ole kinnitanud karnitiini sisaldavate toidulisandite keha rasvamassi või kehamassi vähendavat efekti ega ka nende kehalist töövõimet stimuleerivat toimet sõltumata pingutuse iseloomust. Olemasolevatel andmetel on karnitiini manustamine terve inimese keha koostise ja kehalise töövõime mõjutamise seisukohast kasutu, kuid õnneks ei kaasne sellega ka terviseriske.Ehk siis on mõtet FatBurnerit juua või ei ?
meinuuu
MemberTea oma eesmärke ja käitu neile vastavalt..1. Muna toorelt ( kui on vaja extreemi ja haigusi, siis miks mitte ), pole vist vaja ! Keeda, prae tee midagi
2. Munas on palju kasulikke aineid ( rasvad, valgud, vitamiinid )
3. Oleneb täiesti sinu eesmärkidest !
4. 1-2 g valku keha kg kohta, kuskil 100g rasva ja vajaduse järgi süsivesikuid, oleneb mis eesmärgid on..
3. no ma tahaks suht lihast kasvatada ja üleültse oma massi, et oleks siis nagu mingi kindel jook ? ( mitte toidu vms lisandid !!! )
meinuuu
MemberToidulisandit ei toimi kui toitumine ei ole korras. Niisiis, toidulisand ei ole imerohi, mis paneb lihase kasvama, pigem söök – valgurikas söök kus süsivesikuid, rasvu ja muidu olulisi toitaineid sees. Piimatoodetest kuni aed- ja köögiviljadeni. Uuri seda saiti natuke ja tee põhitõed selgeks.no jahh, aga kas siis tõesti ei ole mõnda sellist võlu jooki mis paneks lihased kiiremini kasvama ?
meinuuu
MemberSöök.mis söö ?
nagu möööööh ???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>meinuuu
MemberPakun, et see on süsivesikute jook,mida pikkadel vastupidavus treeningutel tarbida.aaps, ok.
aga mingit sellist asja ei tea mis kiirendaks lihaste kasvu ?
meinuuu
MemberKas me räägime praegu Henri Soole või Marek Niiduga? 6.8 on viimasel ajal Eestis vaid need mehed jooksnud.no vb. jahh nende ajad on kõigile teada aga ma jooksin sõbraga võidu ja mul võeti aega ja aeg oli 6,8 sek. !
meinuuu
MemberParem on kui sa treenid tervet keha.ma tean seda et see oleks hea, aga mul praegu kõht vormist väljas, rind ära vajunud ja käe lihas kahh suht ära kadunud (kõik tänu liiklus avariile ja 5 kuud pikali olemisest)
et ma tahaks suht need vormi saada ja siis oleks jälle hea tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poleks häbi vähemalt kuskil rannas häbi särki seljast võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et jamhh,
ja ilgelt hea oleks kui saaks mingi odava ja hea jõuka kuskil tallinnas
MemberTahad odavalt saali?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tule Kosele, Harjumaa. Sõude.e on katki, üks kang, muusikat pole, peeglitest rääkimata, kettaid vähe, seadmed on nõukodudeajast ja palju muud. Hea, et siiski on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kodu selle luksuse eest pead maksma vaid 20.- tund, 10 korda 160.-
ei aitähh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mitte niiii odavat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma pigem ostaks koju omale mingit kraami aga mul pole kuskil hoida neid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma tahaks tallinnas mingit

meinuuu
MemberMiks sa ainult kätt rinda ja kõhtu teha tahad?
miks w ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul jalad ja muu kõik väga head
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nt 60m. jooksu aeg on mul 6,8 sek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja ma tahan keha poolest kena välja näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Membersiis pead ikkagi jõusaali minema, sul pole mingit jõusaali kodu ligidal we ?no katkise jalaluuga on suht raske kuskil jõukas käia ju !