meesi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
meesi
MemberEestlased on tegijad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>meesi
Member@meesi kas sa tead kedagi kes seda on teinud. Olen veel võhik kulturismi teemadel ja võib-olla käib see siia, aga päris eriline asi. Ise küll ei teeks. Jh ja mõttetu on kh see.Ei tea küll sellist inimest,kuid vanaisa rääkis ,et seda tehti vene ajal,kui sportlased tahtsid kergemasse katekoorjasse mahtuda.
meesi
MemberMa tahan lihasmassi ,et kaaluksin 80 kilo,ning pärast treenin “aju”

Tegelt soovin ühele tydole meeldida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>meesi
MemberKui tahad saunas alla võtta kuni 0,5-1,5 kilo(üle 1 kilo on “kergelt surmav”).
Pese keha puhtaks, siis mine sauna lavale ja määri ennast 76% piiritusega üle,vaata et teed seda määrimist soojal sauna laval ,muidu võid ennast ära põletada.Istu siis max 10 minutit ja pese puhtaks .Nii saad ennast kergemaks teha vee arvel(mõttetu).
meesi
MemberMIs on aeroobne trenn, mida kujutab endast….Aeroobme trenn näiteks jooksmine,ujumine,jalgratta sõit,sõudmine,aeroobika jne.
Sõnastada ma ei oska.
meesi
MemberIga inimene elab nii nagu tahab.Vingub alati nende kallal, keda ta kadestab.
meesi
MemberHuvi on olnud aastast kui olin 15 ,praegu 20.Lihasmassi pole küll juurde tulnud,eks ikka vaesel mehel söögiks raha pole.
meesi
MemberKreatiin aitab paremini lihasrakkudesse vett trantsportida ,siit järeldus sul võib lihas kasvada kuid see on vesi mitte liha.
Enne sauna oled nagu õhupall ja peale sauna kokku tõmmanud jupats.
meesi
MemberSuitsust niipalju.
Kui teed suitsu peale trenni liigub mürk palju paremini kehas laiali ,sest peale trenni on veresooned laienenud ja veri vedelam ,mis aitab mürgil edasi viia(4000 kahjulikku ainet)
alkohol.
enne trenni üks pits, see aitab veresooni laiendada ja hapnik liigub paremini kehas ringi.
Mitte liialdada
meesi
MemberSoovitan hommikuti leiget vett juua enne hommikusööki, see aitab paremini mürgid välja viia ja alandadab kaalu.See mõjub muidugi pikka aia peale,kuid sellega võid kaotada mõned grammid kuuga või isegi kilo.Ma pole seda katsetanud kuid raamatud on need, mis inimest harib.
meesi
MemberMis teha kui NO1 mõjub ainult südamelihastele,mitte teistele lihastele.
Süda on lihtsalt selle NO1 tarbimisega suureks läinud ja ta ei mahu enam rinnakorvi ära(tahab välja saada).
“>Mul oli ka selleine jama kunagi kui kasutasin massilisajat ,süda andis otsad.
Jätsin jõuka rahule ja hakkasin jooksamas käima,läks paremaks.
meesi
MemberVapssee võimas kava ,küll on viitsimist.
Kui pikk on Sinu trenn(aeg)ühel päeval.
meesi
MemberMuidugi kui sul metsatööga käed väsinud pole tee esmaspäeval rinda ja teisipäeval jalga ,muidugi kui sul metsatööga käed väsinud pole, sest korralikult rinda tehes võtab õlad ka läbi(vähemalt mul õige tehnikaga).
meesi
Memberkui säärt treenid siis tee varbad sissepoole suunatud ja väljapoole suunatud,siis treenib sääre kahte lihast eraldi(oma korduste ja seerjatega).
Soovitan veel.
Jalg maas tõsta varbad üllesse poole(mingi ketas on varvaste peal lapikult)treenid sääre esimest poolt.
SÄÄR püsti asendis
varbad sissepoole kandade tõsted
varbad väljapoole kandade tõsted
varvaste ülesse tõsted
meesi
MemberSõltub ruumi temperatuurist.
-
AutorPostitused