Skip to main content

meesi

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 61 through 64 (of 64 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: biitseps #67606
    meesi
    Member

Tere…äkki saax mingit head nippi kuidas kiiremini biitsepsi kasvatada

mis harjutused on kõige efektiivsemad jne.

tõstad kangi nii et keha on natuke etepoole kaldus:

peopesad üleval, all ja vastastikku(hantlitega)

,vaata et harjutuse ajal kehaga kaasa ei aita.

VÕI

Seisad seljaga vastu seina ja kannad on ka vastu seina (muidugi on tasakaaluga probleemi )

ja teed peopesad üleval,all ja vastastikku 4×10,

soovitan keskmise kiirusega,mitte kehaga kaasa aidata!!

in reply to: lõuatõmbed #67602
    meesi
    Member

kas on tõsi et rippes surum´ine peopesad välapoole suurendab rohkem lihasmassi kui peopesd enda poole?

Vähemalt rippes surum´ine peopesad välapoole töötab kaasa rohkem lihaseid,kui rippes surum´ine peopesad endapoole.

in reply to: Linaseemned #67534
    meesi
    Member

aga kas keegi teab, mitu grammi on näiteks teelusikatäis neid seemneid? sadat grammi ei pista ju kinni korraga

100-s grammis:

valku: 23g

süsivesikuid: 21g

rasva: 29g

energia: 450 kcal

Matemaatika tuleb abiks.

100g-st eemaldad ühe teelusika täie linaseemneid ära.

Kaalud teelusika täie linaseemneid(ütleme umbes,et kaalub 10g,ma ei tea ausaldöeldes) ning leiad Protsent ülesande kaudu väärtused.

100g – 100%

10g – x saad teada protsendi, palju sa 100g eemaldasid (10%)

ning leiad selle 10% abil valgu koguse,süsivesikud,rasvad ja energia.

N: 23g – 100%

xg – 10% Valku on 2,3g teelusika täis

Ja nii leiad süsivesikud(2,1g),rasva(2,9) ja energiat(45 kcal)

Ma loodan ,et on abiks.

in reply to: täiesti algaja #67320
    meesi
    Member

Olen oma elust õppimise ja töö tõttu olnud viimased 6 aastat sunnitud istuma, istuma, istuma. Praeguseks tunnen, et kogu mu jõuraas on otsas ja isegi 1 km suusatamist väsitab mu kapitaalselt, tagumik on vajunud laiaks, kogu keha on kössis, nagu vanainimesel ja üldse sai mul sellest kõigest täitsa siiber. Tahaks jälle peeglisse vaadata ja ennast hästi tunda :-)

Olen 1m65cm pikk ja kaalun 55 kg, mida iseenesest pole palju, AGA ma koosnen luudest ja pekist :-)

Andke mulle head nõu, millega, kus, kuidas ma peaks alustama. Üritasin algust teha suusatamisega, et natuke oma jõudlust tõsta… aga nohhh jahhhh, see 1km kangutamist ei tundu üldse lõbus.

Algus on alati raske.

1. Muuda oma toitumis kava, et keha saaks piisavalt valkusid,süsivesikuid ja rasvasid .

2.Kõnni algul (näiteks 3km) rahulikult ,nädal hiljem kiiremini ja kiiremini ,kui tunned,et pead jooksma hakkama.kui läbid 3km 12 min oled tubli.

Enne jõusaali käimist arenda südant ja veresoonkonda.

3.Muretse endale treener,kes oskab algajaid õpetada.

4.Alusta algaja kavaga(2-3 kuud) siis edasijõudnud kavaga jne.

Kui see tundub raske protsess olevat, siis osta teleturust endale elektriseeritud liblikad.

Viewing 4 posts - 61 through 64 (of 64 total)