Skip to main content

meesi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 64 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Areng nelja aastaga…. Ojaa… #119821
    meesi
    Member

atsa.

4 aasta areng on ikka meeletu. Mees on ikka kõvasti vaeva näinud.

in reply to: PIIM! #114359
    meesi
    Member

joon Meieri 2,5% piima ja igasuguseid jogurteid(mitte 0,1%-lisi).

in reply to: EKV 2007 – reportaaz kohapealt #113015
    meesi
    Member

Mis tomub , kas onupoliitika või mis….

Ok esikoha sai Imre Vähi, pole paha, kuid teise koha absoluudis oleks võinud saada Argo Ader. Ta oli teistest hulka paremas(kuivemas) vormis.

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #113006
    meesi
    Member

Kuna õpin Räpinas, seega käin Räpina Aianduskooli jõusaalis ja hästi harva Räpina Prives.

in reply to: Kava!! #112537
    meesi
    Member

Tere Kaido,

Olen huvitaud sellest kavast. Trenni teen 3x nädalas.

Palun saata e-mailile meesi.hea@mail.ee

Ette tänades Taavi.

in reply to: Vend Vähk teatrilaval – loe lähemalt etendusest ! #112508
    meesi
    Member

Käisin vaatamas Otepääl, täitsa vaatamist väärt.

in reply to: kalorid päevas #111744
    meesi
    Member

Kui ma ei eksi on matemaatiliselt kindlaks tehtud üks arv- 28,66(kui arv on vale võib seda parandada)

Korruta oma kehakaal sellega saad teada, kui palju Sa võid tarbida päevas kaloreid. Kui sööd sellest üle võtad juurde,kui alla siis kaal väheneb

Lisaks, kui teed 30min aeroobset trenni kulutad ca 500kalorit(muidugi sõltub intensiivsusest)

30 min normaalset jõusaali treeningut pidi kulutama 300 kalorit (muidugi sõltub milliseid harjutusi teed)

ja üks nael(450grammi) puhast liha pidi kulutama 50kalorit rohkem.

in reply to: Mokatubakas #111698
    meesi
    Member

Tere Oldman!

Ma tahaksin teie k2est nõu küsida et mis teeb mokatubakas halba või head (Tarvitan KREATIINI)….

TÄNUD !!!

Tere,pole küll Oldman, aga enda poolt võin lisada mida tean.

HALB:

Rootsis ja Norras on suitsu asemel populaarsem mokatubakas, kuna see ei jäta riiete külge suitsu haisu ja säästab ümbritsevaid inimesi suitsu haisu käest. Kuid selle eest on nendes riikides suur minek lõuaimplaatidel, kuna mokatubakas söövitab/teeb lõualuud hapraks, muidugi pikemas perfektiivis.

Kui tahad, et mokatubakas ei söövitaks Sul mokkadesse,põskedesse süvendeid. Pane mokatubakat üks kord ülesse moka alla, teine kord alumise moka alla, kolmas kord “põse vahele”(loodan, et saada aru) jne.

HEAD:

Selle saad ise teada ,kui tarvitad seda, sest inimesed on erinevad.

NB: Mõnele annab trenni tehes ilgelt jõudu, kuid mõni ei suuda seda füüsilisel pingutusel moka all hoidagi, ajab ropsima.

in reply to: Paar huvitavat küsimust. #111657
    meesi
    Member

Suitsetajatel on vingugaas suhtes rohkem imuunsemad,kuna nende keha on harjunud suitsuse keskonnaga kui mittesuitsetajad.

Suitsetajate käest olen ma küsinud. Miks Sa suitsetad?

Ja siis nad vastavad:

1.sutsetamine leevendab närvipingeit.

2.omamoodi spordiala(mitu suitsu teed korraga,kaua teed ühte suitsu jne.),

3.hobi

4.Vähendab söögi isu.

5.sõltuvus

Verd vedeldab:

1.kohvi joomine

2.rohke vedeliku tarbimine

3.aspiriin(loodan, et kirjutasin õieti)

in reply to: Loll küsimus, aga ootan vastuseid!(A) #111650
    meesi
    Member

Kui tarbid seda MASS2 siis peale trenni. Soovitan Sul tarbida 1x päevas.

Ma tarbisin MASS2-te veega, sai proovitud piimaga ka ,minujaoks oli see piimaga liiga magus(sisaldab palju suhkruid).

in reply to: biitseps #111646
    meesi
    Member

Biitsepsi harjutused.

Esiteks teen biitsepsile kolm harjutust 4×10. Iga harjutus on Biitsepsi kindlale osale(välis osa,sise osa ja harjutus mis teeb biitsepsi pikaks).

Biitsepsi sisemine osa:

Seisad püsti ja võtad kang/hantlid nii laialt kui saad ja kõverdad küünarnukke (NB: KÜÜNARNUKID PEAVAD JÄÄMA VASTU KEHA).

Biitsepsi välimine külg, ma väga loodan et saad aru:

Soovitan teha seistes. Võta hantel kätte nii, et peopesa oleks suunatud tahapoole. Kalluta end nüüd natuke ettepoole ja tõsta hantlit enda eest nii lähedalt kuis saad ja vaata, et peopesa oleks kogu aeg enda poole suunatud. Muidugi võid teha ka nii. Toetad ühe küljega vastu seina, see aitab hoida treenitavat kätt ühel kohal ja saad paremini biitsepsi välis küljele keskenduda.

