meha89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
meha89
MemberPaluks mulle ka mõni kiire lahendus, kuidas ma poole aastaga jälle 50 kilo kaaluks. Väga ei viitsi vaeva näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegelikult tasakaalustatud toitumine on igas mõttes üle prahi. Piisavalt valku ja rasvu, ja süsivesikuid mõistlikult ju. Munad on odav kraam, hapukoor ka päris hea jne jne
Kiire lahendus on päevas rohkem energiat kulutada, kui sisse süüa. Ülejäänu on juba teisejärguline.
Toiduaineid, millest võiks toituda: kaerahelbed, kodujuust, kiivi, keedetud kanamuna, kreeka pähkel.
meha89
MemberAitäh,aga selline küsimus, et kus ja kuidas ma saan endale Õige menüü koostada?
http://tka.nutridata.ee/findComponents.action
tee selline excel fail, kus ülevalt alla lähevat toitude nimed, ning paremalt vasakule kalorid toitude kohta, lisaks võid veel mineraale ja vitamiine lisada. ise tegin eelmine suvi terve tabeli ära, mind huvitavatest toiduainetest, nüüd on mingi uus süsteem seal ning ei saa nüüd uusi toite lisada, peab ka uue tegema :@
meha89
MemberTere, selline lugu on et kõhupeale on kogunenud natueken rasva vms , ja oleks vaja seda kaotada olen teinud kõhulihaseid igasuguseid ja ple aidanud eriti . mis ma peaks tegema ? vanus 14 .kõhulihaseid võid jäädagi tegema, kui pole korras toitumine. kuluta rohkem energiat, kui sisse sööd.
meha89
Memberolen ka igalt poolt otsinud, kuid ei ole sobiliku hinnaga kuskilt leidnud…ilmselt tuleb siis ise teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2010 at 8:46 e.l. in reply to: Kas suveperioodil peaks kalamaksaõli asendama kalaõliga? #270441meha89
Memberd-vitamiini probleemi lahendab 5 muna päevas.
-
AutorPostitused