Harjutus, mis teeb biitsepsi pikaks(nö. ülevalt allapoole pikaks):

Istud 45 kraadisele seljatoega pingile ja võtad hantlid kätte ja hakkad küünarnukke kõverdama. Hoia käe ülemist osa(See kus on bits jaTrits) ühel kohal, liigub ainult rannet ja käsivart. Hantleid tõsta nii, et algasendis oleksid peopesad suunatud sissepoole ja tõstes hantleid aina ülessepoole pöörates peopesad sujuvalt väljapoole kuis saad.

LISA harjutus:

Kui biitseps pole veel läbi võid teha ka nii:

Võta kang õlgade laiuselt(soovitan EZ kangi) kätte nii ,et peopesad oleksid suunatud allapoole. Harjutust soorita püsti asendis ja kõverda küünarnukke.

Mina teen suutlikusest kurnatuseni. See tähendab minu arust- harjutuse viimasel (ehk 4 seerjal) teen oma vaevalist 10x ära ning järgmise 11 jne kordused teen poole kergema raskusega suutlikuseni.

Kui Sul on toitumine, puhkus ja treeningkava paigas siis piisab biitsepsit ka 1x nädalas teha.(NB:inimesed on erinevad)

Jaksu Biitsepsi treenimisel.

in reply to: Ühe löögiga teadvusetuks? #111565
    meesi
    Member

Väga tubli meesi… kuidas su treener seda näidanud on
    in reply to: Ühe löögiga teadvusetuks? #111557
    meesi
    Member

Ühe löögiga teadvusetuks on võimalik, kui lööd õieti.

Need kes on tegelenud või tegelevad võitluskunstidega teavad, mis on ippon. Kui seda õieti teha on vastane teadvusetu või isegi minek surnukuuri. Jõusaali kõrvalt käin ühe vanamehe juures kyokošinka karateed õppimas. Treener on näidanud kuidas saab ühe löögiga vastase vigaseks teha või isegi tappa. Näiteks kui pätt teeb sulle ühe rünnaku, võid seaduse järgi end kaitsta ühe rünnakuga vastu, seega vastu rünnak olgu nii , et pätt ei tõuse enam maast kunagi üles(N:löök südamesse) või lüüa nii, mis võtab päti tükiks ajaks rajalt maha(N:tabada õieti unearterit).

in reply to: Kava #111553
    meesi
    Member

Tere,

sain kava aga tekkis mure sellega ,nimelt kas jõuab ikka taastuda? Ja kuidas massi annab?

E.

Jalg.

Rind.

Biitseps.

Kõht.

T.

Selg.

Õlg.

Triitseps.

Alaselg.

K. puhkus

N. sama mis E.

R. sama mis T.

E.ja T. raske päev

N.ja R. kerge päev

Kava vaadates teen ju biitsepsit ja triitsepsit igapäev,kas see halvasti ei mõju?

See on täitsa normaalne kava algajale. Mina soovitan Sul seda kava kasutada ja treeni vabade raskustega.

See on minu arvamus ,mida tähendavad raske ja kerge päev.

*Raske päev- See on päev, kus tõstad raskusi nii kuis jõuad, murra kas või “karjudes” kangid pooleks, kuid ära unusta tehnikat ja lihasse tunnetust.

*Kerge päev- See on päev, kus kasutad ütleme pool või isegi vähem raskuseid, mida kasutad raskel päeval. Kergel päeval pead õppima ja keskenduma tehnikale ja lihasse tunnetustele. NB: Seo kasvõi silmad kinni, et saaksid paremini lihast tunnetada, kui see Sulle sobib.

Neid punkte jälgides ei teki ületreenimist.

Sul paraneb lihase tunnetus,tehnika- sellega kaasneb parem lihasse kasvamine, seega tõuseb Su kehakaal-mass(muidugi peab toitumine ja puhkus-magamine olema paigas)

NB: Kui Sa ei tea mis on õige tehnika, palun pöördu jõusaali treeneri poole, või otsi endale inimene ,kes oskab Sind aidata harjutuste tehnika valdkonnas.

Jaksu treeningutel!

in reply to: Kava #111550
    meesi
    Member

Tere,

sain kava aga tekkis mure sellega ,nimelt kas jõuab ikka taastuda? Ja kuidas massi annab?

E.

Jalg.

Rind.

Biitseps.

Kõht.

T.

Selg.

Õlg.

Triitseps.

Alaselg.

K. puhkus

N. sama mis E.

R. sama mis T.

E.ja T. raske päev

N.ja R. kerge päev

Kava vaadates teen ju biitsepsit ja triitsepsit igapäev,kas see halvasti ei mõju?

See on täitsa normaalne kava algajale. Mina soovitan Sul seda kava kasutada ja treeni vabade raskustega.

See on minu arvamus ,mida tähendavad raske ja kerge päev.

*Raske päev- See on päev, kus tõstad raskusi nii kuis jõuad, murra kas või “karjudes” kangid pooleks, kuid ära unusta tehnikat ja lihasse tunnetust.

*Kerge päev- See on päev, kus kasutad ütleme pool või isegi vähem raskuseid, mida kasutad raskel päeval. Kergel päeval pead õppima ja keskenduma tehnikale ja lihasse tunnetustele. NB: Seo kasvõi silmad kinni, et saaksid paremini lihast tunnetada, kui see Sulle sobib.

Neid punkte jälgides ei teki ületreenimist.

Sul paraneb lihase tunnetus,tehnika- sellega kaasneb parem lihasse kasvamine, seega tõuseb Su kehakaal-mass(muidugi peab toitumine ja puhkus-magamine olema paigas)

NB: Kui Sa ei tea mis on õige tehnika, palun pöördu jõusaali treeneri poole, või otsi endale inimene ,kes oskab Sind aidata harjutuste tehnika valdkonnas.

Jaksu treeningutel!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 64 total)